سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

همه دسته بندی ها

منو
جستجو
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد زینت پدر حضرت زینب سلام الله علیها مبارک باد 💐
 
 
  1. جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید
  2. اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

نرم افزار های پرکاربرد

ثبت نام | ورود

اخبار نرم افزار

مقایسه OS X اپل با ویندوز 8

اپل به تازگی نسخه جدید سیستم عامل OS X خود را ارائه کرده و یک بسته به‌روز‌رسانی نیز برای آن منتشر نموده است. از سویی ویندوز ۸ مایکروسافت که تغییراتی انقلابی نسبت به نسخه‌های قبلی داشته است، نیز راهی بازار شده است. همه این‌ها نوید یک رقابت بزرگ در عرصه سیستم عامل‌ کامپیوترهای شخصی را می‌دهد. ما در این مطلب تلاش کرده‌ایم تا با اطلاعات موجود، نگاهی اجمالی به این دو سیستم عامل محبوب  بیاندازیم. با سایبر تکنولوژی همراه باشید.



به گزارش سافت‌گذر به نقل از آی تی گذر؛ اوایل هفته گذشته، شرکت اپل بسته بروزرسانی مهمی برای OS X نسخه شیرکوهی، سیستم عامل رومیزی خود ارائه کرد. مایکروسافت نیز این هفته اعلام نمود که ویندوز ۸ را تا تاریخ ۲۶ اکتبر روانه بازار خواهد کرد. نسخه ای از خانواده ویندوز که با تغییرات گسترده همراه شده و نه تنها مناسب رایانه‌های رومیزی و همراه است بلکه می‌توان آن را بر روی تبلت ها نیز راه اندازی کرد. البته نسخه نهایی این سیستم عامل تنها یک روز پس از ارائه آن به شرکای تجاری به بیرون درز کرد و هم اکنون می‌توانید آن را دانلود کنید. حال پس از سال‌ها که این دو سیستم عامل شباهت ظاهری زیادی به یکدیگر داشتند، تفاوت‌ها آشکار شده و جای اشتراکات را گرفته‌اند.

در این مقاله سعی می‌کنیم با رجوع به نسخه آزمایشی ویندوز ۸، این گل سر سبد مایکروسافتی‌ها را با آخرین دستاورد یاران استیو جابز مقایسه نماییم.

 رویکردهای متفاوت برای نیل به اهداف مشترک

حقیقت آن است که هر دوی این سیستم عامل‌ها هدفی یکسان دارند، تیم طراح هر یک می‌کوشند تا تجربه کار با سیستم‌های رومیزی را به ابزارهای همراه نزدیک نمایند، اما فلسفه کار در دو سوی میدان متفاوت است. در حالی که اپل بسیاری از قابلیت‌های محبوب پلتفرم iOS خود (مربوط به گوشی آیفون، تبلت های iPad و دستگاه پخش موسیقی iPod) را در سیستم عامل رومیزی بکار می‌گیرد، می‌کوشد تا روایت رومیزی از برنامه‌های iOS را تولید نموده (همچون برنامه Messages) و آن را با سایرین یکپارچه نماید.

از سوی دیگر، مایکروسافتی‌ها می‌کوشند تا رویکرد همه جانبه‌ای را پیش گرفته و با اعمال تغییرات شگرف در سیستم عامل ویندوزشان، آن را برای رایانه‌های رومیزی و ابزارهای موبایل بهینه کنند. بدین ترتیب با تولید سیستم عامل دوگانه (هیبریدی) آن را می توان بر روی هر دوی این ابزارها نصب نموده و به کار گرفت. اهمیت این موضوع وقتی بیشتر می‌شود که می‌بینیم رقابت این دو کمپانی بزرگ در دنیای تبلت‌های مبتنی بر پردازنده ARM نیز بالا گرفته و به زودی با معرفی تبلت سرفیس مایکروسافت شاهد جنگی تمام عیار خواهیم بود. عملیات یکپارچه‌سازی و همگام‌سازی مناسب در چنین شرایطی می‌تواند یک نقطه قوت برگ به حساب آید.

