در سال ۲۰۱۶ میلادی اینستاگرام تصمیم گرفت که محتوایات فید کاربرانش را دستخوش تحولاتی نماید. در آن زمان پست های جدید در بالاترین بخش نمایش داده می شدند و همین که کاربر صفحه را به پایین اسکرول می کرد به پست های قدیمی تر می رسید.
با این حال اما اینستاگرام تصمیم گرفت که برای نمایش پست ها از الگوریتم ها کمک بگیرد تا مشخص نماید که کاربر با باز کردن صفحه اینستاگرام خود در ابتدا کدام پست ها را مشاهده خواهد کرد.
دلایل اینستاگرام برای اعمال این تغییر هم آن بود که کاربران به طور معمول ۷۰ درصد از پست های فید خود را با روش قبلی از دست می دادند و در واقع این مطالب از نظرشان پنهان می ماند.
حالا اما برخی کاربران از سیستم جدید اعلام نارضایتی کرده اند و گلایه دارند که الگوریتم های جدید پست ها را روی هم انباشته می کند و در نتیجه عکس یا ویدیوهایی که در این پلتفرم قرار می دهند بازدید و لایک کمتری دریافت می کند.
در پاسخ به همین نارضایتی ها هم اینستاگرام جمعه گذشته سه ملاک اصلی اش برای نمایش پست ها در فید کاربران را فاش نمود که در ادامه آنها را از نظر می گذرانیم:
۱- علاقمندی: براساس رفتارهای قبلی کاربر مشخص می شود. الگوریتم های اینستاگرام مشخص می کنند که کدام پست ها در صدر اولویت های کاربر برای مشاهده هستند.
۲- تاخر زمانی: چه قدر از نمایش یک پست گذشته است؟ در روش جدید پست های جدید در بالاترین قسمت فید نمایش داده می شوند.
۳- ارتباط: میزان نزدیکی فردی که پست گذاشته با دنبال کننده اش اهمیت دارد. و اینکه فرد قبلا روی پست های قبلی وی کامنت گذاشته باشد یا پیامی خصوصی برایش ارسال کرده باشد نیز در این امر موثر است. تگ شدن دنبال کننده در پست های قبلی نیز در انتخاب الگوریتم ها موثر خواهد بود و قطعا اگر تمامی این اتفاقات در پست های قبلی رخ داده باشد پست جدید آن فرد در بالاترین بخش فید نمایش داده می شود.
البته سه عامل دیگر نیز در این مساله تاثیر دارند:
تناوب: تعداد دفعاتی که یک فرد از اینستاگرام دیدن می کند نیز اهمیت دارد زیرا این پلتفرم تمایل دارد که فرد با باز کردن اکانت خود بلافاصله مهم ترین پست ها را ببیند.
دنبال کردن: هرچه افراد بیشتری توسط یک کاربر دنبال شوند، وی به دفعات کمتری می تواند پست های مربوط به یک شخص خاص را در فید خود ببیند.
استفاده: هرچه یک کاربر زمان بیشتری را در اینستاگرام سپری کند، پست های بیشتری را مشاهده خواهد کرد و بیشتر در زمان به عقب حرکت میکند.
اینستاگرام همچنین اعلام کرد که در حال حاضر قصد بازگشت به روش قدیمی را ندارد (منظور روشی است که در آن پست های جدیدتر در بالاترین بخش فید نمایش داده می شوند). طبق اعلام مدیران این شرکت نگرانی فعلی آن است که مبادا کاربران فراموش کنند کدام سیستم هم اکنون روی این شبکه اجتماعی اشتراک گذاری عکس و ویدیو اعمال می شود. البته اگر کاربری روش جدید نمایش پست ها نمی پسند می تواند نارضایتی خود را به اینستاگرام اطلاع دهد.
اینستاگرام همچنین اعلام کرده که کاربران به خاطر کمتر پست کردن رتبه بندی نمی شوند یا به خاطر استفاده بیش از اندازه از هشتگ ها مجازاتی برایشان در نظر گرفته نمی شود.