سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

همه دسته بندی ها

منو
جستجو
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد زینت پدر حضرت زینب سلام الله علیها مبارک باد 💐
 
 

💐 میلاد حضرت بقیة الله الاعظم حضرت مهدی صاحب الزمان عج الله تعالی فرجه مبارک باد 💐

  1. جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید
  2. اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

نرم افزار های پرکاربرد

ثبت نام | ورود

اخبار داخلی سایت

تاریخچه دروغ اول آوریل!

در فرهنگ غربی روز اول آوریل مصادف یک روز قبل از مراسم سیزده بدر ایرانی به نام "روز احمقها" شناخته می شود و سنت دروغ  اول آوریل مربوط به این روز است. بحث و اظهار نظر در مورد این که دروغ آوریل دقیقا از کی و کجا ناشی می‌شود، بسیار زیاد است و تا کنون نظرات زیادی در مورد تاریخچه‌ی آن ابراز شده است. در این بین یکی از نظراتی که بیشتر از همه مطرح می‌شود، به راه افتادن رسم دروغ آوریل در زمان حکمرانی کارل نهم، پادشاه فرانسه است و برخی وی را کسی می‌دانند که به طور ناخواسته عامل اصلی به وجود آمدن این رسم شد. کارل نهم در سال ۱۵۶۴، به هنگام تغییر و اصلاح تقویم گرگوری جشن‌های سال نو را که تا آن زمان، هر ساله در روزهای انتهایی مارس تا اول آوریل برپا می‌شد، به روز اول ژانویه منتقل کرد.

مخالفان این اقدام، در سال بعد همچنان روز اول آوریل را به عنوان روز اول سال دانستند و به دیدن دوستان و نزدیکان رفتند و برای آنها هدیه بردند. اما با این همه در سال‌های بعد دوستان و آشنایان این افراد را که همچنان بر سر برپایی جشن سال نو در روز اول آوریل اصرار داشتند و تقویم جدید را به رسمیت نمی‌شناختند، دست می‌انداختند و با آنها شوخی می‌کردند و به اصطلاح آنها را "احمق‌های آوریل" می‌نامیدند.

این رسم اگرچه رسم پسندیده ای نیست و در سنت ایرانیان که راستی را از دیر باز جزو مهم ترین اصول اخلاقی خود می دانسته اند وجود نداشته است ، اما اخیرا به شکل دروغ سیزده منتقل شده است.

به نظر می‌رسد این رسم و شوخی آنچنان به مذاق همه خوش آمده بود که به کشورهای دیگر هم سرایت کرد؛ البته نه به خاطر تقویم جدید یا قدیم بلکه صرفا دست انداختن دوستان و آشنایان در روز اول آوریل.این دست انداختن وشوخی همواره با دروغهایی همراه بود با عث می شد فرد برای مدتی فریب سخنان به ظاهر درست اطرافیان را بخورد.

این رسم اگرچه رسم پسندیده ای نیست و در سنت ایرانیان که راستی را از دیر باز جزو مهم ترین اصول اخلاقی خود می دانسته اند وجود نداشته است ، اما به شکل دروغ سیزده منتقل شده است.این سنت نادرست اگرچه می تواند برای لحظاتی خنده و انبساط خاطر را به دنبال بیاورد اما ممکن است نتایج خطرناکی نیز برای افراد و خانواده ها پیدا کند.

رسانه های غربی در اول آوریل:

این رسم از خانواده ها و محلات غربی به رسانه ها کشیده شد.رسانه های غربی اعم از رادیو،روزنامه و یا حتی شبکه های خبری به طراحی داستانهای محیر العقولی که ظاهرا واقعیت دارد اقدام می نمایند و در واقع با استفاده از اعتماد مخاطب به قول معروف آنهارا سر کار می گذارند!

تغییر عدد پی بنا به تصویب پارلمان،درخت ماکارونی که بی بی سی آن را در سال 1957 مطرح کرد،فروریختن برج پیزا،پیدا شدن جسد یک پری دریایی هشت اینچی و ... از معروف ترین دروغ های اول آوریل هستند.

تغییر عدد پی بنا به تصویب پارلمان،درخت ماکارونی که بی بی سی آن را در سال 1957 مطرح کرد،فروریختن برج پیزا،پیدا شدن جسد یک پری دریایی هشت اینچی و ... از معروف ترین دروغ های اول آوریل هستند.