پس علی رغم اینکه هدف یکی است، شکافی بزرگ بین این دو سیستم وجود دارد و کاربر نهایی در آخر با دو اکوسیستم مختلف روبرو است که می‌تواند نیازهای متعددی از وی را رفع و رجوع نماید. در این مقاله می‌کوشیم تا از چهار منظر متفاوت به کارائی این دو بپردازیم که عبارتند از:

  •     اشتراک گذاری
  •     برنامه‌های کاربردی شخصی
  •    کار با عکس‌ها و تصاویر
  •     سرویس‌های ابری (کلاد)

بیایید به تک تک این چهار مورد از نزدیک نگاهی بیاندازیم. لازم به یادآوری مجدد است، با وجود آن که آخرین بروزرسانی سیستم عامل شیرکوهی هم‌اکنون در دسترس می‌باشد، هنوز خبری از ویندوز ۸ نیست و ممکن است تا آن زمان شاهد بروز تغییراتی در این سیستم عامل نیز باشیم.



اشتراک گذاری

این قابلیت در بدنه سیستم عامل شیرکوهی کارگذاری شده است به طوری که کاربر می‌تواند موارد دلخواه (همچون وب سایت‌ها، فایل‌های ویدئویی و غیره) را از طریق برنامه‌ای خاص به اشتراک بگذارد. جالب اینکه مرورگر سافاری نیز چنین قابلیتی را در خود دارد، و کاربر می‌تواند با مراجعه به منوی آبشاری ویژه‌، نوع اشتراک گذاری خود را برگزیند (همچون اشتراک در توئیتر، ایمیل و به زودی فیس‌بوک).

از این گذشته، برنامه Mail نیز با مرورگر سافاری یکپارچه شده تا روند اشتراک گذاری تسهیل گردد. بدین ترتیب اگر یک نشانی اینترنتی به نظرتان جالب آمد و خواستید آن را به اشتراک بگذارید، برنامه از شما می‌پرسد که آیا مایل به اشتراک لینک، محتوای کل صفحه، نسخه Reader آن (که فاقد عکس و آگهی و غیره است) و یا نسخه PDF صفحه هستید.

اما قابلیت اشتراک گذاری ویندوز ۸ به مراتب قوی تر است و این ویژگی یکی از پنج عنوان موجود در نوار Charms که بخشی اساسی از بدنه ویندوز است، لحاظ شده. پس هر زمان که کاربر اراده کند، فارغ از اینکه در خلال کار با کدام برنامه است می‌تواند با یک کلیک یا لمس کردن عنوان Share سریعاً اقدام به اشتراک گذاری نماید. در این حین فهرستی از برنامه‌هایی که این امکان را مهیا می‌کنند، به نمایش در خواهد آمد و این کاربر است که ابزار دلخواه را خود انتخاب خواهد کرد.

با وجودی که در حال حاضر این فهرست قدری محدود است (فعلاً فقط برنامه Outlook), اما قرار است همزمان با عرضه ویندوز ۸ موارد بیشتری چون فیس بوک و توئیتر نیز به این فهرست اضافه شوند. نکته مثبت اینکه برنامه‌ای که بیش از همه برای اشتراک گذاری استفاده شود، به طور خودکار به بالای فهرست منتقل خواهد شد.

هر دوی سیستم عامل‌های ویندوز ۸ و شیرکوهی این بخش از داستان را به توانائی توسعه دهندگان نرم افزاری واگذار کرده‌اند. اگر توسعه دهنده‌ای برنامه‌ای مشترک برای هر دوی این سیستم‌ عامل‌ها بنویسد، آنگاه می‌توان اشتراک گذاری یکسانی را بین دو سیستم‌عامل تجربه کرد. در سیستم OS X این برنامه نویس است که نحوه‌ی اشتراک گذاری را تعیین می‌نماید (استفاده از منوی آبشاری یا دکمه‌های رادیویی)، در حالی که ویندوز ۸ این قابلیت را به رابط گرافیکی خود مربوط می‌داند.

