به گزارش سافت گذر، اینترنت LTE یا 4G برای از بین بردن مشکلات امنیتی نمونه های قبلی خود وارد عرصه تکنولوژی شد و هم اکنون توسط بسیاری از افراد در سرتاسر جهان مورد استفاده قرار می گیرد.
محققان حالا مشخص کرده اند که اگر این نوع اینترنت مشکلات یا اختلالاتی داشته باشد، این امکان را به هکرها می دهد تا با هدایت کاربران به صفحات اینترنتی ناامن، داده های آنها را جمع آوری کنند و متوجه شوند که آنها از چه سایت هایی بازدید کرده اند.
کارشناسان معتقدند که هکرها سه راهکار برای حمله به سوژه های خود دارند که در دو شیوه اول آنها اثرات به جای مانده از افراد پس از بازدید از یک سایت را هدف قرار می دهند. در شیوه سوم که به نظر می رسد نسبت به دو روش قبلی شایع تر باشد، کارشناسان از عبارت aLTEr استفاده می کنند.
aLTEr چیست؟
aLTEr نوعی حمله فعال هکرهاست که از ارتباط داده های ارسال شده توسط اینترنت LTE سوء استفاده می کند.
این نوع حمله به هکرها امکان اختلال در امر وبگردی کاربران را می دهد و همچنین به وسیله انحراف DNS (سامانه نام داده یا ساناد) داده های آنها را جمع آوری می نمایند.
aLTEr چگونه کار می کند؟
بر اساس گفته محققان، aLTEr به لایه ای از داده های ارسال شده توسط LTE حمله می کند که به طور مناسب محافظت نشده است. بنابراین aLTEr خود را به عنوان یک کاربر واقعی جا می زند که قصد دارد از طریق شیوه برج مخابراتی به او حمله کند.
شیوه برج مخابراتی جعلی سبب می شود تا داده را از کاربر جعلی (سیستم ساناد منحرف شده) دریافت کرده و به هکر منتقل کند. البته پیش از ارسال به هکر، داده های رمزگذاری شده با تغییراتی مواجه می شوند. بنابراین هکر می تواند آن داده ها را رمزگشایی کند و بر اساس خواسته خود دوباره برای آنها از طریق یک سرور DSN جدید رمزگذاری نماید تا کاربر اینترنت به وب سایت های مخرب هدایت شود.
چقدر امکان هک شدن از طریق aLTEr وجود دارد؟
شیوه aLTEr در نوع خود دارای محدودیت هایی است. برای مثال به زیرساختی حدوداً 4000 دلاری نیاز دارد. به علاوه، دستگاهی که از اینترنت LTE نیز استفاده می کند باید در فاصله 1 مایلی شخص هکر باشد.
بنابراین خبر خوب این است که حمله از طریق aLTEr کار بسیار سخت طاقت فرسایی است البته نباید این مسئله را نیز منکر شد که اگر کسی زیرساخت های لازم را داشت می تواند به راحتی حمله کند.
چیزی که aLTEr را به یک خطر امنیتی بزرگ تبدیل می کند این است که به خاطر وجود این مشکل در خودِ اینترنت LTE یا 4G امکان از بین بردن آن هنوز فراهم نشده است.
چگونه از خطرات حمله aLTEr در امان بمانیم؟
ساده ترین راهکار برای در امان ماندن از حملات aLTEr، استفاده از سایت هایی است که از پیشوند HTTPS استفاده می کنند.
همیشه به خاطر داشته باشید که هنگام اتصال به یک سایت، عبارت Secure (امن) پیش از آدرس آن نمایش داده شود. ضمن اینکه هیچگاه از سایت هایی که با Not Secure (ناامن) آغاز می شوند، بازدید نکنید.
منبع: fossbytes.com