تصوير پري دريايي دروغين

بعضی وقتها این دروغ این قدر جدی می شود که چند رسانه باهم به طراحی و پخش آن اقدام می کنند. برای نمونه در روز اول آوریل سال گذشته، حدود ۲۸ فرستنده‌ی رادیویی در آلمان در اقدامی هماهنگ خبری را پخش کردند که حاکی از صدور پلاک ماشین به رنگ صورتی برای رانندگان وسایل نقلیه بود و هر کس که صاحب این پلاک می‌شد، مجاز بود تا ماشین خود را در جای پارک ماشین ویژه‌ی بانوان، پارک کند. برای هر چه واقعی‌تر جلوه دادن این خبر هم، سایت اینترنتی ویژه‌ای برای ثبت نام جهت دریافت این پلاک‌های صورتی طراحی شده بود!!

از خم شدن برج میلاد تا سمندی از جنس طلا!

در ابتدای دهه هشتاد برخی روزنامه ها و رسانه های ایرانی که بیشتر از فرهنگ غربی متاثر بودند به تقلید از این رسم ،به پر رنگ کردن مدل ایرانی ای رسم یعنی دروغ سیزده پرداختند.البته در پیش از انقلاب اسلامی نیز نمونه هایی از این دروغ وجود داشته است. یکی از معروفترین این دروغها  در ابتدای دهه 80کج شدن برج میلاد بود که دردسرهای بسیار زیادی به همراه داشت.اگرچه تصویر مونتاژ شده منتشره در آن روزنامه برج میلاد تهران را بسیار کج  نشان می داد و هر کس با نگاه به برج متوجه دروغ بودن آن خبر می شد اما موجی از نگرانی مناطق کوی نصر و گیشای تهران را فرا گرفت و حتی به نقل از برخی گزارشها قیمت ملک تا حدی در این مناطق افت کرد!

نکته عجیب تر این که این خبر از طرف تلویزیونهای ضد انقلاب نیز جدی گرفته شد و حتی در میزگردهای آنها این خبر مطرح و خبر فرار انبوهی از مردم تهران نیز به آن افزوده شد!البته این افراد به راستی این خبر را باور کرده بودند و از خود نپرسیدند چرا هیچ شبکه حرفه ای غربی این اتفاق را پوشش نداده است!

یکی از معروفترین این دروغها  در ابتدای دهه 80کج شدن برج میلاد بود که دردسرهای بسیار زیادی به همراه داشت.اگرچه تصویر مونتاژ شده منتشره در آن روزنامه برج میلاد تهران را بسیار کج  نشان می داد و هر کس با نگاه به برج متوجه دروغ بودن آن خبر می شد اما موجی از نگرانی مناطق کوی نصر و گیشای تهران را فرا گرفت و حتی به نقل از برخی گزارشها قیمت ملک تا حدی در این مناطق افت کرد!
سمند طلايي در تهران

نمونه دیگری از این گونه اخبار درباره خبر یک سمند طلا کار شده بود که به صورت اختصاصی برای یک تاجر روس ساخته شده بود.طبق این خبر اتومبیل حامل این سمند در تهران دچار حادثه شد و برای ساعاتی این سمند طلایی در خیابانها گشت زنی می کرد!طراح این دروغ برای جلب اطمینان بیشتر یک سمند را رنگ آمیزی کرده و تصاویر آنرا منتشر نمود!در ادامه نیز مصاحبه ای از فرد طراح سمند به عمل آورد!این خبر به صورت غیر حرفه ای و غیر اخلاقی برای دوسایت ارسال شد و این دوسایت با اطمینان از منبع به انتشار آن پرداختند.

شبکه العربیه و اشتباه فاحش آن:

شبکه العربیه وابسته به سرمایه داران سعودی نزدیک به خاندان سلطنت و برخی سرمایه داران غربگرای ذی نفوذ لبنانی است. این شبکه با پول سعودی ها مدیریت و کنترل می شود که به گروه(MBC) وابسته است.این شبکه همواره موضعی منفی علیه ایران و اسلام انقلابی دارد.العربیه همواره اخبار علیه حزب الله لبنان را پوشش می دهد و شهدای رزمنده حماس را در جنگ غزه را شهید نمی خواند.در انتخابات عراق پوشش رسانه ای به نفع بعثی ها وسکولارها را راه اندازی می کند وجنگ روانی علیه شیعیان را دنبال می نماید.عبدالمالک ریگی تروریست هیچ تریبونی جز این شبکه برای مقاصدش نمی یابد.این شبکه تمام این عملیات روانی را پشت نقاب بی طرفی ،عملگرایی و حرفه ای گری پنهان می کند.

