رئيس پليس فتا استان آذربايجان شرقي در هیئت جان نثاران حضرت مهدی(ع) تبریز گفت: تمامی خانواده ها با همکاری پلیس می توانند محیطی سالم را برای فعالیتهای فرزندان در فضای سایبری ایجاد نموده و باعث رشد و بالندگی آنها و در نتیجه آرامش را در خانواده بوجود آورند.
پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا : "سرهنگ محسن محمودی " یا حضور در هیئت جان نثاران حضرت مهدی(ع) تبریز بیان داشت: امروزه استفاده از فضای مجازی در جوانب مختلف زندگی وارد شده و هرکس به نحوی در این فضا سیر می کند ، لذا شایسته است هر کدام از ما نحوه ی استفاده صحیح از این فضا و کاربردهای آن را به نحو احسن بیاموزیم تا هیچ مورد خاصی در این فضا متوجه ما نشود.
اين مقام انتظامي تصریح کرد: با توجه به استفاده روزافزون کاربران از فضای مجازی و انجام کارهای شخصی خود در این محیط مجازی یه محلی مناسب جهت نقض حریم خصوصی افراد تبدیل شده است. امروزه بخصوص با گسترش تلفنهای هوشمند و نرمافزارهای کاربردی آنها و ... اکثر کاربران تقریبا در بیشتر ساعات شبانهروز آنلاین هستند و تمام کارهای خود را در فضای مجازی انجام می دهند با وجود چنین اطلاعاتی در فضای مجازی بسیاری از افراد را که به دنبال ارتکاب جرم به انگیزههای مختلف هستند، وسوسه میکند.
سرهنگ محسن محمودی در خصوص آسیبهای نو پدید شبکههای اجتماعی افرود: شبکههای اجتماعی یکی از موضوعاتی است که می تواند به عنوان آسیبهای نو پدید مطرح باشد و اگر خانواده ها از این موضوع یعنی آسیبهای آن بیاطلاع باشند و بی محابا و بدون انگیزه و دلیل مطلوب به آن وارد شوند مطمئناً منجر به آسیب خود و فرزندانشان خواهد شد که این آسیبها باعث مسائل و مشکلاتی برای آنان خواهد شد.
وی ادامه داد: فریضه امر به معروف و نهی از منکر در فضای مجازی بهترین راه حفظ خود از آسیب های فضای مجازی ، حیا و اندیشه اسلامی و رعایت هر چه بهتر و بیشتر مسائل اخلاقی و اعتقادی خواهد بود بنابراین خود کاربران باید با بعضی از محتوای مجرمانه و ضد ارزشی که در این فضا وجود دارد را پاک سازی نمایند و خود کنترلی و خود مراقبتی را سر لوحه خود در فضای مجاری قرار دهند.
این مقام ارشد انتظامی گفت: هیئت های مذهبی نیز میتوانند با تولید محتوای مناسب و ارائه آن به شهروندان تاثیرات خوبی در افزایش اطلاعات و آگاهی عمومی آنها داشته باشند.
رئیس پليس فتا آذربايجان شرقي خاطرنشان کرد: با بررسی پروندههای متشکله فضای سایبری در پلیس فتا شاهد این موضوع هستیم که بسیاری از جوانان در این پروندهها به عنوان شاکی یا متهم وارد شوند جوانانی که هر کدام از آنها امیدها و آرزوهایی را برای زندگی بهتر و کسب موفقیتها دارند این جوانان ثمره تلاشهای شبانه روزی مادران و پدرانی است که با محبت، مهربانی و با احساسات پاک پدرانه و مادرانه این فرزندان را پرورش میدهند و آنها نیز امیدها و آرزوهایی را برای این فرزندان خود دارند که در صورت حضور فرزندان در پروندههای سایبری عملاٌ احساسات این خانوادهها خدشهدار میشود از این رو همکاری خانوادهها با پلیس فتا محیطی سالم را برای فعالیتهای جوانان در فضای سایبری ایجاد و رشد و بالندگی آنها و در نتیجه آرامش خانوادهها را در پی خواهد داشت.
وی در پایان گفت: در صورت بروز مشکلات در فضاي سايبري، پليس فتا آمادگي مقابله با جرائم رايانهاي را دارد و از عموم مردم درخواست داريم در صورت مواجهه با جرائم رايانهای مراتب را سريعاً به وب سايت پليس فتا به آدرس www.cyberpolice.irبخش تماس با ما گزارش کنند.