سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

همه دسته بندی ها

منو
جستجو
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد زینت پدر حضرت زینب سلام الله علیها مبارک باد 💐
 
 
  1. سافت گذر لباس نو به تن کرده😍(فعلا آزمایشی)
  2. 🔰جایگزین مناسب Kaspersky خرید لایسنس نود 32
  3. جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید
  4. اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

نرم افزار های پرکاربرد

ثبت نام | ورود
دورهٔ آموزش ویدئویی لینوکس به زبان فارسی از مقدماتی تا پیشرفته

دانلود دورهٔ آموزش ویدئویی لینوکس به زبان فارسی از مقدماتی تا پیشرفته - دانلود آموزش لینوکس

دانلود مجموعه فیلم‌های آشنایی با سیستم عامل Linux و راه‌اندازی و کانفیگ Linux CentOS به زبان فارسی

توضیحات بیشتر

دانـلـود کـنـیـد

آیریک نت
دانلود دورهٔ آموزش ویدئویی لینوکس به زبان فارسی از مقدماتی تا پیشرفته مشاهده تصاویر بیشتر ...
مشاهده تصاویر بیشتر ...
تعداد مشاهده

9610مشاهده |

3712رأی |

امتیاز :4.8

مدت زمان:

33:28:54

زبان / قیمت(تومان):

رایگان برای اعضای ویژه فارسی / رایگان برای اعضای ویژه

فرمت / حجم فایل:

2/83 GB / mp4

آخرین بروزرسانی:

دسته بندی:

ویدئوی فوق، قسمت اول از این دوره است

صفحهٔ دانلود

بروز شد

فهرست کامل سرفصل‌های مربوط به هر ویدئوی آموزشی به‌همراه توضیحات تکمیلی آنها

۱. قسمت اول: آشنایی با لینوکس - بخش اول
موضوع این ویدئو، آشنایی با لینوکس و کمی درباره تاریخچه این سیستم عامل است.
 

۲. قسمت دوم: آشنایی با لینوکس - بخش دوم
موضوع این ویدئو، ادامه مباحث ویدئوی قبلی با محوریت آشنایی بیشتر با لینوکس است.


۳. قسمت سوم: مفاهیم هسته و پوسته
در این ویدئو مباحث مربوط به هسته و پوسته به‌طور مفهومی توضیح داده شده‌‌اند.


۴. قسمت چهارم: ساختار فایل سیستم لینوکس
در این ویدئو درباره ساختار فایل سیستم لینوکسی توضیح داده شده است؛ اینکه ساختار دایرکتوری‌های لینوکسی به چه صورتی است.


۵. قسمت پنجم: نصب لینوکس CentOS 7
در این ویدئو سیستم عامل لینوکس توزیع CentOS 7 به‌طور کامل نصب و توضیح داده شده است.


۶. قسمت ششم: فرآیند بوت شدن سیستم عامل لینوکس
در این ویدئو فرآیند بوت شدن سیستم عامل لینوکس از لحظه روشن شدن سخت‌افزاری تا لحظه بالا آمدن کامل سیستم عامل به‌طور کامل توضیح داده شده است.


۷. قسمت هفتم: شروع کار با Bash
در این ویدئو راجع به مفاهیم اولیه پوسته و Bash صحبت شده است؛ همچنین با نحوه کار کردن با Bash و توضیح دستور Man و اینکه منطق این پوسته به چه صورتی است، آشنا می‌شوید. مفاهیم مربوط به systemd و init نیز در این ویدئو مورد بحث قرار گرفته‌اند.


۸. قسمت هشتم: کار با Bash
در این ویدئو راجع به دستورهای مقدماتی پوسته Bash صحبت شده است. مفاهیم پوسته Bash و کار کردن با دستورهای cd برای تغییر دایرکتوری و ls برای لیست گرفتن از محتویات دایرکتوری نیز در این ویدئو مورد بحث قرار گرفته‌اند.


۹. قسمت نهم: کار با Bash و مفهوم دایرکتوری‌ها
در این ویدئو راجع به مفاهیم دایرکتوری‌ها (پوشه‌ها) و زیردایرکتوری‌ها در لینوکس توضیح داده شده است؛ اینکه هر دایرکتوری در لینوکس چه مفهومی دارد و چه استفاده‌ای از آن می‌شود و همچنین نحوه کار کردن با دستور Whereis برای یافتن فایل اجرایی دستورها و نیز دستور File برای فهمیدن نوع فایل در لینوکس چگونه است.


