| در پلیر موجود در این صفحه میتوانید قسمت اول از این دورهٔ آموزشی را بهعنوان نمونه بهصورت آنلاین تماشا کنید |
| تمامی ۲۸ جلسهٔ کامل این دورهٔ آموزشی ویدئویی به سادگی در یک فایل فشرده بهطور یکجا قابل دانلود هستند |
این دورهٔ آموزشی ویدئویی، یک مجموعهٔ کامل ۲۸ قسمتی با موضوع آموزش تُندخوانی همچنین تقویت حافظه به زبان فارسی است. مدرس این دوره، دکتر محمد سیدا است که عنوانِ بزرگِ مرد حافظهٔ ایران را در کارنامهٔ حرفهای خود دارد. دکتر سیدا مبدع و بنیانگذار روشهایی بسیار مشهور، کابردی، پُرطرفدار و آسان در زمینهٔ تندخوانی و ارتقای بهرهوری ذهن است.
بخشی از اطلاعات مربوط به دکتر محمد سیدا در رسانهها
__________________________________
«محمد سیدا» کیست؟
– مدیر مؤسسه فرهنگی ذهن برتر
– رئیس انجمن تقویت حافظهٔ ایران
– عضو انجمن تقویت حافظهٔ آمریکا
– عضو اتاق فکر سوئیس
– از بنیانگذاران روشهای نوین یادگیری در ایران
– استاد افتخاری چندین مرکز علمی و دانشگاهی کشور
مقالهٔ او به «رتبهٔ اول» در جهان دست یافت!
با برگزاری سمیناری در تابستان سال ۸۰ در آمریکا با حضور ۷۴ کشور، مقالهای که ایشان ارائه کردند، رتبهٔ اول را کسب کرد و دبیر این همایش آقای «کوین ترودو» نویسندهٔ کتاب مشهور و محبوب Mega Memory و مرد حافظهٔ آمریکا و جهان، لقب «مرد حافظهٔ ایران» را به ایشان نسبت داد. مقالۀ ارائه شده توسط استاد سیدا با موضوع حافظه، به ۸ زبان زندهٔ دنیا ترجمه شده است و بنا بر دلایلی چون ساده و قابل فهم بودن، ماهیت کاربردی آن همچنین قابل استفاده بودن برای عموم مردم، مقام اولِ جهان را کسب کرد. ایشان تاکنون ۱۲ جلد کتاب نوشتهاند و ۳ جلد کتاب نیز آمادهٔ چاپ دارند.
داستانی کوتاه و آغازی بزرگ... از زبان دکتر محمد سیدا (حتماً بخوانید)
موفقیت من داستان جالبی دارد که به بیماری پدرم برمیگردد. زمانی که پدر من در مهاباد دیالیز میشد من کنارش میماندم و حین دیالیز مراقبش بودم؛ اما داستان در ارومیه کمی متفاوتتر شد. در بیمارستانِ ارومیه چون تعداد دستگاهها و به دنبالِ آن تعداد پرسنل بیشتر بود، مجموعۀ آنجا اجازۀ ورود همراه بیماران را حین دیالیز نمیدادند و به همین دلیل حدود چهار تا پنج ساعت، باید بهتنهایی سر میکردم. بیمارستان خارج از شهر بود و برای همین من وارد محدودهٔ شهر شدم و گذرم به یکی از کتابخانهها افتاد. دو کتاب توجه مرا به خود جلب کرد؛ کتاب اول «حافظه در روانشناسی» و کتاب دیگر «مانیتیسم شخصی» نام داشت.
من در حیاط بیمارستان این دو کتاب را خواندم و از آنجا بود که به بحث حافظه خیلی بیشتر از قبل علاقهمند شدم. این کتابها مسیر را به من نشان دادند و اینطور نبود که دقیقاً بر اساس کتابها عمل کرده باشم، بلکه من بسیاری از روشهایی که در کتابها بود را به سبک خودم تغییر دادم و تکمیل کردم. بعد از مطالعهٔ این کتابها، دلم میخواست نتیجه یافتههایم را با همکلاسیهایم در میان بگذارم. زمانی که به مدرسه برگشتم، چند تکنیکی که از خواندن کتابها یاد گرفته بودم را با تعدادی از دوستانم در میان گذاشتم. عدهای به من خندیدند و اصلاً حرفهایم را جدی نگرفتند، اما دو نفر از دوستانم با من همراهی کردند و من با وجود اطلاعات پراکنده و ناقصم در آن دورهٔ زمانی، با آنها اطلاعاتم را به اشتراک میگذاشتم. مسیر زندگی من از آن زمان به سرعت تغییر کرد زیرا قدم در راهی گذاشته بودم که دوست داشتم با جدیت و پشتکار زیاد در آن موفق شوم.
مغز شما بیش از صد میلیارد سلول عصبی دارد!
استاد سیدا می گوید: توانایی مغز خود را دست کم نگیرید، مغز خیلی قدرتمند است و هرگز نگویید نمیتوانم و نمیشود! هر مغزی بهطور متوسط از صد میلیارد سلول عصبی تشکیل شده است و هر سلول نیز مانند یک کامپیوتر عمل میکند.
ایشان برای برگزاری سمینار و همایش در این زمینه به کشورهای متعددی مانند آمریکا، سوئیس، فرانسه، آلمان، انگلستان، اسپانیا، سوئد، امارات، هندوستان، بلژیک، نروژ، دانمارک، فنلاند، هلند، اتریش و بسیاری از دیگر کشورهای اروپایی و آسیایی سفر کردهاند.