به گزارش سافت گذر، ولادیمیر کواشوک در روزهای ابتدایی هفته جاری، از سوی یکی از دادگاه های ایالات متحده به اختلاس تقریباً 10 میلیون دلار ارز مجازی از مایکروسافت متهم شد.

ولادیمیر کواشوک یک شهروند روسی است که از سال 2016 تا 2018 در مایکروسافت مشغول به کار بوده است. او در زمان حضورش در کمپانی مالک ویندوز، در توسعه پلتفرم های پرداخت آنلاین این شرکت نقش بسزایی داشت. با این وجود، او از موقعیتش سوءاستفاده می کرد و کارت های هدیه ای که در اینترنت خرید و فروش می شدند را به سرقت می برد. گفته می شود که او 12000 دلار را به حساب خودش منتقل کرد و بعدها با ساخت حساب های بانکی به نام همکارانش، میلیون ها دلار دزدیده است. کواشوک در نهایت پول های به دست آمده را به بیت کوین تبدیل کرد و به حساب خودش انتقال داد.
او با این اموال، زندگی تجملاتی برای خودش دست و پا کرد و یک ماشین 160000 دلاری و یک خانه 1.6 میلیارد دلاری خرید. در مجموع، کواشوک 2.8 میلیارد دلار بیت کوین را به حساب خودش فرستاد و مدعی شد یکی از اقوامش آنها را به او هدیه داده است. مایکروسافت در سال 2018 از این موضوع باخبر شد و کواشوک را اخراج کرد.
طی 5 روز برگزاری دادگاه، جرم هایی همچون پولشویی، جعل هویت، عدم پرداخت مالیات، جعل ایمیل، کلاه برداری بانکی و سوءاستفاده از موقعیت به اثبات رسیدند.
بر اساس ادعای یکی از شاکیان کواشوک، او از یک حساب کاربری آزمایشی در مایکروسافت استور استفاده کرد تا به سرویس های مالی و آنلاین این شرکت دست یابد و فرآیند خرید را برای آنها جعل کرده و شبیه سازی کند. در نهایت پس از اینکه افراد پول را واریز می کردند، کالا یا محصولی به دستشان نمی رسید.
البته حساب کاربری آزمایشی که توسط کواشوک استفاده شده بود، در زمینه خرید اعتبار کارت های هدیه به او کمک می کرد. او پس از اینکه به هدفش رسید، بخشی از پول ها را به سایت های اینترنتی مختلف می فروخت. کواشوک ابتدا با 10000 دلار شروع کرد ولی با گسترش فعالیت ها، ایمیل های جعلی از طرف همکارانش ساخت و پول های بیشتری را به سرقت برد.
کواشوک که یک مهندس نرم افزار توانمند بود، از دنیای دیجیتال سوءاستفاده کرد تا کلاه برداری ها و سرقت های اینترنتی اش را مخفی کند. او از سرویس جذب بیت کوین بهره برد تا منبع پول های دریافتی را پنهان نماید و آنها را به حساب بانکی خودش انتقال دهد. در مجموع و طی 7 ماه فعالیت غیرقانونی، ولادیمیر کواشوک 2.8 میلیون دلار به حساب بانکی اش انتقال داد.
علی رغم اینکه خودش ادعا می کند گناهکار نیست ولی کواشوک به 20 سال زندان محکوم شده است. او به دادگاه می گوید:«« اصلاً نمی خواستم از مایکروسافت کلاهبرداری کنم بلکه می خواستم پروژه ای را توسعه دهم که به این شرکت سود برساند»». رایان کورنر، یکی از بازرسان امنیتی گفت:«« مجرمانی که فکر می کنند با ارزهای مجازی می توانند هویت خود را مخفی کرده و پولشویی کنند، سخت در اشتباه هستند. بالأخره همه آنها گیر افتاده و به حسابشان رسیدگی خواهد شد»».
منبع: mspoweruser.com