۱۰. قسمت دهم: کار با Bash و مدیریت فایل و دایرکتوری
در این ویدئو دستورها و نحوه مدیریت فایل‌ها و دایرکتوری‌ها توضیح داده شده‌اند. دستورهای توضیح داده شده در این ویدئو، به شرح زیر هستند:

mkdir به‌منظور ساختن دایرکتوری
rmdir برای پاک کردن دایرکتوری
rm برای پاک کردن فایل و دایرکتوری
touch برای دست‌کاری متادیتای فایل و دایرکتوری
cat و tac برای مشاهده محتویات داخل فایل
echo برای چاپ کردن در پوسته متنی
less و more که به‌عنوان صفحه‌خوان یا pager استفاده می‌شود


۱۱. قسمت یازدهم: کار با Bash و عبارت‌های منظم
در این ویدئو راجع به عبارات منظم (Regex) در پوسته متنی Bash و همچنین دستور cut و نحوه استفاده از آن توضیح داده شده است.


۱۲. قسمت دوازدهم: کار با Bash و عبارات منظم و دستورهای مرتبط
در این ویدئو راجع به عبارات منظم و همچنین استفاده از دستور grep برای کار با رشته‌ها (String) و دستور find برای پیدا کردن فایل‌های لینوکسی  و نیز قابلیت پایپ (Pipe) در پوسته متنی Bash برای ارتباط دستورها با یکدیگر توضیح داده شده است.


۱۳. قسمت سیزدهم: کار با Bash و ویرایش فایل
در این ویدئو راجع به ویرایش متن در لینوکس و همچنین دستورهای awk و sed برای ویرایش رشته و متن، توضیح داده شده است. توضیح مختصر درباره نحوه استفاده از ویرایشگر مهم vim نیز از موارد صحبت شده در این ویدئو است.


۱۴. قسمت چهاردهم: توضیح جدول پروسس‌ها (Table of Process)
در این ویدئو راجع به ساختار پروسس‌ها در لینوکس و دستورهای مربوط به مشاهده این ساختار و جدول و نحوه کار کردن وهمچنین ویژگی‌های مهم این پروسس‌ها در سیستم عامل لینوکس توضیح داده شده است.


۱۵. قسمت پانزدهم: مدیریت پروسس‌ها (Process Management)
در این ویدئو راجع به ساختار ومدیریت پروسس‌ها در سیستم عامل لینوکس توضیح داده شده است؛ این موضوع، یکی از مهمترین مواردی است که باید نسبت به آن تسلط کافی داشته باشیم. در این ویدئو دستورهای زیر توضیح داده شده‌اند:

free
vmstat
ps
top
htop
kill


۱۶. قسمت شانزدهم: نصب نرم‌افزار - بخش اول
در این ویدئو راجع به نصب نرم‌افزار و روش‌های مختلف آن در لینوکس توضیح داده شده است. آشنایی با مفاهیم سورس کد (Source Code) ‌‌و بسته (Package) و مخزن (Repository) موضوعات اصلیِ مورد بحث قرار گرفته در این ویدئو هستند. این ویدئو، بخش اول از مجموعه سه ویدئو است.


۱۷. قسمت هفدهم: نصب نرم‌افزار - بخش دوم
در این ویدئو راجع به نصب نرم‌افزار با روش نصب از سورس برنامه توضیح داده شده است. آشنایی با مفاهیم سورس برنامه (Source Code) موضوع اصلیِ مورد بحث قرار گفته در این ویدئو است. این ویدئو، بخش دوم از مجموعه سه ویدئو است.


۱۸. قسمت هجدهم: نصب نرم‌افزار - بخش سوم
در این ویدئو راجع به نصب نرم‌افزار با روش نصب از بسته توضیح داده شده است. آشنایی با مفاهیم بسته و مخزن و نصب از این طریق، موضوعات اصلیِ مورد بحث قرار گفته در این ویدئو هستند. این ویدئو، بخش سوم از مجموعه سه ویدئو است.


۱۹. قسمت نوزدهم: پروسس مادر Init و Systemd
در این ویدئو راجع به فرآیند مادر (فرآیند اصلی) در سیستم عامل لینوکس و همچنین درباره دو نوع مختلف Systemd و Init به‌طور مفهومی توضیح داده شده است.


