سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

همه دسته بندی ها

منو
جستجو
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد زینت پدر حضرت زینب سلام الله علیها مبارک باد 💐
 
 
  1. سافت گذر لباس نو به تن کرده😍(فعلا آزمایشی)
  2. 🔰جایگزین مناسب Kaspersky خرید لایسنس نود 32
  3. جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید
  4. اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

نرم افزار های پرکاربرد

ثبت نام | ورود

اخبار فناوری

آخرین آمار دسترسی اینترنت پر سرعت در ایران

بر اساس آخرین آمار سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تا پایان تیر ماه بیش از یک میلیون و 10 هزار و 647 پورت اینترنت پرسرعت توسط شرکت‌های بخش‌خصوصی دارای پروانه خدمات انتقال داده‌ها در کل کشور نصب شده که حدود 40 درصد کاربران این خطوط ساکن استان تهران هستند.

بیش از 6 سال است که شرکت‌های خصوصی با توجه به اهداف کلان توسعه اقتصادی کشور در برنامه چهارم، سرمایه‌گذاری گسترده‌ای در زمینه اینترنت پرسرعت انجام داده‌اند، اما به دلیل فقدان برنامه‌ریزی عملیاتی و اجرایی در این زمینه فقط توفیقی نسبی حاصل شده که به هیچ عنوان با نیاز کشور مطابقت ندارد.

شرکت‌های دارای پروانه خدمات انتقال داده‌ها (PAP) موظف بودند که تا پایان برنامه چهارم توسعه بیش از یک میلیون و 250 هزار پورت پرسرعت در کشور دایر کنند که طبق آخرین آمار ارائه شده نزدیک به 60 درصد از تعداد خطوط دایر شده است.

طبق اهداف در نظر گرفته شده در برنامه چهارم توسعه کشور، بخش دولتی نیز مجاز به حضور در این عرصه تنها برای واگذاری 250 هزار پورت پرسرعت است.در عقب ماندگی عرضه اینترنت پرسرعت همواره انگشت اتهام به سوی بخش خصوصی بوده است، اما کارشناسان معتقدند که همکاری نکردن سطوح اجرایی شرکت‌های مخابرات استانی، گرانی سرویس و عدم دسترسی آسان مردم به خدمات ADSL این عقب ماندگی را دامن زده است.


40 درصد کاربران اینترنت پرسرعت تهرانی‌اند
طبق آخرین آمار ارائه شده از سوی دبیرخانه شرکت‌های PAP، بیش از یک میلیون و 10 هزار و 647 پورت اینترنت پرسرعت توسط شرکت‌های بخش خصوصی دارای پروانه خدمات انتقال داده‌ها در کل کشور نصب شده است که نزدیک به 60 درصد از این تعداد در حال حاضر دایر شده و حدود 578 هزار و 645 پورت پرسرعت نیز در حال بهره‌‌برداری توسط کاربران در بیش از 404 شهر در استان‌های مختلف است.سهم استان تهران از تعداد پورت منصوبه، 377 هزار و 227 پورت پرسرعت است و این به این معنی است که 37 درصد از کل خطوط اینترنت پرسرعت منصوبه کشور متعلق به تهرانی‌ها است و از کل دایری‌های اینترنت پرسرعت نیز 40 درصد دایری‌ها یعنی 231 هزار و 494 پورت را تهرانی‌ها به خود اختصاص داده‌اند.

همچنین تمامي‌پورت‌های خدمات اینترنت ADSL در 30 استان و 419 شهر در سراسر کشور نصب شده که از این تعداد تا پایان تیرماه امسال پورت‌های 404 شهر در حال کار هستند.
در این میان شرکت مخابرات استان تهران نیز به عنوان رقیب شرکت‌های PAP اقدامات چشمگیری در جذب مشترک داشته که محمد روح‌اللهی، مدیرعامل این شرکت از نصب و راه‌اندازی 350 هزار پورت پرسرعت اینترنت در این استان تا پایان آبان ماه خبر داده است.