به نظر ما در این بخش، ویندوز از برتری خاصی برخوردار بوده و به شیرکوهی ترجیح داده می شود.



برنامه‌های کاربردی شخصی

هر دوی این پلتفرم ها مجهز به مجموعه‌ای از برنامه‌های کاربردی شخصی دسترسی دارند که به کمک آنها می‌توان با دیگران ارتباط برقرار کرده و یا امور محوله را سازماندهی می‌کنند. برنامه Messages شرکت اپل که جایگزینی برای iChat است، می‌تواند پیام‌های شما را مستقیماً با گوشی و تبلت اپلی‌تان یکپارچه نماید، و نه تنها قادر است با نسخه همراه به خوبی کار کند، بلکه برنامه Calendar و Contacts (دفترچه تلفن) گوشی نیز از طریق سرویس iCloud همگام‌سازی می‌شوند.



ویندوز ۸ نیز دارای برنامه‌ای است که علی رغم اختلافات فاحش، دارای کارکرد مشابهی است. این برنامه که People نام دارد قادر است با حساب کاربری در فیس بوک همگام شده و کاربر را از جدیدترین رویدادهای مربوط به دوستان و آشنایان مطلع نماید. از این گذشته برنامه پیام‌رسان ویندوز ۸ شما را با دوستانتان که عضو فیس بوک یا Windows Live هستند مرتبط نگه می‌دارد. جالب اینجاست که اپل با تمام دبدبه و کبکبه‌ای که در مورد اشتراک گذاری محتوا دارد، فاقد پشتیبانی از سرویس فیس‌بوک است.

هر دوی این سیستم عامل‌ها برای تکمیل این خصوصیت تا پیش از پاییز امسال آماده نخواهند بود. مسلم است که ویندوز ۸ تا پیش از اکتبر هنوز عرضه نهایی نخواهد شد و iOS 6 نیز تا پیش از آن زمان و تا رفع کلیه مشکلات فنی برنامه Messages برای آیفون و تبلت iPad مهیا نخواهد بود.



کار با عکس‌ها و تصاویر

مایکروسافت کار با تصاویر را با برنامه Photos، به یکی از بخش‌های اصلی سیستم عامل خود مبدل ساخته است. این برنامه نه تنها قادر است تصاویری که در کامپیوترتان وجود دارد را نمایش دهد، بلکه قادر است با سرویس‌هایی چون فیس بوک، فلیکر و اسکای درایو نیز همگام شده و تصاویر موجود در همه این سرویس‌دهندگان را به سادگی نمایش دهد.



اپل نیز بیکار ننشسته و برنامه iPhoto را با تمامی تجهیزات مک مرتبط کرده است. iPhoto یکی از برنامه‌های مهم مدیریت و ویرایش تصاویر است که می‌تواند تمام عکس‌های موجود در ابزارهای مجهز به سیستم iOS تان را به کمک سرویس iCloud با OS X مجتمع نماید. این در حالی است که گرفتن تصاویر فلیکر و فیس بوک در ویندوز به عملیات خروجی گرفتن از تصاویر محدود شده است.

علی‌رغم مجهز بودن ویندوز ۸ به برنامه Paint که توانایی ویرایش تصاویر را مهیا کرده، در این بخش برنامه‌های اپل قدرتمندتر از مایکروسافت عمل می‌کنند. برنامه Photos مایکروسافت می‌کوشد تا مرجعی ساده برای اشتراک گذاری تمام تصاویر کاربر باشد در حالی که iPhotos اپل بیشتر به ابزاری تخصصی شباهت دارد.

حال انتخاب با شماست، می‌توانید تا تکمیل شدن سیستم عامل مایکروسافت، از اپل بهره شایسته و بایسته را ببرید.