این بار این شبکه با مدعای حرفه ای گری که همواره تلاش دارد باهدف تضعیف موقعیت ایران در منطقه، کوچکترین اخبار مربوط به ایران را با آب و تاب فراوان منتشر کند،فریب چندین وبلاگ کم نام و نشان را خورد!

اما این بار این شبکه با مدعای حرفه ای گری که همواره تلاش دارد باهدف تضعیف موقعیت ایران در منطقه، کوچکترین اخبار مربوط به ایران را با آب و تاب فراوان منتشر کند،فریب چندین وبلاگ کم نام و نشان را خورد!شب 12 فروردین چند وب سایت  ویا وبلاگ کم نام ونشان عمدتا ضد انقلاب خارج نشین این خبر را به نقل از یک خبرگزاری داخلی کار کردند.اما در

العربيه

همان زمان برخی مخاطبان متوجه دروغ بودن خبر شدند و در بخش نظرات به آن اشاره کردند.در یکی دو شبکه اجتماعی نیز این خبر با همین عنوان دروغ آوریل مطرح شد!اما شبکه العربیه که از شنیدن این خبر بسیار مشتاق و هیجان زده شده بود به سرعت آن را جدی گرفت و پوشش داد!

شبکه خبری العربیه در روز سیزده فروردین به نقل از منابع خود در ایران!! با آب و تاب خبر داد که سخنگوی سابق دولت ایران در مسیر قزوین درگذشته است.

این اشتباه فاحش از سوی العربیه در حالی انجام می شود که معمولا رسانه های معتبر، اخبار خود را پیش از انتشار با حداقل دو منبع معتبر چک می کنند، اما اتفاق اخیر نشان داد که اخبار العربیه در مورد ایران تا چه اندازه با رعایت استانداردهای خبری منتشر می شود. شبکه العربیه ای که اخبار تحولات پس از انتخابات را بسیار مغرضانه تحلیل می کرد و پوشش می داد...

نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 1950 گروه خبری: اخبار داخلی سایت منبع خبر: تبیان تاریخ خبر: 1389/01/14 تعداد مشاهده: 1711
اخبار مرتبط با این خبر
نظر های کاربران
سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
Pro Basketball Manager 2016

Pro Basketball Manager 2016

مدیریت بسکتبال 2016

Music from the Motion Picture Pulp Fiction

Music from the Motion Picture Pulp Fiction

موسیقی فیلم پالپ فیکشن

Ravenmark - Scourge of Estellion

Ravenmark - Scourge of Estellion

راون‌مارک - امپراتوری در محاصره

Dark Void Zero

Dark Void Zero

نسخه قدیمی بازی تاریکی بی ارزش (دارک وید)

