به گزارش سافت گذر، گوگل بار دیگر در حال بازنویسی قوانین گوگل پلی است تا از فعالیت برنامه هایی که حریم شخصی کاربران را خدشه دار می کنند، جلوگیری نماید به همین دلیل اصولی که به تازگی وضع شده اند روی مسائل زیر متمرکز هستند:
• دسترسی به تنظیمات موقعیت مکانی کاربران در پس زمینه
• سرویس های اشتراک مشکوک درون برنامه ای
• فایل های چند رسانه ای مخرب
در مورد قانون اول باید بگوییم که گوگل به وعده ای که در ماه فوریه داده بود عمل می کند. این شرکت دو ماه پیش عنوان کرد، نرم افزارهایی که می خواهند در پس زمینه به موقعیت مکانی کاربران دسترسی داشته باشند باید بگویند چرا به این اطلاعات نیاز دارند. سپس گوگل لازم است تا این درخواست ها را بررسی نماید. کمپانی مالک اندروید دستور داده که این تنظیمات باید به بهبود تجربه افراد هنگام استفاده از پلی استور کمک کند و به کارایی نرم افزار نیز مرتبط باشد.
کاربران می توانند از ماه می بازخوردهای خود را در مورد این قانون جدید به گوگل اعلام کنند و این شرکت نیز طی دو هفته به آنها پاسخ خواهد داد. تا ماه آگوست نیز هر اپلیکیشنی باید ابتدا توسط گوگل تأیید شود و سپس درخواستش را برای دسترسی به تنظیمات موقعیت مکانی کاربران ارائه کند. در ماه نوامبر هم برنامه های فعلی باید تأییدیه دریافت نمایند.
سرویس های اشتراک مشکوک درون برنامه ای هم یعنی گوگل از توسعه دهندگان اپلیکیشن ها خواسته در مورد خدماتی که ارائه می دهند شفاف تر باشند. نرم افزارها باید در مورد قیمت سرویس ها، چرخه اقتصادی خود و . . . توضیح بدهند. ضمناً، اگر امکان استفاده از برنامه بدون سرویس اشتراکی وجود دارد نیز باید کاملاً مشخص شود تا مبادا دوره آزمایشی یا اشتراک موقت رایگان هزینه ای روی دست کاربران بگذارد.
در نهایت باید به فایل های چند رسانه ای مخرب اشاره کنیم. گوگل به توسعه دهندگان اپلیکیشن ها هشدار داده که پخش تصاویر یا ویدیوهای فریبنده ای که کارایی های یک نرم افزار را به درستی نشان نمی دهد، غیرمجاز است. برای مثال، اگر در یک برنامه ویدیویی پخش می شود و در آن در مورد چگونگی استفاده از اپلیکیشن درست صحبت نمی کند، باید به وسیله یک برچسب به کاربر اعلام شود که این فیلم ارتباطی با نرم افزار ندارد.
در پایان اشاره کنیم که هنوز هم قوانین مربوط به گوگل پلی تغییر خواهند کرد. گوگل همواره از توسعه دهندگان خواسته توضیحاتی که به کاربران می دهند شفاف باشند. با این اوصاف، همه اپلیکیشن های جدید باید از امروز تابع قوانین تازه وضع شده باشند و نرم افزارهای فعلی نیز 60 روز برای پاسخ دادن به این درخواست گوگل فرصت دارند.
منبع: neowin.net