سرویس‌های ابری (کلاد)

مقایسه سرویس‌های ابری موجود در ویندوز ۸ و شیرکوهی به مقایسه سیب و پرتقال می‌ماند، کاری که چندان منطقی به نظر نمی‌رسد! در حالی که مایکروسافت از SkyDrive که سرویسی قدرتمند و درجه یک برای ذخیره ابری انواع فایل‌ها، استفاده می‌کند، iCloud سرویس همگام‌سازی اپل است که تنها نوع خاصی از محتوا را در بین ابزارهای گوناگون یکسان نگه می‌دارد.

SkyDrive نه تنها قادر به نگهداری از انواع فایل بر فراز ابرهاست (شبیه سرویس گوگل درایو) بلکه دسترسی به فایل‌ها را در برنامه‌های گوناگونی میسر کرده است، به طوری که آفیس ۲۰۱۳ می‌تواند فایل‌های خود را به صورت پیش فرض در این سرویس ابری ذخیره نماید. پس کاربر قادر خواهد بود تا فایل‌های خود را از هر جا که دسترسی به اینترنت دارد مورد استفاده قرار دهد. جالب اینکه با این سرویس حتی فایل‌های مبنایی (Templates) نیز به طور مرتب توسط خود مایکروسافت به‌روز می‌شوند.

از سویی دیگر سرویس iCloud در شیرکوهی فایل‌های مورد استفاده کاربر را با سرورهایی که در بالای ابرهاست همگام کرده و فایل‌های تصاویر، تماس‌ها و تقویم را به نحوی همگام می‌کند که از تمامی ابزارها به آن دسترسی شایسته‌ای وجود داشته باشد. با این وجود، این سرویس نیز دارای محدودیت‌های خاص خود است. iCloud هنوز فایل‌های ویدئویی را همگام نمی‌نماید و سرویس تقویم آن مشابه گوگل نبوده و نمی‌تواند تمامی قابلیت‌هایش را بین ابزارهای گوناگون به اشتراک بگذارد. از این گذشته به دلیل عدم وجود ساختار فایلی، دسترسی کاربر به محتوای همگام شده ممکن نیست.

کدام بهتر است؟ این پاسخی است که به سلیقه و نظر شما باز می‌گردد که کدام فلسفه طراحی را برای رفع نیازتان مناسب می‌یابید. اینکه دسترسی به فایل‌ها برایتان اولویت دارد یا قابلیت ادامه کار از هر ابزاری مهم‌تر است. البته هر یک از این دو سرویس مزایا و معایب خاص خود را به همراه دارند.



بررسی و ارزیابی نهایی

سال‌های سال رایانه‌ها ابزارهایی مجزا و به دور از هم بودند که چون جزایر مستقل هیچ ارتباط پایداری بین آن‌ها وجود نداشت. کارکرد هر یک از سیستم‌های مک و پی سی نیز با توجه به نیاز مخاطبان‌شان مشخص و تعریف شده بود، و با وجودی که رویکرد هر یک متفاوت بود، هدف نهایی رفع و رجوع نیازهای همین کاربران به شمار می‌رفت.

اما زمانه تغییر کرده و رایانه‌ها توانسته‌اند خود را به یکی از اجزای اصلی زندگی بشر بدل کنند. در دنیایی که در آن به سر می‌بریم با وجود ابزارهای همراه رنگارنگ و متنوع، کامپیوترها هستند که نقش پررنگ‌تری را در زندگی‌مان بازی می‌کنند. به همین خاطر ویندوز ۸ و سیستم عامل شیرکوهی می‌کوشند تا با تغییر رویکرد و روشی که در پیش دارند، به نحو شایسته‌ای نیازهای امروز بشر را رفع کنند.

در حالی که در ویندوز ۸ تغییرات شگرف بوقوع پیوسته (و پشتیانی آن از حرکات کاربر در کنار تغییرات بنیادین در رابط کاربری‌اش) آن را برای هر دو پلتفرم رایانه‌های رومیزی و تبلت ها به ابزاری مناسب تبدیل کرده است. اپل و شیرکوهی‌اش تنها به رایانه‌های رومیزی چشم دوخته‌اند تا با برقراری ارتباطی تنگاتنگ‌تر، تجربه کار در سایر ابرازهای اپلی را به این پلتفرم نیز وارد کنند.