۲۰. قسمت بیستم: مفاهیم مربوط به Systemctl و IP و Port و Protocol
در این ویدئو راجع به دستور و مفهوم Systemctl ومفاهیم مربوط به شبکه IP و Port و Protocol به‌صورت کلی توضیح داده شده است.


۲۱. قسمت بیست‌ویکم: مدیریت کاربران و گروه‌ها
در این ویدئو راجع به منطق کاربر و گروه در لینوکس و همچنین دستورهای مربوط به مدیریت کاربران و گروه‌ها توضیح داده شده است.


۲۲. قسمت بیست‌ودوم: مفهوم Permissions
در این ویدئو راجع به مفاهیم مربوط به مجوز (Permissions) در لینوکس صحبت شده است که موضوع بسیار بسیار مهمی به‌شمار می‌رود.


۲۳. قسمت بیست‌وسوم: کار با Permissions
در این ویدئو راجع به نحوه کار با پرمیشن‌ها و یک اسکریپت بسیار مقدماتی و همچنین نحوه اجرای یک اسکریپت در Bash توضیح داده شده است.


۲۴. قسمت بیست‌وچهارم: مخزن محلی (Local Repository)
در این ویدئو راجع به نحوه ساختن Local Repository (مخزن محلی) به‌طور کامل توضیح داده شده است. این نوع مخزن محلی در اکثر شرکت‌ها به‌صورت جدی راه‌اندازی شده و مورد استفاده قرار می‌گیرد. از جمله مزایای استفاده از این نوع مخزن و جایگزین شدن آن با مخازن اینترنتی، می‌توان به افزایش سرعت استفاده از مخازن و کاهش مصرف اینترنت اشاره کرد؛ همچنین در یک شبکه‌ Private فاقد دسترسی به اینترنت، می‌تواند یک راه‌حل مناسب برای داشتن بسته‌ها بدون نیاز به دسترسی همیشگی همه ماشین‌ها به اینترنت باشد.


۲۵. قسمت بیست‌وپنجم: مدیریت شبکه
در این ویدئو راجع به مفاهیم پایه‌ای مدیریت شبکه در لینوکس صحبت شده است؛ اینکه در زمان تنظیم شبکه، باید به چه نکاتی توجه کنیم وهمچنین این تنظیمات باید به چه صورتی باشند.


۲۶. قسمت بیست‌وششم: مفاهیم مربوط به IP و MAC و NETMASK و SUBNET
دانستن مفاهیم پایه‌ای شبکه برای هر شخصی که در زمینه IT فعالیت می‌کند، بسیار ضروری و مفید است؛ فارغ از اینکه در چه زمینه‌ای از IT تخصص دارید، باید درک درستی از مفاهیم پایه‌ای شبکه داشته باشید. در این ویدئو، مفاهیم مربوط به IP و MAC و NETMASK و SUBNET به‌طور کاملا مفهومی و با ذکر مثال توضیح داده شده‌اند.


۲۷. قسمت بیست‌وهفتم: مفاهیم مربوط به ROUTE و GATEWAY و ARP
در این ویدئو (در ادامه ویدئوی قبلی که موضوع آن مفاهیم پایه‌ای شبکه بود) مفاهیم مهمی چون ROUTE و GATEWAY و ARP را مورد بررسی قرار داده‌ایم؛ این مفاهیم، برای طراحی شبکه بسیار مهم و ضروری هستند و از نظر معماری شبکه نیز از اهمیت بالایی برخوردارند.


۲۸. قسمت بیست‌وهشتم: دستور ip برای مدیریت شبکه
دستور ip یکی از مهم‌ترین و کارآمدترین دستورها در زمینه مدیریت شبکه لینوکس است؛ این دستور در زمینه تنظیمات مربوط به کارت شبکه لینوکسی، قابلیت‌های زیادی به ما می‌دهد. در این ویدئو راجع به این دستورِ پُراستفاده به‌صورت عملی صحبت شده است.


