سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

همه دسته بندی ها

منو
جستجو
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد زینت پدر حضرت زینب سلام الله علیها مبارک باد 💐
 
 
  1. سافت گذر لباس نو به تن کرده😍(فعلا آزمایشی)
  2. 🔰جایگزین مناسب Kaspersky خرید لایسنس نود 32
  3. جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید
  4. اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

نرم افزار های پرکاربرد

ثبت نام | ورود

امنیت سایبری

خطر عضویت در شبکه‌های اجتماعی موبایلی!

این روزها جمعیت شهروندان فضای مجازی در حال افزایش تصاعدی است، تقریبا همه ما و اطرافیان‌مان در شبکه‌های اجتماعی عضو هستیم و فعالیت می‌کنیم. این شبکه‌ها هر روز در حال گسترش هستند اما کاربران این شبکه‌ها هر روز بیشتر از دیروز احساس تنهایی می‌کنند. گویی فضای مجازی ما را از دنیا واقعی دور کرده و به سمت خود می‌برد، فضایی که بی حس بوده است و هیچ حسی و حالی نسبت به ما و اطرافیانمان ندارد، مکانی است که ابراز احساسات‌مان را با شکلک‌ها بیان می‌کنیم، حرف‌هایمان را با گذاشتن کامنت در زیر پست‌ها به گوش یکدیگر می‌رسانیم و با لایک کردن به طرف مقابل‌مان می‌فهمانیم که پست شما را دوست داریم. در گروه‌های وایبر، واتس‌اپ، لاین و شبکه‌های دیگر کلی افراد دور هم جمع شده‌اند و هر وقت که یک تجربه جدید کسب می‌کنیم از آن عکس می‌گیریم و با دوستانمان به اشتراک می‌گذاریم، برای خوشحال کردنشان مطالب بامزه به هم ارسال می‌کنیم، دوستانی که امکان دارد به جز چند نفر بقیه آنها را یکبار هم ندیده باشیم.

شبکه‌های اجتماعی

در این گروه‌ها هر اتفاقی ناگواری ممکن است رخ دهد که آسایش را از زندگی ما و خیلی از همنوعان ما را نیز بگیرد، انتشار اخبار کذب، شایعه پراکنی، ایجاد رعب و وحشت و رواج خرافات نمونه‌ای از این‌هاست. این پیام‌ها مبنای درست و موثقی نداشته و صرفا با هدف جنگ روانی و ایجاد نگرانی در جامعه منتشر می‌شود و به دنبال آن باعث ناراحتی عده‌ای از اشخاص می‌شود که علیه آنها اخباری کذب منتشر شده است و گاهی هم با ارسال فیلم‌های دل‌خراش حال‌مان را بر هم می‌زنند. امروزه برای راحتی بیشتر افراد برای ارتباط با دوستانشان شبکه‌های اجتماعی را به دیدن حضوری ترجیح می‌دهند، تبریک و تسلیت را با یک پیام به یکدیگر می‌فرستند و ابراز احساسات می‌کند و از حال یکدیگر فقط و فقط با یک پیام آگاه می‌شوند، همین کارهای مجازی است که ما را تنها می‌کند. اگر احساس تنهایی برای‌مان دست داد با فرستان یک درخواست به طرف مقابل با آنها دوست می‌شویم و به راحتی یک کلیک به لیست دوستان مجازی‌مان اضافه می‌شود، دوستانی که فقط از آنها یک عکس نمایه‌ها دیده‌ایم که گاهی آن را عوض می‌کنند.

شبکه‌های اجتماعی

با آنها درد و دل می‌کنیم از خصوصیات و اخلاقی‌مان برایشان می‌گوییم و دوست مجازی ما هم خودش را برایمان معرفی می‌کنند، از اخلاق و رفتار خوبش می‌گوید، چهره زیبایش، وضع مالی و کلی حرف و حدیث دیگر که طرف مقابلش را با حرف‌هایش شیفته خود می‌کند، که معلوم نیست کدامیک از آنها صحت دارد، قدیمی‌ها راست گفته‌اند شنیدن کی بود مانند دیدن… عکس‌های نمایه به لطف فتوشاپ رویایی و حرف‌ها به لطف کامنت‌ها دل‌رباتر می‌شود و به این راحتی است که در شبکه‌های اجتماعی دوست مجازی پیدا می‌کنیم ولی باز هم احساس تنهایی می‌کنیم. زندگی‌مان هم مجازی می‌شود، صبح با زنگ تلفن همراه که شب کوک کرده بودیم از خواب بلند می‌شویم، و وقتی برای خاموش کردن زنگ به صفحه نمایش تلفن همرا‌همان نگاه می‌کنیم با کلی پیام و اطلاعیه در بخش نوتیفیکیشن گوشی روبرو می‌شویم. هنگام خوردن صبحانه گوشی همراه‌مان است، در ایستگاه اتوبوس دیگر کسی با دیگری صحبت نمی‌کند همه سرشان در گوشی‌شان است.