با بروز این تغییرات گسترده در ویندوز و ثبات و پایداری بیش از پیش در OS X این پرسش مطرح می‌شود که این دو کمپانی بزرگ به کجا چشم دوخته‌اند و آمال و آلام نهایی‌شان در چیست!؟ نظر شما در این رابطه چیست، آیا رویکرد مایکروسافت و ویندوز ۸ می تواند شما را مجاب کند، یا اینکه به شیرهای کوهی خشمگین اپلی پناه می برید!؟
نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 11630 گروه خبری: اخبار نرم افزار منبع خبر: bartarinha.ir تاریخ خبر: 1391/08/01 تعداد مشاهده: 2967
اخبار مرتبط با این خبر
نظر های کاربران

سیستم عامل مک پایداری بیشتری از ویندوز دارد مانند بنز دربرابر پیکان است.

به نظر من هیچ وقت ماکروسافت به گرد پای اپل هم نمی رسه !!! در ضمن منبع این خبر یا بهتر بگم ارزیابی فوق العاده ضعیف است و شاید ماکروسافت در رابطه با سیرکاری موفق باشد ولی اپل با محبوبیت و رضایت مداری همیشه در صدر بهترین ها می ماند !!!

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
Decay - The Mare

Decay - The Mare

تباهی - کابوس

احادیث سلامت

احادیث سلامت

زندگی سالم یک فرد مسلمان

Star Chart Infinite 4.1.9 for Android +2.3

Star Chart Infinite 4.1.9 for Android +2.3

در یک پنجره واقعی تمام عالم را خواهید دید

Microsoft Windows 7 latest version

Microsoft Windows 7 latest version

آخرین نسخه ویندوز

Learning Software 3D Flash

Learning Software 3D Flash

آموزش تری دی فلش

1Tap Cleaner Pro 4.52 for Android +4.1

1Tap Cleaner Pro 4.52 for Android +4.1

پاکسازی با یک کلیک

آموزش سریع کد ایگنایتر

آموزش سریع کد ایگنایتر

آموزش ایگنایتر

گلچین سخنرانی های آیت الله محمد تقی بهجت

گلچین سخنرانی های آیت الله محمد تقی بهجت

سخنرانی آیت الله بهجت درباره مقام مومن

DtSearch Desktop + Engine 2024.02 Build 8818

DtSearch Desktop + Engine 2024.02 Build 8818

جستجوی متن

RSS چیست؟

RSS چیست؟

آر اس اس چیست؟

Xenocide

Xenocide

نسل‌کشی زامبی‌ها

داستانی از یک ازدواج بهشتی

داستانی از یک ازدواج بهشتی

ازدواج علی (ع) و فاطمه (س)، از مناسبت‌های مهم شیعیان

آموزش زبان های برنامه نویسی

آموزش زبان های برنامه نویسی

آشنایی با زبان های برنامه نویسی و برنامه های کاربردی

Learning Web Design: A Beginner’s Guide to HTML, CSS, JavaScript, and Web Graphics

Learning Web Design: A Beginner’s Guide to HTML, CSS, JavaScript, and Web Graphics

آموزش طراحی وب: راهنمای مبتدی برای HTML ، CSS ، JavaScript و Web Graphics

متن کامل قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران همرا با اصلاحات سال 1368

متن کامل قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران همرا با اصلاحات سال 1368