۲۹. قسمت بیست‌ونهم: عیب‌یابی و مدیریت شبکه
عیب‌یابی (Trouble Shoot) در شبکه، یکی از مهم‌ترین مهارت‌هایی است که هر سیستم‌ادمینی باید به‌خوبی آن را بلد باشد و در نتیجه مشکل شبکه را به‌طور کامل تشخیص بدهد؛ از جانب دیگر، یک سیستم‌ادمین باید کارت شبکه خود را به‌خوبی و در مدت زمانی کوتاه مدیریت کند. در این ویدئو راجع به قبیل موارد صحبت شده است که از جمله آنها می‌توان به موضوعات زیر اشاره کرد:

dhclient
static ip management
ifup
ifdown
ping
mtr
tracepath
traceroute
netstat


۳۰. قسمت سی‌اُم: مدیریت سیستم Systemctl
دستور مدیریتی Systemctl برای مدیریت کل سرویس‌ها، سوکت‌ها، تارگت‌ها و در واقع مدیریت پروسس systemd (که همان پروسس مادر است) استفاده می‌شود؛ این دستورِ پرکاربرد، از مهم‌ترین ابزارهای مدیریتی سرویس‌ها در لینوکس به‌شمار می‌رود که جایگزین پروسس قبلی initd شده است.


۳۱. قسمت سی‌و‌یکم: لاگ فایل‌های مهم
یکی از بهترین و مهم‌ترین ویژگی‌های یک نرم‌افزار و سیستم عامل، ارائه‌دادن اطلاعات به‌صورت لاگ است؛ در واقع تهیه لاگ درست، یک ویژگی بسیار بسیار مهم و همچنین نکته مثبتی است که می‌تواند به توسعه‌‌دهندگان و استفاده‌کنندگانِ نرم‌افزار یا سیستم عامل، کمک کند تا به‌طور کاملاً راحت با آن کار کنند. لینوکس نیز به‌خاطر قدرت و دقتی که در تهیه لاگ دارد، بسیارمعروف و محبوب شده است. در واقع اگر بدانیم که چه لاگی را در کجا می‌توانیم پیدا کنیم، خیلی راحت‌تر می‌توانیم با این سیستم عامل کار کنیم. در این ویدئو راجع به این لاگ فایل های مهم در لینوکس صحبت شده است.


۳۲. قسمت سی‌و‌دوم: مدیریت پارتیشن‌های دیسک fdisk
در این ویدئو راجع به مفاهیم دیسک‌ها در لینوکس و اصول و پایه پارتیشن‌بندیِ دیسک و همچنین نحوه کارکردن با ابزار پارتیشن‌بندی fdisk به‌طور کامل توضیح داده شده است.


۳۳. قسمت سی‌و‌سوم: مفاهیم مربوط به LVM - بخش اول
پارتیشن‌بندی و تقسیم فضای دیسک بین پارتیشن‌ها، از مهم‌ترین نکات مربوط به نصب سیستم عامل لینوکس و استفاده از فضای ذخیره‌سازی محسوب می‌شوند. اینکه به چه صورتی دیسک‌های خود را پارتیشن‌بندی کنیم، نکته‌ای است که همیشه باید به آن فکر کنیم. از جانب دیگر، پیش‌بینی فضای ذخیره‌سازی در سرورها کمی دشوار است و نیاز به بررسی‌های زیادی دارد. امکان تغییر فضای ذخیره‌سازی و افزایش حجم پارتیشن‌ها بعد از پارتیشن‌بندی، قابلیت بسیار مهمی است که LVM (مخفف عبارت Logical Volume Management) به ما می‌دهد.


۳۴. قسمت سی‌وچهارم: LVM - بخش دوم
پارتیشن‌بندی و تقسیم فضای دیسک بین پارتیشن‌ها، از مهم‌ترین نکات مربوط به نصب سیستم عامل لینوکس و استفاده از فضای ذخیره‌سازی محسوب می‌شوند. اینکه به چه صورتی دیسک‌های خود را پارتیشن‌بندی کنیم، نکته‌ای است که همیشه باید به آن فکر کنیم. از جانب دیگر، پیش‌بینی فضای ذخیره‌سازی در سرورها کمی دشوار است و نیاز به بررسی‌های زیادی دارد. امکان تغییر فضای ذخیره‌سازی و افزایش حجم پارتیشن‌ها بعد از پارتیشن‌بندی، قابلیت بسیار مهمی است که LVM (مخفف عبارت Logical Volume Management) به ما می‌دهد.


۳۵. قسمت سی‌وپنجم: SSH Service - بخش اول
مهم‌ترین، سریع‌ترین و امن‌ترین راه اتصال به یک لینوکس، ارتباط با روش SSH است. این سرویس، یکی از سرویس‌های پایه‌ای لینوکسی است که هر لینوکس‌کاری باید استفاده از آن را بلد باشد. در بخش اول این ویدئو، راجع به این سرویس مهم صحبت شده است.


