کانال سافت گذر در ایتا خبرهای جذاب سافت گذر را در ایتا دنبال کنید
جستجو در سافت گذر سافت گذر
جستجو در سایت در حال جستجو ...
کاربر عزیز ! اگر میخواهید به طور لحظه ای از بروز رسانی نرم افزار مورد نظر خود آگاه شوید و ایمیل بروز رسانی برنامه مورد نظر خود را در لحظه دریافت نمایید و فهرست برنامه های منتخب خود را در محیط کاربری خود ذخیره کنید همچنین دسترسی به تمامی برنامه های مخصوص اعضای ویژه(VIP) داشته باشید، با پرداخت ماهی فقط 5700 تومان تا یکسال از این امکان بهره مند شوید عضویــــــت
x
X لایسنس آنتی ویروس نود 32
بستن
 
آپدیت نود 32
تعداد برنامه ها: 9323 | مشاهده و دانلود: 749458027 | آخرین بروزرسانی: 1403/05/02 | اعضاء: 317860 | نظرات: 37946
www.esetupdate.ir
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
🖤ایام شهادت اباعبدالله الحسین علیه السلام و یاران باوفایش تسلیت باد🖤

🔰جایگزین مناسب Kaspersky خرید لایسنس نود 32

جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید

اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

محصولات ESET نسخه 9 و 10 و 11 و 12 و 13  را با سریال های ارائه شده در اینجا فعال کنید. در صورت از کارافتادن جایگزین می شود.

آپدیت نود 32

سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
نظر سنجی
[مشاهده نتایج]

قیمت اینترنت فقط 6 درصد گران می‌شود

gheynmate uit.jpgشرکت زیرساخت به واسطه افزایش هزینه‌های خود طرحی را به منظور افزایش قیمت پهنای باند بین‌الملل به کمیسیون تنظیم مقررات ارایه داد که پس از بررسی‌های لازم این طرح با تغییراتی به تصویب رسید.

به گزارش سافت‌گذر به نقل از آی تی آنالیز؛ حسن رضوانی با بیان این مطلب گفت: در حال حاضر چند امضای این طرح باقی مانده که پس از امضای تمامی اعضای کمیسیون تنظیم مقررات این مصوبه به شرکت زیرساخت ابلاغ خواهد شد.
وی افزود: براساس مستندات ارایه شده توسط شرکت زیرساخت افزایش نرخ ارز موجب افزایش قیمت تمام شده پهنای باند شده که رگولاتوری نیز بر اساس همین تغییراتی در نرخ قیمت پهنای باند عمده که توسط زیرساخت ارایه می‌شود انجام داد.
وی گفت: ‌شرکت زیرساخت قبلا هر STM1 را با قیمت 37 میلیون تومان به شرکت‌های ISDP واگذار می‌کرد، اما اکنون مجاز است از زمان ابلاغ مصوبه که گویا اول آذر ماه برای تغییر نرخ‌ها تعیین شده، هر STM1 را با قیمت 54 میلیون و 826 هزار و 200 تومان واگذار کند.
معاون نظارت رگولاتوری در خصوص افزایش قیمت اینترنت برای کاربران خانگی توسط شرکت‌های ارایه‌دهنده گفت: شرکت‌ها مجازند به میزان تاثیر افزایش نرخ خرید پهنای باند که از دید رگولاتوری بیشتر از شش درصد نیست اقدام به افزایش تعرفه‌های اینترنت خانگی کنند.
رضوانی گفت: در صورتی که شرکت‌ها بیشتر از این مبلغ اقدام به افزایش تعر‌فه‌ها کنند مرتکب تخلف خواهند شد و رگولاتوری قطعا با آنان برخورد خواهد کرد.

×× اینترنت 50 درصد گران شد
بر اساس این گزارش روز گذشته نیز خبر آمد که در واویلای نوسان نرخ ارز، مصرف کنندگان نهایی و ارایه دهندگان خدمات اینترنت همه منتظر کاهش دوباره قیمت پهنای باند بین الملل طبق وعده های همیشگی دولت نشسته بودند و امیدوار بودند که شکاف قیمتی 5 برابری که بین ما و کشورهای همسایه در این زمینه ایجاد شده، به نحوی کاهش بیابد که ناگهان خبر غافلگیر کننده از راه رسید: قیمت پهنای باند بین الملل با نزدیک به 45 درصد افزایش روبه رو شده است.
کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در جلسه شماره 153 روز 28 آبان 1391، پیشنهاد تعرفه فروش پهنای باند اینترنت شرکت ارتباطات زیرساخت را بررسی کرد و در نهایت «سقف تعرفه پهنای باند اینترنت» را به شرح جدول تصویب کرد. این کمیسیون همچنین اعلام کرده که تعرفه های مذکور از ابتدای آذرماه قابل اجراست.
همان طور که در جدول دیده می شود، بر اساس این سقف تعرفه، شرکت زیرساخت عملا بابت هر STM1 معادل 54 میلیون و 826 هزار و 200 تومان از شرکت های توزیع کننده پهنای باند ISDP پول خواهد گرفت. در عین حال بر اساس تبصره 3 همین مصوبه، کلیه تخفیف های در نظر گرفته شده در بند 2-1 مصوبه جلسه شماره 49 همین کمیسیون و بند 2 مصوبه 86 حذف می شود.
این تخفیف‌ها مواردی بود که قیمت پهنای باند را برای شرکت های ISDP از 46 میلیون تومان مصوب به 37 میلیون تومان می رساند. به این ترتیب با ابلاغ و اجرای این مصوبه جدید توسط شرکت زیرساخت، ناگهان قیمت پهنای باند بین الملل از 37 میلیون تومان به 55 میلیون تومان رسیده است.
از سوی دیگر تخفیف 20 درصدی خاص شرکت‌های PAP هم با ابلاغ مصوبات جدید حذف شده است.
اما این همه ماجرا نیست. در حالی که مقرر شده بود قیمت پهنای باند بالاتر از یک STM1 به صورت پلکانی ارزان تر محاسبه شود، بر اساس مصوبه حتی اگر STM4 یا STM16 خریداری شود، خریدار باید به همان میزان (4 یا 16 برابر قیمت STM1) به زیرساخت بپردازد؛ چون در در تبصره 2 همین مصوبه به وضوح ذکر شده است که: «برای پهنای باندهای بالاتر از 155 مگابیت بر ثانیه، تعرفه به صورت خطی و بر اساس مضارب STM1 محاسبه خواهد شد.»

