سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

همه دسته بندی ها

منو
جستجو
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد زینت پدر حضرت زینب سلام الله علیها مبارک باد 💐
 
 
  1. جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید
  2. اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

نرم افزار های پرکاربرد

ثبت نام | ورود

اخبار سخت افزار

آیا دیتاسنترهای ایرانی آماده‌اند؟

F-2251-PowerProjectsCapabilitiesBrochure-en-2.jpgسونيتا سراب‌پور - «60 درصد دیتاسنترهای دولتی، عجله‌ای و غیر‌حرفه‌ای ساخته شده‌اند.» این بخشی از اظهارات میرمحمد صادقی، مشاور معاون وزیر صنعت،‌ معدن و تجارت، در همایشی با عنوان رایانش ابری است. به باور وی در حالی که به دلیل شرایط خاص اقتصادی، امروز کشور در شرایط جنگ اقتصادی قرار دارد و راه اقتصاد مقاومتی را در پیش گرفته، سرورها و دیتاسنترهای کوچک و بزرگی که در تمام ادارات و دستگاه‌های دولتی ایجاد شده‌اند، هزینه‌های گزافی را روی دست دولت می‌گذارند.

به گزارش سافت‌گذر به نقل از آی تی آنالیز؛ همچنین این در حالی است که بخش بزرگی از ظرفیت این دیتاسنترها خالی است و شاید در مجموع از 20 درصد ظرفیت آنها استفاده شود.

بحث بر سر انتقال میزبانی سایت‌های ایرانی به داخل کشور طی سال‌های گذشته و با افزایش هک و نفوذ به سایت‌های ایرانی و همچنین برای حفظ امنیت و منافع ملی مورد توجه مسوولان دولتی کشور قرار گرفته است. اما به باور بسیاری از کارشناسان در حالی مسوولان دولتی سازمان‌ها، نهادها، شرکت‌های دولتی و در مراحل بعد ارگان‌های خصوصی را به استفاده از میزبانان داخلی تشویق می‌کنند، که امکانات دیتاسنتر‌های داخلی با رقیبان خارجی‌شان قابل مقایسه نیست و در پاره‌ای مواقع نیز قیمت سرویس‌دهندگان داخلی این بازار 4 تا 2 برابر سرویس‌دهندگان خارجی است.

** کوچ سایت‌های ایرانی

تصمیم ایجاد مراکز داده در ایران به دی ماه 1381 برمی گردد. از آن زمان تاکنون چندین مرکز داده در کشور ایجاد شده، اما اکثر این مراکز با مشکلاتی مانند ضعف زیرساخت ارتباطی، سطح پایین امنیت، کیفیت پایین خدمات و... روبه‌رو هستند.

به گفته برخی کارشناسان، مراکز داده ایجاد شده در کشور هنوز فاصله زیادی با استانداردهای مورد قبول جهانی دارند و جز تعدادی انگشت‌شمار، سایر این مراکز به سوی ارتقای سطح کیفی خدمات تحرکی ندارند. آخرین آمارهای ارائه شده از سوی سازمان فناوری اطلاعات نشان مي‌دهد که 90 درصد وب سایت‌های دولتی میزبانی خود را به داخل کشور منتقل کرده‌اند و مابقی دستگاه‌های حاکمیتی که هنوز میزبانی سایت‌ها و وبگاه‌های خود را به داخل کشور منتقل نکرده اند هشدار داده شده است. در کنار این آمار، گزارش‌های غیر رسمی حکایت از این دارد که 30 درصد وب‌سایت‌های حاکمیتی همچنان در کشورهای خارجی از جمله آمریکا، کانادا و آلمان میزبانی می‌شوند. علاوه براین، اکثر وب سایت‌های غیردولتی ایران نیز در میزبان‌های خارج از کشور قرار دارند.

به باور کارشناسان، اگر شرکت‌ها یا سازمان‌ها بخواهند از داخل کشور خدمات مربوط به میزبانی را دریافت کنند با مشکلات زیادی از جمله کمبود پهنای باند، قطعی مدام اینترنت، قیمت بالای سرویس و... مواجه می‌شوند. در واقع مجموعه این شرایط نیز باعث شده تا بسیاری از سایت‌های ایرانی که میزبانی خود را به داخل کشور انتقال داده‌اند بعد از مدتی از تصمیم خود منصرف و دوباره به خارج از کشور کوچ کنند. فریدون قاسم‌زاده، مدیرعامل شرکت اینترنتی افرانت، در خصوص کیفیت دیتاسنتر‌های داخلی می‌گوید: «از نظر کیفی دیتاسنترها در ایران کیفیت مطلوب و استانداردی ندارند و ساخت دیتاسنتر در ایران به صورت اصولی شکل نمی‌گیرد.