متن کامل قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران

Mad Tower Tycoon

Mad Tower Tycoon

شبیه ساز ساخت و ساز برای کامپیوتر

Ip Man

Ip Man

بهترین فیلم های رزمی جهان

Al-Anvar Quran 0.8.5 for Android +2.3

Al-Anvar Quran 0.8.5 for Android +2.3

قرآن الانوار به همراه ترجمه، تفسیر، صوت

CITYCONOMY - Service for your City + Update v1.0.180

CITYCONOMY - Service for your City + Update v1.0.180

شبیه‌ساز خدمات شهری مکانیزه

سخنرانی حجت الاسلام ناصر رفیعی با موضوع ابعاد زندگی حضرت زهرا (س) - 5 جلسه

سخنرانی حجت الاسلام ناصر رفیعی با موضوع ابعاد زندگی حضرت زهرا (س) - 5 جلسه

سخنرانیابعاد زندگی حضرت زهرا (س) با ناصر رفیعی

GraphPad Prism 10.2.3.403 / macOS

GraphPad Prism 10.2.3.403 / macOS

نرم افزار حرفه ای برای حل مسائل آماری و گراف های علمی

MAPS.ME Full 16.4.71813 for Android +6.0

MAPS.ME Full 16.4.71813 for Android +6.0

مپس می

Pro Cycling Manager 2020

Pro Cycling Manager 2020

شبیه ساز دوچرخه سواری

آشتایی با نخستین فرمانروای مسلمان در دهلی

آشتایی با نخستین فرمانروای مسلمان در دهلی

شمس الدین، نخستین فرمانروای مسلمان در دهلی

The Rolling Stones - Paint It, Black

The Rolling Stones - Paint It, Black

بهترین آهنگ رولینگ استونز

آموزش نصب سیستم عامل مک

آموزش نصب سیستم عامل مک

آشنایی با روش نصب سیستم عامل MAC

ویدئوی فارسی معرفی 14 غذای عجیب و غریب از کشورهای مختلف

ویدئوی فارسی معرفی 14 غذای عجیب و غریب از کشورهای مختلف

عجیب ترین غذاهای دنیا

سخنرانی های مرحوم آیت الله مجتهدی تهرانی بخش ششم

سخنرانی های مرحوم آیت الله مجتهدی تهرانی بخش ششم

سخنرانی آیت الله مجتهدی تهرانی با موضوع انواع مستی

سخنرانی استاد رائفی پور در زمینه تربیت فرزند

سخنرانی استاد رائفی پور در زمینه تربیت فرزند

تربیت فرزند

Huru Beach Party

Huru Beach Party

مدیریت کافه تریا

Zen Browser 1.9.1b

Zen Browser 1.9.1b

مرورگر

مداحی حاج محمود کریمی سال 97

مداحی حاج محمود کریمی سال 97

مداحی کریمی سال 97

Realtek Ethernet Controller PCIe FE + USB FE 2024.03.05

Realtek Ethernet Controller PCIe FE + USB FE 2024.03.05

درایورهای کنترلرهای سخت افزاری

101 نکته کاربردی در تکنولوژی اطلاعات (IT)

101 نکته کاربردی در تکنولوژی اطلاعات (IT)

نکته هایی پرکاربرد در فناوری اطلاعات

Stupid Zombies 2 v1.5.2 / 3 v2.11 for Android +2.3

Stupid Zombies 2 v1.5.2 / 3 v2.11 for Android +2.3

بازی زامبی های احمق 2 و 3

تک‌آهنگ احساسی رومئو و ژولیت با اجرای ریچارد کلایدرمن

تک‌آهنگ احساسی رومئو و ژولیت با اجرای ریچارد کلایدرمن

آهنگ رومئو و ژولیت

Video Player All Format xplayer 2.2.4.1 For Android +4.1

Video Player All Format xplayer 2.2.4.1 For Android +4.1

ویدئو پلیر تمام فرمت ها

IBM SPSS Modeler 18.0 x86/x64

IBM SPSS Modeler 18.0 x86/x64

نسخه خاص نرم افزار SPSS‌ جهت آنالیزهای آماری شبکه ای (نسخه جدید SPSS Clementine)

12is Better Than 6 The Apostles

12is Better Than 6 The Apostles

اکشن تیراندازی کابویی

Autodesk 3ds Max 2017 SP3 / 2018.4 x64

Autodesk 3ds Max 2017 SP3 / 2018.4 x64

ساخت انیمیشن تری دی مکس

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه، زودتر از همه باخبر باش!