Smart Driver Manager Pro 7.1.1205

Smart Driver Manager Pro 7.1.1205

آپدیت خودکار درایورهای کامپیوتر

SODAT Privacy Protection Tool 1.0.2.0

SODAT Privacy Protection Tool 1.0.2.0

برنامه ای مفید برای حذف قابلیت های جاسوسی در ویندوز 10 و حفظ حریم خصوصی

InfiniteSkills - Learning MySQL 5 Training Video

InfiniteSkills - Learning MySQL 5 Training Video

فیلم آموزش مای‌اس‌کیواِل 5

انتخاب هاست و دامنه

انتخاب هاست و دامنه

برترین هاست ها کدامند

Pony Island

Pony Island

جزیره‌ی اسب تک‌شاخ

VMware vSphere 8.0 / 7.0U3F / 6.7

VMware vSphere 8.0 / 7.0U3F / 6.7

مجازی سازی وی ام ویر وی اسپلش

Mastercam 2023 25.0.15584.0 Update 3 / 2022

Mastercam 2023 25.0.15584.0 Update 3 / 2022

مستر کم

مجموعه‌ مفاهیم اخلاقی و اجتماعی

مجموعه‌ مفاهیم اخلاقی و اجتماعی

گلچین شیخ بهایی

X Construction 1.57 for Android +2.3

X Construction 1.57 for Android +2.3

بازی کاملا فکری پل سازی

EPLAN Electric P8 2023.0 Build 19351 / 2022 / 2.7

EPLAN Electric P8 2023.0 Build 19351 / 2022 / 2.7

ایپلن الکتریک

Movie Collector 23.3.5 / macOS 20.1.1

Movie Collector 23.3.5 / macOS 20.1.1

آرشیو فیلم

Ashampoo Backup Pro 25.03

Ashampoo Backup Pro 25.03

بکاپ گیری از ویندوز

هوش مصنوعی

هوش مصنوعی

آموزش کامل هوش مصنوعی

منتخب سخنرانی های زیبا درباره ولادت امام جواد

منتخب سخنرانی های زیبا درباره ولادت امام جواد

سخنرانی های حجت الاسلام درباره ولادت امام محمد تقی

Need For Extreme 3D

Need For Extreme 3D

مسابقه ماشین سواری غیر ورزشی

عقیق، پخش زنده هیأت‌ها نسخه 1.03 برای اندروید 4.0+

عقیق، پخش زنده هیأت‌ها نسخه 1.03 برای اندروید 4.0+

پخش زنده هیأت‌ها

سخنرانی حجت الاسلام میرهاشم حسینی درباره بهترین بنده‌هاى خدا در لسان امام رضا (ع)

سخنرانی حجت الاسلام میرهاشم حسینی درباره بهترین بنده‌هاى خدا در لسان امام رضا (ع)

سخنرانی میرهاشم حسینی بهترین بنده‌هاى خدا در لسان امام رضا (ع)

قرآن کریم با ترجمه فارسی آقای ابو الحسن شعرانی

قرآن کریم با ترجمه فارسی آقای ابو الحسن شعرانی

قرآن کریم

One Finger Death Punch + Update 1.1

One Finger Death Punch + Update 1.1

مشت مرگ با یک انگشت

فیلم آموزش کامل کار با فایل‌زیلا و اف‌تی‌پی به زبان فارسی

فیلم آموزش کامل کار با فایل‌زیلا و اف‌تی‌پی به زبان فارسی

آموزش فایل زیلا و اف تی پی

Windows Vista SP2 AIO February 2013

Windows Vista SP2 AIO February 2013

مجموعه 9 نسخه از ویندوز ویستا در ویرایش های 32 بیتی و 64 بیتی به روز شده تا فوریه 2013

Battle Fleet 2 Atlantic Campaign

Battle Fleet 2 Atlantic Campaign

نبرد کشتی‌های جنگی 2 - عملیات اقیانوس اطلس

RiMS Racing

RiMS Racing

ریمس ریسینگ

نگهداری بوقلون

نگهداری بوقلون

پرورش بوقلمون

آموزش نرم افزار Quest3D

آموزش نرم افزار Quest3D

آموزش کیوست 3 دی

Afterlight 1.0.6 for Android 4.0.3

Afterlight 1.0.6 for Android 4.0.3

افکت گذاری قدرتمند بر روی تصاویر

Reaching for Petals

Reaching for Petals

ماجراجویی open world

گلچین مولودی های ویژه ولادت امام جعفر صادق(ع)

گلچین مولودی های ویژه ولادت امام جعفر صادق(ع)

مولودی امام جعفر صادق

Win Screen Recorder 2024 9.9.9.11

Win Screen Recorder 2024 9.9.9.11

فیلم برداری از صفحه نمایش

Cameringo+ Effects Camera 3.4.3 Paid for Android +4.1

Cameringo+ Effects Camera 3.4.3 Paid for Android +4.1

افکت گذاری

TMPGEnc Video Mastering Works 5.0.6.38 Retail + Portable

TMPGEnc Video Mastering Works 5.0.6.38 Retail + Portable

نرم افزار تبدیل فیلم ضبط شده توسط گیرنده های دیجیتالی

سخنرانی محمد باقر فرزانه با موضوع شرایط و آثار زیارت

سخنرانی محمد باقر فرزانه با موضوع شرایط و آثار زیارت

سخنرانی شرایط و آثار زیارت با محمد باقر فرزانه

Bullzip PDF Printer Expert 12.2.0.2905

Bullzip PDF Printer Expert 12.2.0.2905

مبدل پی دی اف بول زیپ پی دی اف پرینت

PeaZip 9.9.0

PeaZip 9.9.0

فشرده سازی فایل

NI LabView 2020 SP1 v20.0.1 / 2019.1.1 SP1 f1 + Vision Development Module

NI LabView 2020 SP1 v20.0.1 / 2019.1.1 SP1 f1 + Vision Development Module

لب ویو 2018 برنامه نویسی گرافیکی

GlassWire Elite 3.4.768

GlassWire Elite 3.4.768

گلس وایر

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه، زودتر از همه باخبر باش!