دیتاسنترها شامل دوبخش هستند؛ بخش آی تی که شامل سرور، فایروال و تجهیزات کلی یک دیتاسنتر است اما بخش دوم که اصلی ترین و پرهزینه‌ترین بخش یک دیتاسنتر است قسمت مربوط به تامین‌کننده برق، گاز و... است.» وی در ادامه می‌افزاید: « اما متاسفانه در ایران هر کسی بدون در نظرگرفتن اصول ساخت یک دیتاسنتر و پیش نیازهای اساسی آن اقدام به راه‌اندازی دیتا سنتر کرده است و همین موضوع دلیل اصلی غیر استاندارد بودن و غیره حرفه‌ای بودن دیتا سنتر‌های داخلی شده است.»

به گفته وی، معمولا عده‌ای یک مکان مثل زیرزمین را خالی و آن را تبدیل به مکانی برای نگهداری دیتاسنتر می‌کنند بدون اینکه به حجم گرفتاری‌هایی که بعدها با آن روبه‌رو خواهند شد توجه داشته باشند.

اما در مقابل این اظهارات، علی حکیم‌جوادی، رییس سازمان فناوری اطلاعات با اعلام اینکه تمام دیتاسنتر‌های داخلی به صورت حرفه‌ای ساخته‌شده‌اند، می‌گوید: «‌ دیتاسنتر‌های داخلی با توجه به حجم‌کاری یک نهاد یا شرکت ساخته و روی آن سرمایه‌گذاری می‌شود. همچنین تمامی این مراکز با رعایت نکات استاندارد و کامل حرفه‌ای ساخته شده‌اند.» وی تاکید می‌کند که تمامی دیتاسنترهای داخلی با نظارت این سازمان ساخته می‌شود و در حال حاضر کمتر دیتاسنترداخلی را می‌توان یافت که به صورت غیر‌حرفه‌ای ساخته شده باشد.

** تغییر رفتار کاربران ایرانی

براساس آمار سایت الکسا، از 500 سایت اول که ایرانیان آن را مشاهده می‌کنند، 444 سایت با محتوای ایرانی و 56 سایت با محتوای غیر ایرانی است. در میان 444 سایت با محتوای ایرانی، 164 سایت در ایران میزبانی می‌شود و 280 سایت در خارج از ایران میزبانی می‌شود. یعنی 56 درصد از 500 سایت پر بیننده در ایران را سایت‌های ایرانی تشکیل می‌دهد که در خارج ایران میزبانی و تنها 33 درصد از سایت‌هایی با محتوای ایرانی در داخل ایران میزبانی می‌شود. همچنین 11 درصد از سایت‌هایی هم که در این میان باقی‌می‌مانند سایت‌های خارجی هستند که در خارج هم میزبانی می‌شوند.

فریدون قاسم‌زاده، در خصوص رفتار کاربران ایرانی به استفاده از سرویس‌دهندگان داخلی می‌گوید:« به تازگی شاهد یک اتفاق نوین در حوزه خدمات دیتاسنتر هستیم و آن این است که تا چند ماه گذشته بیشترین سهم میزبانی سایت‌های ایرانی در آمریکا و دومین رتبه به کانادا اختصاص داشت. اما به تازگی و طی دو سه ماه گذشته آلمان با میزبانی 101 سایت ایرانی جایگاه آمریکا را گرفته است. در رتبه دوم، سوم و چهارم نیز آمریکا با میزبانی 73 سایت، کانادا با میزبانی 62 سایت و هلند با میزبانی 15 سایت ایرانی قرار دارد. » وی در ادامه می‌افزاید:« علاوه بر این اتفاق نیز بسیاری از سایت‌هایی هم که در ایران میزبانی می‌شدند به دلایلی به سمت استفاده مجدد از سرویس‌دهندگان خارجی سوق پیدا کرده‌اند.»

براساس اظهارات وی، بهترین روش برای مدیران سایت‌های ایرانی این است تا برای داشتن سرعت بالاتر و ارائه سرویس بهتر به کاربرانشان در داخل ایران میزبانی شوند، اما با توجه به بالا بودن قیمت پهنای باند در کشور سایت‌های ایرانی هم که تا به حال در ایران میزبانی می‌شدند تغییر مسیر داده و به سمت سرویس‌دهند‌گان خارجی رفته‌اند.

