کانال سافت گذر در ایتا خبرهای جذاب سافت گذر را در ایتا دنبال کنید
جستجو در سافت گذر سافت گذر
جستجو در سایت در حال جستجو ...
کاربر عزیز ! اگر میخواهید به طور لحظه ای از بروز رسانی نرم افزار مورد نظر خود آگاه شوید و ایمیل بروز رسانی برنامه مورد نظر خود را در لحظه دریافت نمایید و فهرست برنامه های منتخب خود را در محیط کاربری خود ذخیره کنید همچنین دسترسی به تمامی برنامه های مخصوص اعضای ویژه(VIP) داشته باشید، با پرداخت ماهی فقط 5700 تومان تا یکسال از این امکان بهره مند شوید عضویــــــت
x
X لایسنس آنتی ویروس نود 32
بستن
 
آپدیت نود 32
تعداد برنامه ها: 9158 | مشاهده و دانلود: 735129164 | آخرین بروزرسانی: 1403/02/05 | اعضاء: 316233 | نظرات: 37885
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد امام حسن مجتبی علیه السلام مبارک باد 💐
 شهادت حضرت حمزه سیدالشهدا و وفات حضرت عبدالعظیم حسنی علیهما السلام تسلیت باد

🔰 لایسنس نود 32 آخرین نسخه با تخفیف باورنکردنی با پشتیبانی سافت گذر را از اینجا تهیه کنید.

جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید

اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

محصولات ESET نسخه 9 و 10 و 11 و 12 و 13  را با سریال های ارائه شده در اینجا فعال کنید. در صورتمی از کارافتادن جایگزین می شود.

افراک

سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
نظر سنجی
[مشاهده نتایج]

دنیای چاپگرهای سه بعدی و ماشین‌ های خودویرانگر

حملات سایبری به نقاط حساس چاپگرهای سه بعدی جهت تولید اجزایی ناکارامد و خودویرانگر، به خرابی کل دستگاه می‌انجامد.

به گزارش سافت گذر و به نقل اززومیت؛ تصور کنید در آینده نزدیک، یک هواپیمای جنگنده F-35 در یک پرواز عادی با سرعت مافوق صوت در آسمان به پرواز درآید. به طور ناگهانی، انفجاری سهمگین در پره‌های توربین در موتور جت رخ می‌دهد و در عرض چند ثانیه، این هواپیمای 85 میلیون دلاری امریکایی قطعه قطعه می‌شود. این اتفاق یک تصادف است یا یک خرابکاری بزرگ؟ به گفته محققان در دانشگاه بن گوریون (BGU)، این سناریو می‌تواند نمونه‌ای از یک نوع جدیدی از جنگ سایبری باشد که در آن خرابکاران می‌توانند پرینتر سه بعدی را به گونه‌ای دستکاری کنند که قطعات خودویرانگر را از قطعاتی که باید بسازند، تمایز ندهند.

ما معمولا حملات سایبری را شامل سرقت اطلاعات شخصی یا دزدی از حساب‌های بانکی می‌دانیم، اما با جهانی که بیشتر و بیشتر به کارخانه‌های خودکار، روبات‌ها و اینترنت وابسته می‌شود، دست تبه‌کاران برای آسیب فیزیکی مستقیم بازتر است. یک نمونه، جعل امکانات چاپ سه بعدی برای تولید قطعات طراحی شده است که سبب می‌شود در لحظات بحرانی کار با شکست مواجه شود.

بخشی از یک تیم بین المللی شامل کارشناسان امنیت سایبری BGU، دانشگاه آلاباما جنوبی و دانشگاه سنگاپور، به بررسی آسیب‌پذیری پرینترهای سه بعدی توسط هکرهای مخرب پرداختند. در ابتدا به نظر می‌رسید این دستگاه‌ها خیلی در معرض خطر نیستند، اما خیلی زود شرایط تغییر کرد.

 پروفسور Yuval Elovici، مدیر آزمایشگاه نوآوری و مرکز تحقیقات امنیت سایبری BGU می‌گوید: «ابتدا تمرکز ما روی این مساله بود که آیا پرینترهای سه بعدی قابل هک شدن هستند یا خیر. به سرعت متوجه شدیم با توجه به انواع بسیار متنوعی از پرینترهای سه بعدی نمی‌توان متوجه این موضوع شد، بنابراین تصمیم گرفتیم کار خود را روی چگونگی امکان حمله در یک روش کلی در روند بین طراحی و تولید متمرکز کنیم».

محققان به جای حمله مستقیم به ماشین، بخش‌های آسیب‌پذیرتر چرخه طراحی و تولید را هدف قرار دادند. آنها از یک حمله فیشینگ برای بارگذاری یک فایل exe مخرب در ایمیل قربانی شبیه‌سازی شده، استفاده کردند. هنگامی که فایل باز شد، آنها قادر به دسترسی به کامپیوتر شخصی قربانی، جستجوی فایل‌های طراحی یک پروانه هواپیمای بدون سرنشین و دانلود آنها شدند.

با استفاده از این فایل‌ها، محققان پروانه را دوباره طراحی کردند. طرح جدید مانند طرح اصلی به نظر می‌رسید، اما آنها یک حفره 1/0 میلی متری در تیغه و مفاصل ایجاد کردند، به طوری که وقتی حداکثر تنش در پرواز اعمال شد، باعث ضعیف شدن سریع و شکست عملیات می‌شود.

به گفته این تیم، زمانی که پروانه جدید هواپیما پرینت و روی یک هواپیمای بدون سرنشین تجاری نصب شد، با پروانه اصلی قابل تشخیص نبود، اما همان طور که برنامه‌ریزی شده بود بعد از گذشت ۲ دقیقه، پرواز با شکست مواجه شد.

Elovici می‌گوید: «تصور کنید که یک دشمن بتواند در قطعات کاربردی به کار رفته در موتورهای جت هواپیما خرابکاری کند. چنین حمله‌ای می‌تواند به قیمت جان افراد و باعث هدر رفتن سرمایه شود، صنعت درهم گسیخته خواهد شد و امنیت ملی یک کشور را تهدید می‌کند. قبل از چاپ سه بعدی یک شی، لازم است بررسی کنید که فایل دستکاری نشده باشد، وسایل رمزنگاری فراوانی وجود دارد که می‌توانند برای تشخیص این موضوع بکار روند.

نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 34225 گروه خبری: اخبار سخت افزار منبع خبر: زومیت تاریخ خبر: 1395/08/04 تعداد مشاهده: 2877
سافت گذر