۳۶. قسمت سی‌وششم: SSH Service - بخش دوم
مهم‌ترین، سریع‌ترین و امن‌ترین راه اتصال به یک لینوکس، ارتباط با روش SSH است. این سرویس، یکی از سرویس‌های پایه‌ای لینوکسی است که هر لینوکس‌کاری باید استفاده از آن را بلد باشد. در ادامه ویدئوی قبلی، راجع به این سرویس مهم صحبت شده است.


۳۷. قسمت سی‌وهفتم: مفاهیم مربوط به Fail2ban Service
سرویس Fail2ban یکی از سرویس‌هایی است که می‌توانیم از طریق آن، به‌راحتی سایر سرویس‌ها را امن‌تر کنیم. این سرویس، بسیار سبک و کارآمد است و می‌توان به‌سادگی از آن استفاده کرد؛ در این ویدئو، به مفاهیم مربوط به این سرویس پرداخته شده و استفاده از آن نیز به‌صورت عملی شرح داده شده است.


۳۸. قسمت سی‌وهشتم: وب سرویس آپاچی (Apache) - بخش اول
وب سرویس آپاچی، یکی از قدیمی‌ترین و بزرگ‌ترین وب سرویس‌های موجود به‌شمار می‌رود و پایه بسیاری از وبسایت‌های حال حاضر نیز از همین سرویس است؛ ابزاری بسیار قدرتمند، سریع و وسیع که به شما امکانات و قابلیت‌های بسیار زیادی در پروتوکل وب می‌دهد. این ویدئو، بخش اول از مجموعه چهار ویدئو است.


۳۹. قسمت سی‌ونهم: وب سرویس آپاچی (Apache) - بخش دوم
وب سرویس آپاچی، یکی از قدیمی‌ترین و بزرگ‌ترین وب سرویس‌های موجود به‌شمار می‌رود و پایه بسیاری از وبسایت‌های حال حاضر نیز از همین سرویس است؛ ابزاری بسیار قدرتمند، سریع و وسیع که به شما امکانات و قابلیت‌های بسیار زیادی در پروتوکل وب می‌دهد. این ویدئو، بخش دوم از مجموعه چهار ویدئو است.


۴۰. قسمت چهلم: وب سرویس آپاچی (Apache) - بخش سوم
وب سرویس آپاچی، یکی از قدیمی‌ترین و بزرگ‌ترین وب سرویس‌های موجود به‌شمار می‌رود و پایه بسیاری از وبسایت‌های حال حاضر نیز از همین سرویس است؛ ابزاری بسیار قدرتمند، سریع و وسیع که به شما امکانات و قابلیت‌های بسیار زیادی در پروتوکل وب می‌دهد. این ویدئو، بخش سوم از مجموعه چهار ویدئو است.


۴۱. قسمت چهل‌ویکم: وب سرویس آپاچی (Apache) - بخش چهارم
وب سرویس آپاچی، یکی از قدیمی‌ترین و بزرگ‌ترین وب سرویس‌های موجود به‌شمار می‌رود و پایه بسیاری از وبسایت‌های حال حاضر نیز از همین سرویس است؛ ابزاری بسیار قدرتمند، سریع و وسیع که به شما امکانات و قابلیت‌های بسیار زیادی در پروتوکل وب می‌دهد. این ویدئو، بخش چهارم (و آخر) از مجموعه چهار ویدئو است.


۴۲. قسمت چهل‌ودوم: فایروال IPTABLES - بخش اول
بین فایروال‌های لینوکسی، فایروال IPTABLES یکی از بهترین‌هاست که امکانات بسیار زیادی را برای مدیریت ارتباطات شبکه‌ای لینوکس در اختیار ما قرار می‌دهد. این سری آموزشی با موضوع IPTABLES، شامل تعداد دَه ویدئو است.


۴۳. قسمت چهل‌وسوم: فایروال IPTABLES - بخش دوم
بین فایروال‌های لینوکسی، فایروال IPTABLES یکی از بهترین‌هاست که امکانات بسیار زیادی را برای مدیریت ارتباطات شبکه‌ای لینوکس در اختیار ما قرار می‌دهد. این سری آموزشی با موضوع IPTABLES، شامل تعداد دَه ویدئو است.


۴۴. قسمت چهل‌وچهارم: فایروال IPTABLES - بخش سوم
بین فایروال‌های لینوکسی، فایروال IPTABLES یکی از بهترین‌هاست که امکانات بسیار زیادی را برای مدیریت ارتباطات شبکه‌ای لینوکس در اختیار ما قرار می‌دهد. این سری آموزشی با موضوع IPTABLES، شامل تعداد دَه ویدئو است.