** دلایل افزایش
پیشتر، محمود خسروی مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت اعلام کرده بود که افزایش قیمت ارز و منع شرکت دولتی زیرساخت از استفاده از ارز مرجع و حتی ارز مبادله‌ای، موجب افزایش شدید هزینه‌ها و بدهکاری این شرکت به طرف قراردادهای خارجی شده است.
خسروی اعلام کرده بود که در شرایط موجود باید قیمت پهنای باند افزایش یابد و با همین استدلال پیشنهاد سقف تعرفه به کمیسیون تنظیم مقررات ارایه شده است.
اما در سوی دیگر ماجرا، ارایه دهندگان پهنای باند هستند که ناگهان با افزایش کمرشکن 50 درصدی در هزینه پهنای باند مواجه می شوند؛ افزایشی که می‌تواند هزینه کلی ارایه خدمات این شرکت ها را 15 تا 20 درصد افزایش دهد، افزایشی که مشخص نیست در سبد هزینه خانوار ایرانی وارد نمی شود، تحمل می شود یا به صورت حذف اینترنت نمایان خواهد شد.

** پهنای باند چند؟
بررسی‌ها نشان می دهد قیمت خرید پهنای باند بین الملل در ورودی های کشور برای شرکت ارتباطات زیرساخت، به طور متوسط زیر 8 هزار دلار است. ضمن اینکه مدیران زیرساخت خود اذعان کرده بودند که با ورود شرکت‌های بخش خصوصی و تعاونی داخلی به عرصه تامین پهنای باند این هزینه ها نصف شده است. بنابراین می توان نتیجه گرفت که پهنای باند بین الملل تامین شده از طریق شرکت پیشگامان، برای زیرساخت زیر 5 هزاردلار به ازای هر STM1 خرج بر می‌دارد. ضمن اینکه در مراسم آغاز به کار فیبر پیشگامان اعلام شد که این شرکت توان تامین پهنای باند تا 4.6 ترابایت را دارد.
با توجه نیاز شرکت ارتباطات زیرساخت به تامین پهنای باند از مسیرهای مختلف به عنوان پشتیبان، با فرض اینکه به طور متوسط 7 هزار دلار هزینه تامین STM1 می شود و با محاسبه هر دلار آزاد 3 هزار تومان، قیمت پهنای باند ورودی نباید بیش از حداکثر 21 میلیون تومان برای زیرساخت تمام شود.
در این میان هزینه های انتقال از مرز تا مراکز استان، هزینه های مدیریت و فیلترینگ و سایر هزینه های سربار نیز اصولا ارزی محاسبه نمی شود و نباید آنچنان بر افزایش قیمت موثر باشد.
به این ترتیب معلوم نیست کمیسیون تنظیم مقررات با چه استدلالی پای مصوبه افزایش ناگهانی قیمت پهنای باند را امضا کرده است.
به گزارش فناوران، کارشناسان می گویند با توجه به اهمیت زیرساختی پهنای باند، کمیسیون تنظیم مقررات می توانست با مذاکره و باز کردن راه استفاده از ارز مرجع، علاوه بر حل مشکلات زیرساخت، وعده کاهش قیمت پهنای باند را عملیاتی کند و در این شرایط اقتصادی نامساعد، حداقل بخشی از بار افزایش قیمت ها را از روی دوش مردم بردارد و قیمت اینترنت را به متوسط منطقه‌ای اش نزدیک تر کند.

نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 12436 گروه خبری: اخبار فناوری منبع خبر: itanalyze.com تاریخ خبر: 1391/09/22 تعداد مشاهده: 1803
کلید واژه ها: ,
سافت گذر
نظرات بینندگان

بعبو 1391/09/22 18:35
6 درصده چقدر؟!
اگه زنده بودیم تا بعد از شب چله امسال میبینیم که 6 درصد یعنی چقدر :]]]]]]]]]]]]]]]
Mohammad 1391/09/22 16:44
ببخشید ولی 20٪ گرون شده باورتون میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟lay:none">fexofenadin kinder fexofenadin cipla fexofenadin nebenwirkung
چرا؟؟؟؟؟ 1391/09/22 13:16
واقعا هر چی فکر کردم نظری به ذهنم نرسید که با کلمات قابل بیان باشه
محمد رضایی 1391/09/22 11:42
سرعت و کیفیت و حقوق مشتری چقدر تغییر کرده ؟؟؟
ALI 1391/09/22 10:02
دیگه طبیعی شده این وضع دیگه عادت کردیم صبح بخوابیم فردا گرونتر
خدا شما ها رو عمر بده با این همه خدمات ارزنده ای که به مردم می دین