کانال سافت گذر در ایتا خبرهای جذاب سافت گذر را در ایتا دنبال کنید
جستجو در سافت گذر سافت گذر
جستجو در سایت در حال جستجو ...
کاربر عزیز ! اگر میخواهید به طور لحظه ای از بروز رسانی نرم افزار مورد نظر خود آگاه شوید و ایمیل بروز رسانی برنامه مورد نظر خود را در لحظه دریافت نمایید و فهرست برنامه های منتخب خود را در محیط کاربری خود ذخیره کنید همچنین دسترسی به تمامی برنامه های مخصوص اعضای ویژه(VIP) داشته باشید، با پرداخت ماهی فقط 5700 تومان تا یکسال از این امکان بهره مند شوید عضویــــــت
x
X لایسنس آنتی ویروس نود 32
بستن
 
آپدیت نود 32
تعداد برنامه ها: 9366 | مشاهده و دانلود: 756801353 | آخرین بروزرسانی: 1403/06/04 | اعضاء: 318397 | نظرات: 37980
www.esetupdate.ir
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
🖤ایام شهادت اباعبدالله الحسین علیه السلام و یاران باوفایش تسلیت باد🖤

🔰جایگزین مناسب Kaspersky خرید لایسنس نود 32

جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید

اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

محصولات ESET نسخه 9 و 10 و 11 و 12 و 13  را با سریال های ارائه شده در اینجا فعال کنید. در صورت از کارافتادن جایگزین می شود.

آپدیت نود 32

سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
نظر سنجی
[مشاهده نتایج]

آیا برنامه‌های موبایل شما امن هستند؟

يك مطالعه امنيتي جديد نشان مي‌دهد که اينستاگرام، OkCupid و بسیاری برنامه‌های دیگر اندروید، در آزمايش‌هاي ساده و اولیه شامل اقدامات امنيتي براي محافظتِ اطلاعات كاربران موفق نمی‌شوند و از نظر حريم خصوصي در معرض خطر هستند.


به گزارش سافت گذر به نقل ازبرترین ها؛ يك مطالعه امنيتي جديد نشان مي‌دهد که اينستاگرام، OkCupid و بسیاری برنامه‌های دیگر اندروید، در آزمايش‌هاي ساده و اولیه شامل اقدامات امنيتي براي محافظتِ اطلاعات كاربران موفق نمی‌شوند و از نظر حريم خصوصي در معرض خطر هستند. گروه امنيتي UNHcFREG كه اين مطالعه اخير را انجام داده است، در ابتدای سال، آسيب‌پذيري‌هاي مختلفي را روي دو برنامه معروف واتس‌اپ و وایبر شناسايي کرد و گزارش داد.

آیا برنامه‌های موبایل شما امن هستند؟

این گروه اكنون، تحقيقات خود را روي طيف گسترده‌تري از اپ‌ها صورت داده و به تجزيه و تحليل رفتار و سازوکار‌هاي امنيتي آن‌ها پرداخته است. در اين آزمايش‌ها سعي شده نقاط ضعف امنيتي كه اطلاعات كاربران را در معرض خطر قرار مي‌دهند، يافته و تخمين زده شود. گروه امنيتي UNHcFREG گزارشي از يافته‌هاي خود را به صورت فيلم روي شبكه‌هاي اجتماعي پخش كرد كه با سرعت زيادي منتشر شد و بيش از يك ميليون كاربر از آن بازدید کردند. اين گروه مي‌گويد چيزي كه ما واقعاً يافتيم اين است كه توسعه‌دهندگان برنامه‌هاي سيستم‌عامل اندروید بسيار به‌هم ريخته هستند. ابزارهاي تجزيه و تحليل ترافيكي، مانند Wireshark و NetworkMiner، به خوبي نشان مي‌دهند که اطلاعات كاربران روي سرورها چگونه رد و بدل مي‌شوند و از كجا به كجا انتقال می‌یابند و ذخيره مي‌شوند. اين ابزارها نشان مي‌دهند  هنوز اپ‌هاي معروفي مانند فيس‌بوك، اينستاگرام، مسیج‌می، تانگو، هی‌واید، تکست‌پلاس، OkCupid و OoVoo از سيستم‌هاي احرازهويت عكس استفاده نمي‌كنند و دسترسي به تصاوير و انتقال آن‌ها براي ديگران بدون هيچ‌گونه تدابير امنيتي انجام مي‌شود. تصاويري كه از طريق پروتكل HTTP منتقل مي‌شوند؛ هيچ‌گونه سازوکاری برای احرازهويت ندارند.

 در نتيجه كافي است اين پروتكل شنود شود تا هر درخواست و ارسال اطلاعاتي روي آن‌ها جمع‌آوري شود و از آن‌جا که رمزنگاري نشده است يا به احرازهويت نياز ندارد، به راحتي دسترس‌پذیر است. استانداردهاي امنيتي مي‌گويند به محض دسترسي نامعتبر به يك عكس، بايد از روي سرور پاك شود يا اين‌كه از صاحب اصلي عكس درخواست احرازهويت صورت گيرد. نرم‌افزارهاي پيام‌رساني نيز اقدام به رمزنگاري اطلاعات خود نمي‌كنند و اگر كسي گوشي موبايل فرد ديگري را به دست آورد، به سادگي مي‌تواند همه پيام‌ها را بخواند. بدتر از همه این‌که بسياري از برنامه‌هاي كاربردي روي اندروید از پروتكل SSL/TLS كه اكنون براي تمامي مرورگرهاي دسكتاپ است، استفاده نمي‌كنند. در نتيجه، يك پيش‌فرض گواهي‌نامه‌هاي ديجيتال صادرشده براي سايت‌ها روي گوشي‌هاي موبايل يا تبلت‌ها كاربردي ندارند.

اگر كاربر در يك مكان عمومي به سايت بانك متصل شود، هكرها مي‌توانند شبكه واي‌فاي را شنود كرده و به اطلاعات حساس و حياتي او دست يابند و در آینده حساب كاربري‌اش را هک كنند. مؤسسه UNHcFREG مي‌گويد که با بسياري از توسعه‌دهندگان اين اپ‌ها تماس گرفته و نتايج اين مطالعه جديد را برايشان ارسال كرده‌اند، اما بسياري از آن‌ها فرصت پاسخ‌گويي ندارند يا از ايميل‌هاي پشتيباني آن‌ها جوابي دريافت  نمي‌كنند.

نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 23397 گروه خبری: اخبار امنیت و ویروس منبع خبر: bartarinha.ir تاریخ خبر: 1393/08/07 تعداد مشاهده: 1455
کلید واژه ها: , ,
سافت گذر