به باور فعالان این بازار، یک سرویس دهنده ایرانی در بخش دیتاسنتر برای اینکه از پس هزینه‌های خود در زمینه خرید پهنای باند یا تجهیزات برآید، باید قیمتی بالاتر از آنچه که یک سرویس دهنده خارجی در اختیار مشتریانش می‌گذارد را برای کاربران ایرانی اعلام کند.

براساس اعلام مديرعامل شركت افرانت در حوزه خدمات دیتا سنتر قیمت ارائه سرویس دهندگان داخلی در حدود 2 تا 4 برابر رقیبان خارجی این بازاراست. برای مثال اگر یک شرکت خارجی هزینه‌ای برابر 100 دلار را از یک کاربر ایرانی دریافت می‌کرد، این رقم با دلاری 1200 تومان در ماه چیزی در حدود 120 هزار تومان برای کاربر ایرانی هزینه در بر داشت. اما همان سرویس در ایران با قیمتی برابر 500 هزار تومان به کاربران ایرانی ارائه می‌شد. اما در حال حاضر با قیمت دلار فعلی کاربر ایرانی 400 هزار تومان باید به سرویس دهنده خارجی پرداخت کند و این افزایش قیمت ارز تا حدودی باعث برابر شدن قیمت سرویس دهنده خارجی و ایرانی شده است. با این شرایط قیمتی و کیفیتی چندان به صرفه نیست که کاربران ایرانی از دیتاسنترهای داخلی برای میزبانی سایت‌های خود استفاده کنند.

به گزارش دنیای اقتصاد مدیرعامل شرکت افرانت معتقد است برای خروج از این شرایط و سوق دادن کاربران ایرانی به استفاده از خدمات داخلی بهتر است که دولت به شرکت‌های خدمات دهنده در بخش دیتاسنتر پهنای باند ارزان تر ارائه کند تا این شرکت‌ها نیز به واسطه دریافت پهنای باند ارزان، قیمت خدمات خود به کاربر نهایی را کاهش دهند. اگر سیاست دولت این است که محتوای سایت‌های ایرانی در داخل ایران میزبانی شود باید تسهیلات و سیاست‌های مناسبی برای فعالان این بخش در کشور در نظر بگیرد.

نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 12781 گروه خبری: اخبار سخت افزار منبع خبر: itanalyze.com تاریخ خبر: 1391/10/12 تعداد مشاهده: 2680
اخبار مرتبط با این خبر
نظر های کاربران
سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
آموزش زبان برنامه نویسی D

آموزش زبان برنامه نویسی D

آموزش زبان دی

Gomo

Gomo

گُمو

Adobe Photoshop CS4 Extended Middle East (ME) 11.0 + Portable

Adobe Photoshop CS4 Extended Middle East (ME) 11.0 + Portable

دانلود با لینک مستقیم نسخه فارسی (خاور میانه) نرم افزار فتوشاپ 11 با کرک دائمی

سخنرانی حجت الاسلام انصاریان  با موضوع صراط مستقیم و وسوسه های شیاطین - 2 جلسه

سخنرانی حجت الاسلام انصاریان با موضوع صراط مستقیم و وسوسه های شیاطین - 2 جلسه

حاج آقا انصاریان با موضوع صراط مستقیم و وسوسه های شیاطین

PBA Pro Bowling 2021

PBA Pro Bowling 2021

بولینگ

نماهنگ شناخت ویژگی ها و خصوصیات بارز حضرت خدیجه سلام الله علیها از زبان استاد شجاعی

نماهنگ شناخت ویژگی ها و خصوصیات بارز حضرت خدیجه سلام الله علیها از زبان استاد شجاعی

آشنایی با حضرت خدیجه سلام الله علیها

5 جلسه سخنرانی دکتر رفیعی با موضوع نگرانی های پیامبر اکرم از آینده

5 جلسه سخنرانی دکتر رفیعی با موضوع نگرانی های پیامبر اکرم از آینده

سخنرانی نگرانی های پیامبر اکرم از آینده با ناصر رفیعی

Barcode Scanner 4.7.8 for Android +4.0

Barcode Scanner 4.7.8 for Android +4.0

بارکد خوان

معجزه شکرگزاری

معجزه شکرگزاری

راز سپاس گذاری

Cut The Rope 1.0.0.30

Cut The Rope 1.0.0.30

بریدن طناب

آموزه های قرآنی طب

آموزه های قرآنی طب

طب قرآنی طب مکمل

مستند سه قسمتی روایت رهبری - نسخه کم‌حجم + نسخه کیفیت عالی

مستند سه قسمتی روایت رهبری - نسخه کم‌حجم + نسخه کیفیت عالی

روایت رهبری

Microsoft Office Select Edition 2016 v16.0.5095.1000 + Project/Visio x86/x64 December 2017