۴۵. قسمت چهل‌وپنجم: فایروال IPTABLES - بخش چهارم
بین فایروال‌های لینوکسی، فایروال IPTABLES یکی از بهترین‌هاست که امکانات بسیار زیادی را برای مدیریت ارتباطات شبکه‌ای لینوکس در اختیار ما قرار می‌دهد. این سری آموزشی با موضوع IPTABLES، شامل تعداد دَه ویدئو است.


۴۶. قسمت چهل‌وششم: فایروال IPTABLES - بخش پنجم
بین فایروال‌های لینوکسی، فایروال IPTABLES یکی از بهترین‌هاست که امکانات بسیار زیادی را برای مدیریت ارتباطات شبکه‌ای لینوکس در اختیار ما قرار می‌دهد. این سری آموزشی با موضوع IPTABLES، شامل تعداد دَه ویدئو است.


۴۷. قسمت چهل‌وهفتم: فایروال IPTABLES - بخش ششم
بین فایروال‌های لینوکسی، فایروال IPTABLES یکی از بهترین‌هاست که امکانات بسیار زیادی را برای مدیریت ارتباطات شبکه‌ای لینوکس در اختیار ما قرار می‌دهد. این سری آموزشی با موضوع IPTABLES، شامل تعداد دَه ویدئو است.


۴۸. قسمت چهل‌وهشتم: فایروال IPTABLES - بخش هفتم
بین فایروال‌های لینوکسی، فایروال IPTABLES یکی از بهترین‌هاست که امکانات بسیار زیادی را برای مدیریت ارتباطات شبکه‌ای لینوکس در اختیار ما قرار می‌دهد. این سری آموزشی با موضوع IPTABLES، شامل تعداد دَه ویدئو است.


۴۹. قسمت چهل‌ونُهُم: فایروال IPTABLES - بخش هشتم
بین فایروال‌های لینوکسی، فایروال IPTABLES یکی از بهترین‌هاست که امکانات بسیار زیادی را برای مدیریت ارتباطات شبکه‌ای لینوکس در اختیار ما قرار می‌دهد. این سری آموزشی با موضوع IPTABLES، شامل تعداد دَه ویدئو است.


۵۰. قسمت پنجاهم: فایروال IPTABLES - بخش نُهُم
بین فایروال‌های لینوکسی، فایروال IPTABLES یکی از بهترین‌هاست که امکانات بسیار زیادی را برای مدیریت ارتباطات شبکه‌ای لینوکس در اختیار ما قرار می‌دهد. این سری آموزشی با موضوع IPTABLES، شامل تعداد دَه ویدئو است.


۵۱. قسمت پنجاه‌ویکم: فایروال IPTABLES - بخش دهم
بین فایروال‌های لینوکسی، فایروال IPTABLES یکی از بهترین‌هاست که امکانات بسیار زیادی را برای مدیریت ارتباطات شبکه‌ای لینوکس در اختیار ما قرار می‌دهد. این سری آموزشی با موضوع IPTABLES، شامل تعداد دَه ویدئو است.


۵۲. قسمت پنجاه‌و‌دوم: وب‌سرور NGINX - بخش اول
وب‌سرور ان‌جینکس (NGINX) یکی از بهترین و پُرکاربردترین وب‌سرورهای موجود است که به علت سبکی و سرعت بسیار بالا و همچنین ماژولار بودن، امروزه در بسیاری از وبسایت‌ها استفاده می‌شود. این ویدئو، اولین بخش از مجموعه پنج بخشیِ سری آموزش‌های NGINX است.


۵۳. قسمت پنجاه‌و‌سوم: وب‌سرور NGINX - بخش دوم
وب‌سرور ان‌جینکس (NGINX) یکی از بهترین و پُرکاربردترین وب‌سرورهای موجود است که به علت سبکی و سرعت بسیار بالا و همچنین ماژولار بودن، امروزه در بسیاری از وبسایت‌ها استفاده می‌شود. این ویدئو، دومین بخش از مجموعه پنج بخشیِ سری آموزش‌های NGINX است.


۵۴. قسمت پنجاه‌و‌چهارم: وب‌سرور NGINX - بخش سوم
وب‌سرور ان‌جینکس (NGINX) یکی از بهترین و پُرکاربردترین وب‌سرورهای موجود است که به علت سبکی و سرعت بسیار بالا و همچنین ماژولار بودن، امروزه در بسیاری از وبسایت‌ها استفاده می‌شود. این ویدئو، سومین بخش از مجموعه پنج بخشیِ سری آموزش‌های NGINX است.