وی با بیان اینکه شرکت مخابرات استان تهران با وجود خصوصی شدن، محدودیتی برای عرضه اینترنت پرسرعت (ADSL) ندارد به مهر گفته بود: سال 88 حدود 100 هزار پورت پرسرعت اینترنت در استان تهران نصب شد که حدود 15 هزار پورت آن به فروش رفته است. در سال جاری نیز با تجهیزات خریداری شده قصد داریم حدود 350 هزار پورت پرسرعت نصب و راه‌اندازی کنیم و در صورت وجود تقاضا این ظرفیت قابل افزایش خواهد بود.


روح‌اللهی تاکید کرد که ظرفیت واگذاری اینترنت پرسرعت در شرایط فعلی وجود دارد و واگذاری اینترنت پرسرعت توسط مخابرات تهران محدودیتی برای شرکت‌های بخش خصوصی به وجود نمي‌آورد.وی در نشست خبری پایان سال 88 نیز گفته بود که شرکت مخابرات تهران درصدد واگذاری اینترنت پرسرعت به متقاضیان تا سقف 650 هزار پورت است و مجوز واگذاری یک میلیون پورت پرسرعت در تهران به شرکت مخابرات داده شده است، اما برنامه این شرکت برای سال 89، واگذاری 650 هزار پورت خواهد بود و پس از آن نسبت به ارائه اینترنت پرسرعت تا سقف یک میلیون خط اقدام خواهیم کرد.


50 درصد ایرانی‌ها صاحب اینترنت پرسرعت می‌شوند
در حالی‌که به نظر می‌رسد اینترنت پرسرعت با توجه به قیمت آن، تنها در سبد برخی خانوار تهرانی جای پیدا کرده است وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وعده داده که تا پایان برنامه پنجم توسعه کشور 50 درصد خانوارهای ایرانی از ارتباطات پرسرعت اینترنت برخوردار خواهند شد.
رضا تقی‌پور با تاکید بر ضریب نفوذ 34 درصدی فعلی اینترنت در کشور گفته است که طبق اهداف کمي‌برنامه پنجم توسعه گسترش پورت‌های پرسرعت اینترنت با سرعت 512 کیلوبیت در ثانیه در دستور کار قرار خواهد گرفت.


این اظهارات در حالی بیان می‌شود که طبق شاخص‌های مدنظر اتحادیه جهانی مخابرات، ضریب نفوذ اینترنت کشورها از این پس بر مبنای میزان دسترسی اینترنت باند پهن کاربران سنجیده مي‌شود و با توجه به آمار ارائه شده از سوی شرکت مخابرات ایران و شرکت‌های خصوصی PAP، تنها کمتر از دو میلیون پورت پرسرعت در کشور نصب شده که حدود یک سوم آن به بهره‌برداری رسیده است و با این وجود به نظر مي‌رسد ضریب نفوذ اینترنت در کشور کمتر از 5 درصد باشد!
سرعت و تداوم کیفیت در اینترنت یکی از ملاک‌های مهمي ‌است که در صورت برطرف شدن چالش‌های آن مي‌تواند مشکلات متعدد فرهنگی توسعه فناوری اطلاعات در کشور را که سبب شده تنها تعداد معدودی از جمعیت 75 میلیون نفری کشور از امکانات اینترنت واقعی بهره ببرند حل کند.


به اعتقاد تحلیلگران، ورود بخش خصوصی در حوزه اینترنت مي‌تواند هم در سرعت و هم در کیفیت ارائه این سرویس بسیار تاثیرگذار عمل کند، اما در حال حاضر دولت به جای حمایت از این بخش، خود به ارائه اینترنت پرسرعت پرداخته و به نوعی رقیب بخش خصوصی در این عرصه شده است.


تعیین کف و سقف تعرفه‌های ADSL
نمایندگان شرکت‌های 11 گانه انتقال داده‌های پرسرعت (PAP) در نشست مشترکی با سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تعرفه‌های ابلاغی سرویس‌های اینترنت پر سرعت را بررسی کردند.

در این نشست موضوعات تقسیم بازار و سهم اپراتورهای PAP مطرح و مقرر شد که شرکت‌های PAP طی مدت زمان مشخصی، کف و سقف تعرفه‌های ADSL را به معاونت بررسی‌های فنی و صدور مجوز سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ارائه دهند.