Microsoft Office Select Edition 2016 v16.0.5095.1000 + Project/Visio x86/x64 December 2017

نسخه کامل مایکروسافت آفیس 2016 و پروجکت و ویزیو و پروجکت

تلاوت مجلسی استاد محمود شحات سوره مبارکه نصر

تلاوت مجلسی استاد محمود شحات سوره مبارکه نصر

تلاوت محمود شحات سوره نصر

CyberLink PhotoDirector Ultra 2025 16.2.1504.0

CyberLink PhotoDirector Ultra 2025 16.2.1504.0

ویرایش عکس

Coast Guard

Coast Guard

گارد ساحلی

سخنرانی حجت الاسلام حسینی قمی با موضوع بایدها و نباید های نوروز

سخنرانی حجت الاسلام حسینی قمی با موضوع بایدها و نباید های نوروز

حاج آقا حسینی قمی با موضوع بایدها و نباید های نوروز

Glow 1.62

Glow 1.62

نمایش اطلاعات سیستم

سخنرانی حجت الاسلام پناهیان درمورد نوروز و محاسبه نفس

سخنرانی حجت الاسلام پناهیان درمورد نوروز و محاسبه نفس

سخنرانی حجت الاسلام پناهیان با موضوع نوروز و محاسبه نفس

Adobe Premiere Elements 2024 24.0.0.242 / 2023.1 / 2022.4 / 2021.4 / macOS

Adobe Premiere Elements 2024 24.0.0.242 / 2023.1 / 2022.4 / 2021.4 / macOS

ادوب پریمیر المنت

Android L Keyboard 3.1.20009 for Android +4.0

Android L Keyboard 3.1.20009 for Android +4.0

کیبرد اندروید

طراحی الگوریتم

طراحی الگوریتم

مقدمه ای بر طراحی و تحلیل الگوریتم ها

Windows Installer 4.5

Windows Installer 4.5

ابزار ضروری نصب کنندهٔ نرم‌افزار و پیکربندی سرویس‌ها برای ویندوز

SoftwarePassport Armadillo Professional 9.64

SoftwarePassport Armadillo Professional 9.64

قوی‌ترین ابزار محافظت و قفل گذاری اطلاعات در برابر کپی غیر مجاز

Temple Run 2 1.106.0 for Android +2.3

Temple Run 2 1.106.0 for Android +2.3

تمپل ران

PDF24 Creator 11.24.0

PDF24 Creator 11.24.0

ایجاد و ویرایش فایل‌های پی‌دی‌اف

TrueWeather 3.9 for Android

TrueWeather 3.9 for Android

صفحه نمایش با موضوع آب و هوا

KRUM - Edge Of Darkness

KRUM - Edge Of Darkness

کرام - لبه‌ی تاریکی

Drift Mania - Street Outlaws 1.18 for Android +4.0

Drift Mania - Street Outlaws 1.18 for Android +4.0

بازی ماشین

رضا شاه در شهریور 20

رضا شاه در شهریور 20

حمله به ایران در جنگ جهانی دوم

Filmworkz Nucoda 2025.1.006

Filmworkz Nucoda 2025.1.006

اصلاح رنگ فیلم

آموزش تصویری نرم افزار MASH

آموزش تصویری نرم افزار MASH

آموزش ماش

Grim Dawn Definitive Edition v1.1.9.8

Grim Dawn Definitive Edition v1.1.9.8

اکشن برای کامپیوتر

Ravensword: Shadowlands 21 for Android +4.0

Ravensword: Shadowlands 21 for Android +4.0

بازی سرزمین سایه ها

سخنرانی حجت الاسلام ناصر رفیعی با موضوع دینداری هزینه دارد

سخنرانی حجت الاسلام ناصر رفیعی با موضوع دینداری هزینه دارد

سخنرانی دینداری هزینه دارد با ناصر رفیعی

کاشکی می آمدی

کاشکی می آمدی

چیستی انتظار

GNOG

GNOG

ماجرایی و معمایی

آموزش مباحث پیشرفته در طراحی صفحات وب

آموزش مباحث پیشرفته در طراحی صفحات وب

آشنایی با طراحی پیشرفته صفحات وب

They Need To Be Fed 2 v1.0.8 / 3 v1.0.4 for Android +2.3

They Need To Be Fed 2 v1.0.8 / 3 v1.0.4 for Android +2.3

بازی آدمک آهنربایی نسخه 2 و 3

HWiNFO 8.24.5700 + Portable

HWiNFO 8.24.5700 + Portable

تشخیص سخت‌ افزارهای کامپیوتر

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه، زودتر از همه باخبر باش!