۵۵. قسمت پنجاه‌و‌پنجم: وب‌سرور NGINX - بخش چهارم
وب‌سرور ان‌جینکس (NGINX) یکی از بهترین و پُرکاربردترین وب‌سرورهای موجود است که به علت سبکی و سرعت بسیار بالا و همچنین ماژولار بودن، امروزه در بسیاری از وبسایت‌ها استفاده می‌شود. این ویدئو، چهارمین بخش از مجموعه پنج بخشیِ سری آموزش‌های NGINX است.


۵۶. قسمت پنجاه‌و‌ششم: وب‌سرور NGINX - بخش پنجم
وب‌سرور ان‌جینکس (NGINX) یکی از بهترین و پُرکاربردترین وب‌سرورهای موجود است که به علت سبکی و سرعت بسیار بالا و همچنین ماژولار بودن، امروزه در بسیاری از وبسایت‌ها استفاده می‌شود. این ویدئو، پنجمین و آخرین بخش از مجموعه پنج بخشیِ سری آموزش‌های NGINX است.


۵۷. قسمت پنجاه‌وهفتم: مفاهیم مربوط به HAProxy Load Balancer - بخش اول
HAProxy Load Balancer یک سرویسِ کوچکِ بسیار قدرتمند است که برای توزیع بار بین سرورها و سرویس‌های مختلف با قابلیت‌های بسیار زیاد استفاده می‌شود. سرعت و عملکرد عالی HAProxy Load Balancer، این سرویس را به یکی از پُرکاربردترین سرویس‌ها در زمینه توزیع بار تبدیل کرده است. در این ویدئو، در دو قسمت فقط راجع به مفاهیم و نحوه عملکرد این سرویس توضیح داده شده است.


۵۸. قسمت پنجاه‌وهشتم: مفاهیم مربوط به HAProxy Load Balancer - بخش دوم
HAProxy Load Balancer یک سرویسِ کوچکِ بسیار قدرتمند است که برای توزیع بار بین سرورها و سرویس‌های مختلف با قابلیت‌های بسیار زیاد استفاده می‌شود. سرعت و عملکرد عالی HAProxy Load Balancer، این سرویس را به یکی از پُرکاربردترین سرویس‌ها در زمینه توزیع بار تبدیل کرده است. در این ویدئو، در دو قسمت فقط راجع به مفاهیم و نحوه عملکرد این سرویس توضیح داده شده است.


۵۹. قسمت پنجاه‌ونهم: مفاهیم مربوط به Bind DNS - بخش اول
سرویس DNS (Domain Name Service) یکی از مهم‌ترین و پُراستفاده‌ترین سرویس‌هایی است که درحال حاضر در کل دنیا از آن استفاده می‌شود. درواقع اولین مرحله وارد شدن به دنیای اینترنت و شبکه، از طریق این سرویس است؛ اینکه به‌راحتی می‌توانیم با به‌خاطر سپردن نام یک وبسایت به آن دسترسی پیدا کنیم، به دلیل وجود همین سرویس است. در این ویدئو راجع به مفاهیم کلی سرویس DNS و نحوه عملکرد آن صحبت شده است. این ویدئو، بخش اول از سری آموزش‌های DNS است.


۶۰. قسمت شصتم: مفاهیم مربوط به Bind DNS - بخش دوم
سرویس DNS (Domain Name Service) یکی از مهم‌ترین و پُراستفاده‌ترین سرویس‌هایی است که درحال حاضر در کل دنیا از آن استفاده می‌شود. درواقع اولین مرحله وارد شدن به دنیای اینترنت و شبکه، از طریق این سرویس است؛ اینکه به‌راحتی می‌توانیم با به‌خاطر سپردن نام یک وبسایت به آن دسترسی پیدا کنیم، به دلیل وجود همین سرویس است. در این ویدئو راجع به مفاهیم کلی سرویس DNS و نحوه عملکرد آن صحبت شده است. این ویدئو، بخش دوم از سری آموزش‌های DNS است.