کارشناسان کارنامه بخش خصوصی را بی‌ارتباط با بخش دولتی نمي‌دانند و معتقدند که کشور ایران به دلیل ترکیب جمعیتی جوان و جمعیتی بی‌شک بزرگ‌ترین بازار فناوری اطلاعات در منطقه را دارد که در این بازار بخش دولتی باید در تدوین مقررات، سیاستگذاری، نظارت و همچنین ایجاد، توسعه و نگهداری زیرساخت‌های اصلی، برنامه‌های توسعه‌ای را به موقع اجرا کند. با این وجود، بخش خصوصی هم با سرمایه‌گذاری لازم و استفاده از این منابع و زیرساخت‌ها مي‌تواند بزرگ‌ترین بازار بالقوه را به بالفعل تبدیل کند.

شکی نیست که ضریب نفوذ اینترنت پرسرعت، يکی از شاخص‌های اصلی توسعه هر کشور در حوزه فناوری اطلاعات است و قطعا با حمایت و همکاری شرکت‌های مخابراتی استانی در تامین خدمات و امکانات فرآیند رشد این شاخص می‌تواند سرعت بیشتری داشته باشد، اما این امر به حمایت پررنگ‌تر و بیشتر نهادهای بالادستی مانند وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، شورای رقابت و کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات نیازمند است.
نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 2922 گروه خبری: اخبار فناوری منبع خبر: itiran.com تاریخ خبر: 1389/05/16 تعداد مشاهده: 1926
اخبار مرتبط با این خبر
نظر های کاربران
سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
آشنایی با تاریخ معاصر ایران

آشنایی با تاریخ معاصر ایران

نفوذ بهائیان در ایران

بازگشت امامان شیعه

بازگشت امامان شیعه

رجعت نوشته شیخ حر عاملی

SlickEdit Pro 2023 28.0.2

SlickEdit Pro 2023 28.0.2

ویرایشگر کد حرفه‌ای

Venom 2018

Venom 2018

ونوم

O&O Defrag Professional 29.1.11201 + Server

O&O Defrag Professional 29.1.11201 + Server

نرم افزار دفرگ کردن هارد دیسک

آموزه های قرآنی طب

آموزه های قرآنی طب

طب قرآنی طب مکمل

تفسیر سوره زخرف از دید استاد مطهری

تفسیر سوره زخرف از دید استاد مطهری

مطهری تفسیر زخرف

Visual Studio Code 1.95.1 Win/Mac/Linux

Visual Studio Code 1.95.1 Win/Mac/Linux

ویژوال استادیو کد

حکایات کوتاه اسلامی

حکایات کوتاه اسلامی

حکایات مردان پرهیزگار

LINE Camera 15.7.4 for Android +4.1

LINE Camera 15.7.4 for Android +4.1

دوربین لاین

Most Popular Songs of All Time

Most Popular Songs of All Time

محبوب ترین آهنگ های تاریخ جهان

مقتل‌نگاری‌های مشهور شیعیان

مقتل‌نگاری‌های مشهور شیعیان

اللهوف علی قتلی الطفوف

Automatic Call Recorder Pro 6.11.2 for Android +2.3

Automatic Call Recorder Pro 6.11.2 for Android +2.3

ضبط خودکار مکالمات تلفنی

Boson NetSim for CCNP 9.9.5231.17264 + Network Simulator 11.7.6487.20622

Boson NetSim for CCNP 9.9.5231.17264 + Network Simulator 11.7.6487.20622

یکی از بهترین نرم افزارهای شبیه سازی شبکه

Dumb Ways to Die 1 v1.1.1 / 2 v5.0 for Android +2.2

Dumb Ways to Die 1 v1.1.1 / 2 v5.0 for Android +2.2

راه های احمقانه زنده ماندن

The LEGO Movie 2 Videogame

The LEGO Movie 2 Videogame

لگو

معجزات بی‌شمار امام مهدی(عج)

معجزات بی‌شمار امام مهدی(عج)

پرتوی از نورستان در دل کویر لوت

SWAT 2 v1.0.7 for Android +2.3

SWAT 2 v1.0.7 for Android +2.3

بازی مبارزه با تروریست ها

Baldo: The Guardian Owls The Three Fairies

Baldo: The Guardian Owls The Three Fairies

بالدو

Farm Expert 2017 with Update v1.106 Incl Crackfix

Farm Expert 2017 with Update v1.106 Incl Crackfix

شبیه ساز کشاورزی و دامداری نسخه 2017

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه، زودتر از همه باخبر باش!