مشاهده تصاویر بیشتر ...
شرکت Autodesk در سال 2009 نگارش 13 این نرم افزار را عرضه کرد. توانایی این نرم افزار باعث شد که در سال 2006-2007 پرفروشترین نرم افزار مدلینگ در جهان نام بگیرد و از نرم افزارهای معروف دیگر در این زمینه پیشی گیرد. از ورود این نرم افزار در ایران چند سالی میگذرد و علیرغم تاکید کمپانی سازنده این نرم افزار برای استفاده از آن ، متاسفانه بطور بایسته مورد استقبال قرار نگرفت و تقریبا ناشناخته مانده بود تا اینکه در سال 2006 ؛ این نرم افزار همراه با دیگر محصول معروف کمپانی Autodesk یعنیAutoCAD و Mechanical desktop به بازار عرضه شد و از آن تاریخ به بعد Inventor , کم کم جای خود را در میان کاربران این رشته باز کرد. خصوصاً سازگاری کامل این نرم افزار با CAD یکی از علل موفقیت آن بود. چرا که برای شرکت هایی که نقشه های قدیمی خود را با AutoCAD کار کرده بودند عامل سازگاری کامل نرم افزارهای مدلینگ جدید بسیار مهم بود. همچنین پشتیبانی این نرم افزار از نقشه های مدل شده توسط Mechanical Desktop یکی دیگر از عوامل موفقیت آن است .
در ادامه سعی شده است تا با معرفی توانایی های این نرم افزار و کاربرد آن در صنعت امروز، گامی برای معرفی بهتر این نرم افزار صورت بگیرد .
معرفی قسمت های Autodesk Inventor
-قسمت Part Modeling : این محیط برای مدلینگ قطعات- که اولین گام در کار مکانیک به شمار میرود – می باشد .
-قسمت Assembly : در این محیط کاربر میتواند براحتی قطعات مدل شده را با دستورات کاربردی خاص این نرم افزار اسمبل کند .
-قسمت Sheet metal : این محیط جهت طراحی ورقکاری و گرفتن خروجی صفحه گسترده و محاسبات مربوط به آن میباشد. داشتن محیط پانچ و دستورات متنوع جهت ورقکاری باعث شده تا هر نوع ورقکاری را به راحتی مدل و تحلیل کرد .
-قسمت Presentation : این محیط جهت متحرک سازی نماهای انفجاری و قطعات اسمبل شده میباشد که در قطعات پیچیده میتواند دید بسیار خوبی از قطعه به سازندگان آن بدهد .
-قسمت Drawing : در این قسمت میتوان از قطعات مدل شده نماگیری کرد. سادگی و در عین حال توانایی بالای این محیط باعث شده تا هر نمای دلخواه و برشهای گوناگون از قطعات براحتی قابل تهیه باشد .
نکات :
- جهت فعالسازی مطابق دستورات فایل ReadMe پیش بروید.
- تمامی نسخه ها 64 بیتی هستند