۶۱. قسمت شصت‌ویکم: مفاهیم مربوط به Bind DNS - بخش سوم
سرویس DNS (Domain Name Service) یکی از مهم‌ترین و پُراستفاده‌ترین سرویس‌هایی است که درحال حاضر در کل دنیا از آن استفاده می‌شود. درواقع اولین مرحله وارد شدن به دنیای اینترنت و شبکه، از طریق این سرویس است؛ اینکه به‌راحتی می‌توانیم با به‌خاطر سپردن نام یک وبسایت به آن دسترسی پیدا کنیم، به دلیل وجود همین سرویس است. در این ویدئو راجع به مفاهیم کلی سرویس DNS و نحوه عملکرد آن صحبت شده است. این ویدئو، بخش سوم از سری آموزش‌های DNS است.

 

آموزش توسط آقای مرتضی باشسیز

اعضای ویژه
VIP Members

لینک های دانلود فقط برای اعضای ویژه فعال هست

با پرداخت فقط 9900 تومان، به لینک های دانلود این صفحه و تمامی صفحات VIP سایت دسترسی خواهید داشت.

پرداخت ریالی عضویت ویژه

بسیار بسیار عالی و جامع
خسته نباشید و خدا قوت

ممنون از سایت خوبتون
در صورت امکان پکیج رو تو یک فایل زیپ هم قرار بدید.
دانلود و اکسترکت کردن 63 تا فایل زیپ جدا از هم کار خوشایندی نیستش..

از صدتا آموزش پولی این آموزش بهتره
بنده که خیلی استفاده کردم
راحت تونستم سرور لینوکسی م رو کانفیگ کنم

ماهان شبکه ایرانیان
فهرست نرم افزارهای مرتبط
مشاهده بقیه
هشتگ های مرتبط
سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
Formula Truck Simulator 2013

Formula Truck Simulator 2013

شبیه ساز مسابقات کامیون و ماشین سنگین 2013

Field of Glory II

Field of Glory II

استراتژیک نوبتی

DU Meter 8.10

DU Meter 8.10

محاسبه پهنای باند

حقوق خانواده در اسلام

حقوق خانواده در اسلام

زن در حقوق اسلامى

ADINA System 9.7.2 Win/Linux

ADINA System 9.7.2 Win/Linux

ادینا نرم افزار شبیه سازی جامع مهندسی

Udemy - Electricity & electronics - Robotics, learn by building

Udemy - Electricity & electronics - Robotics, learn by building

آموزش الکترونیک و رباتیک

آموزش Microsoft Azure

آموزش Microsoft Azure

مایکروسافت آژور

بسته آموزشی مهارتهای هفت گانه ICDL

بسته آموزشی مهارتهای هفت گانه ICDL

آموزش مهارتهای هفت گانه آی سی دی ال

IDimager Photo Supreme 2024.1.1.6431 (x64)

IDimager Photo Supreme 2024.1.1.6431 (x64)

مدیریت عکس ها

Bluetooth Chess 2.4 for Android +2.3

Bluetooth Chess 2.4 for Android +2.3

بازی چند کاربره و تحت شبکه بلوتوث شطرنج

Birdman

Birdman

بردمن با دوبله فارسی

The Punisher

The Punisher

پانیشر

BAJA Edge of Control HD

BAJA Edge of Control HD

ماشین مسابقه ای

دوره آموزش ویدئویی زبان ترکی استانبولی - به زبان فارسی

دوره آموزش ویدئویی زبان ترکی استانبولی - به زبان فارسی

آموزش ترکی استانبولی

آموزش تصویری ساخت DVD و CD مولتی بوت با نرم افزار Aero Studio

آموزش تصویری ساخت DVD و CD مولتی بوت با نرم افزار Aero Studio

آموزش آرو استادیو

تهدیدات شبکه‌های اجتماعی

تهدیدات شبکه‌های اجتماعی

کارکرد سیاسی شبکه های اجتماعی مجازی

آموزش نرم افزار لینگو

آموزش نرم افزار لینگو

آشنایی با LINGO برای حل مسائل بهینه سازی در دانشگاه ، صنعت و تجارت

Autodesk AutoCAD 2016 SP1 / LT SP1 x86/x64 / Mac 2016.4

Autodesk AutoCAD 2016 SP1 / LT SP1 x86/x64 / Mac 2016.4

اتو کد 2016 سرویس پک 1

Tipard Video Converter Ultimate 10.3.68 + Portable / macOS

Tipard Video Converter Ultimate 10.3.68 + Portable / macOS

تبدیل فرمت ویدیو

Turbo Dismount v1.7

Turbo Dismount v1.7

سرعت و تصادف

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه، زودتر از همه باخبر باش!