به گزارش سافت گذر، اینکه فیسبوک داده های کاربرانش را به دیگر شرکت ها داده، دیگر یک راز یا افسانه نیست ولی مسئله ای که وجود دارد این است که دامنه این خبر روز به روز در حال گسترش است به طوری که این شبکه اجتماعی اخیراً اطلاعات کاربران را به 52 شرکت از جمله چند کمپانی چینی مانند علی بابا، اوپو، هوآوی و لنوو داده است و بر اساس قراردادی که با برخی از آنها دارد، قرارداد برخی از آنها تا انتهای سال جاری میلادی می باشد و فیسبوک تعهد دارد که اطلاعات کاربران را به آنها بدهد.
به علاوه، فیسبوک قراردادهایی نیز دارد که قرار است پس از ماه اکتبر آنها را تمدید نماید. از جمله شرکای فیسبوک برای دریافت چنین اطلاعاتی، اپل، موزیلا، اوپرا، آمازون، Tobii و ALS می باشند.
به گزارش سافت گذر، فیسبوک همچنین اعلام کرده که به 61 اپلیکیشن نیز داده های کاربران را داده است تا در مدت 6 ماه، اطلاعات لازم خود را دریافت کنند.
اگرچه این کارها از نظر بسیاری از افراد نادرست و نابجا بود و فیسبوک حق چنین اقداماتی را نداشته است، نگرانی هایی وجود دارد که نکند فیسبوک خارج از چارچوب مجوزات FTC کاری انجام داده زیرا اگر چنین باشد، به طور واضح به حریم شخصی افراد تجاوز شده است.
این اسناد دو هفته پس از نامه فیسبوک به کنگره آمریکا منتشر شد. نامه ای که مارک زاکربرگ با تأخیر به مفاد آن پاسخ داد. البته هنوز در مورد محتوای این نامه چیزی منتشر نشده است.
به گزارش سافت گذر، واشینگتن پست یادآور شد حالا که چنین اتفاقاتی برای فیسبوک رخ داده، چرا این شرکت در مورد اپلیکیشن thisismydigital life که در ماجرا Cambridge Analytica نیز حضور داشت، حسابرسی انجام نمی دهد.
اگرچه فیسبوک به سؤالات مطرح شده در کنگره پاسخ دهد، ولی مطمئناً این جواب ها نمی توانند کسانی که از اطلاعات شخصی آنها سرقت شده را راضی نمایند.
منبع: engadget.com