شبکه‌های اجتماعی

وقتی سوار اتوبوس می‌شویم وبگردی می‌کنیم از این سایت وارد شده و از آن یکی خارج می‌شویم تا اینکه به مقصد برسیم. در لا به لای کار با رایانه محل کارمان به فروشگاه‌های اینترنتی سر می‌زنیم و اگر کالایی نیاز داشتیم خرید می‌کنیم. وقتی به خانه می‌رویم به همسرمان توجه‌ای نداریم و همش با گوشی‌مان هستیم، زن و شوهر هیچ ارتباط کلامی با یکدیگر ندارند رابطه‌ها روز به روز کم رنگ‌تر می‌شود و در نهایت باعث جدایی می‌شود و اطرافیان و دوستان‌مان را هم اینگونه از دست می‌دهیم. تماس‌های تلفنی که جای خود دارد و برای اینکه خط‌مان مشغول نباشد دو خط سیم‌کارت داریم تا سریعتر پاسخگو باشیم. در مهمانی‌ها و مجالس همه با گوشی و تبلت خود کار می‌کنند ارتباط‌های کلامی کاسته شده و زندگی امروزی رنگ و بوی جدیدی به خودش گرفته است. هر ساله صفحه نمایش تلفن‌های همراه بزرگ و بزرگ‌تر می‌شود و این یعنی تهدیدی بزرگ بر جامعه بشری… علاوه بر اینکه سر و کله همه ما از صبح تا شب در گوشی‌هایمان فرو رفته است هنگام خواب در اتاق تاریک و رختخواب هم در حال چک کردن پیامک‌ها، شمردن تعداد لایک‌هایی که برای خودمان جمع کرده‌ایم هستیم.

شبکه‌های اجتماعی

کودکان هم کم کم وارد دنیای مجازی می‌شوند، امروزه خانواده‌ها به تبلت با چشم اسباب‌بازی نگاه می‌کنند، بچه‌ها آنقدر غرق بازی‌های این وسیله می‌شوند که غذا خوردن هم از یادشان می‌رود. کودکان فعالیت کمی در بازی دارند، یکجا می‌نشینند و سرشان را با بازی‌های تبلت و تلفن هوشمند مشغول می‌کنند. یاد بچگی‌های خودم افتادم تاب بازی، گرگم به هوا، دویدن‌های قایم موشک و پاره شدن‌های کفش‌های فوتبالم را هنوز به یاد دارم…  گاهی دیده شده کودک هنوز صحبت کردن بلد نیست اما با نحوه کار تلفن همراه و تبلت به خوبی آشناست. استیوجابز را همه می‌شناسند، او بنیانگذار و طراح تبلت و تلفن‌های هوشمند شرکت محبوب و معروف سیب گاز زده، اپل می‌باشد. این شخص با توجه با وضع مالی مناسب خود هیچ‌گاه اجازه استفاده از تبلت‌های شرکتش را به فرزندان خود نمی‌داد و حتی به آنها تبلت هم نخریده بود، آقای جابز در این خصوص گفته بود «ما خطر تکنولوژی برای نسل‌ها را می‌دانیم، نمی‌خواهم این اتفاق برای فرزندان خودم بیفتد».

شبکه‌های اجتماعی

هیچکسی نمی‌تواند مانع پیشرفت تکنولوژی شود، هیچ فردی نباید از این شبکه‌های اجتماعی به دور بماند، به‌روز بودن خیلی مهم و ضروری است. حضور در گروه‌های وایبر، واتس‌اپ و لاین خوب است در صورتیکه زمانبندی کنیم و به اشتراک گذاری مطالب و محتواهای مناسب بپردازیم. همه ما با توجه به شغلی که داریم باید اطلاعات خودمان را در آن حوزه افزایش دهیم و شبکه‌های اجتماعی، سایت و خبرگزاری‌ها بهترین منابع برای این منظور هستند اما فقط کافی است که طرز استفاده از آنها را بدانیم و به صورت ۲۴ در این شبکه‌ها حضور نداشته باشیم چرا که خانواده، زن و شوهر و فرزندان هم سهمی از این زندگی دارند و ما باید به رشد و پیشرفت خود و خانواده‌مان کمک کنیم. بیایید به یکدیگر ارزش قائل شویم قدر لحظات در کنار هم بودن را بدانیم و کمتر از این وسیله‌ها که ما را از زندگی عادی دور می‌کند استفاده کنیم، ارتباط کلامی با خانواده را افزایش دهیم، با خانواده آخر هفته به تفریح برویم، با دوستان‌مان قرار بگذاریم بعد از دانشگاه به گردش برویم و رابطه‌های دوستی را صمیمی کنیم در این صورت روحیه ما شادتر شده و احساس تنهایی نخواهیم کرد.

نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 24975 گروه خبری: امنیت سایبری منبع خبر: برسام تاریخ خبر: 1393/11/13 تعداد مشاهده: 1893
اخبار مرتبط با این خبر
نظر های کاربران

سلام من هم تا حد زیادی با سخنان جناب ایرانی موافق هستم .خیلی ها از این روش برا یاد گیری موارد علمی استفاده میکنن .این بستگی به خود مردم داره وحق انتخاب دارن که چگونه استفاده کنن .حتی خداوند در بهشت حق انتخاب را از آدم و حوا نگرفت .کاش از امتیازات هم حرفی به میان می امد واقعا از شما عزیزان دانشمند بعید به نظر میرسد که تفکر دولتی داشته باشید که هر چی را باب میلشان نیست بد و سریعا مقابله میکنن .چندی پیش برای فیلم گشت ارشاد عده ای به خیابان امدن .من افرادی را که دیدم بیشترشان فیلم را ندیده شعار مخالف میدادن مردم خود بهترین قضاوت کننده هستن .چاقوی تیز را یاد میدهند درست استفاده کنن نه دور بیندازن .ممنون وسپاسگذارم موفق باشید

این همه از معایب و خطرات گفتید کمی هم از مزایا و محسنات بگویید.
هر آدم عاقلی میداند که تمام هر آن چیزی که در اطراف ما وجود دارد دارای معایب و مزایایی هستند و هیچ چیز به طور مطلق خوب یا بد نیست.
بهتر نیست به جای این بررسیهای مغرضانه و توهین به شعور ایرانی و به جای اینکه چند نفر بشینند و به جای یک ملت تصمیم بگیرند بیایید مزایا و معایب را بی غرض توضیح دهید و نحوه استفاده از این چیزها را آموزش دهید و در نهایت انتخاب را به عهده کاربران بگذارید تا خودشان تصمیم بگیرند؟

سلام.
بسیار عالی بود و نشان از واقعیتی در جامعه ما...
تشکر فراوان از دقت شما

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
فضائل الشیعة شیخ صدوق

فضائل الشیعة شیخ صدوق

ترجمه فضائل الشیعة

Pain Train

Pain Train

قطار وحشت

VERO VISI 2020.1 / 2019 R1 x64

VERO VISI 2020.1 / 2019 R1 x64

مدل سازی و آنالیز انواع قالب های ریخته گری ورو ویزی

Multi Commander 14.2.0.3026

Multi Commander 14.2.0.3026

مدیریت فایل

آشنایی با سیستم عامل IOS

آشنایی با سیستم عامل IOS

آموزش آی او اس

VTC - Mac OSX Mountain Lion

VTC - Mac OSX Mountain Lion

مجموعه آموزشی تصویری (فیلم) شرکت VTC در مورد آموزش سیستم عامل مک ویرایش شیر کوهی

طرح گرافیکی مناسبتی کیفیت بالا - شهادت امیر المؤمنین

طرح گرافیکی مناسبتی کیفیت بالا - شهادت امیر المؤمنین

پوستر کیفیت بالا شهادت امیرالمومنین

آموزش شبکه PROFIBUS با نرم افزار STEP7

آموزش شبکه PROFIBUS با نرم افزار STEP7

آموزش شبکه پرو فی باس

تازه‌ترین یافته‌های علمی و اطلاعات آماری جهان

تازه‌ترین یافته‌های علمی و اطلاعات آماری جهان

بحث‌انگیزترین مسائل و تعارض‌های جهان معاصر

HomeGuard Professional 12.0.1.1

HomeGuard Professional 12.0.1.1

هوم گارد

آثار نامطلوب همسایه آزاری

آثار نامطلوب همسایه آزاری

بایدها و نبایدهای آپارتمان نشینی

Tutsplus - Effective Voucher Design

Tutsplus - Effective Voucher Design

فیلم آموزش طراحی گرافیکی ووچر دیجیتالی و غیردیجیتالی (چاپی) تأثیرگذار

Chicken Shoot 2

Chicken Shoot 2

شلیک به مرغها

Syncfusion Essential Studio Enterprise 2021 19.4.0.38 / 2020

Syncfusion Essential Studio Enterprise 2021 19.4.0.38 / 2020

کامپوننت‌ برنامه نویسی

Webroot SecureAnywhere Mobile Premier 3.7.1.7660 for Android +2.3

Webroot SecureAnywhere Mobile Premier 3.7.1.7660 for Android +2.3

آنتی ویروس اندروید شرکت Webroot

SimpleWall 3.7.8

SimpleWall 3.7.8

مدیریت فایروال

PCSX2 1.6.0 + Bios/Plugin/Memcard

PCSX2 1.6.0 + Bios/Plugin/Memcard

جدیدترین و قویترین نرم افزار برای اجرای بازی های PlayStation 2

aerofly RC 7 Ultimate Edition

aerofly RC 7 Ultimate Edition

شبیه‌ساز پرواز aerofly RC 7 نسخه‌ی نهایی

3 Tebyan Mafatih for Android

3 Tebyan Mafatih for Android

مفاتیح زیبای تبیان

برنامه نویسی موازی با C#

برنامه نویسی موازی با C#

برنامه نویسی موازی با سی شارپ

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه، زودتر از همه باخبر باش!