به گزارش سافت گذر، وقتی صحبت از تولید نرم افزار اندرویدی می شود، بلافاصله اسم اندروید استودیو به گوش می رسد. گوگل هم مدام در حال انتشار بروزرسانی ها برای از بین بردن باگ ها و اضافه کردن امکانات به این برنامه است تا انتظارات توسعه دهندگان را برآورده کند.
حالا این شرکت یک آپدیت مهم برای اندروید استودیو منتشر کرده تا شماره آن را به 4.1 برساند و کاربران بتوانند نسخه پایدار آن را دانلود و از ویژگی های تازه آن استفاده کنند.
با اندروید استودیو 4.1، گوگل 2370 باگ و 275 مشکل عمومی که در نسخه های پیشین وجود داشتند را حل کرده بنابراین تمرکز این ورژن روی بهبود عملکرد برنامه بوده است. از نظر طراحی، توجه خاصی به زبان طراحی Materia Design شده به طوری که دکمه New Project حالا ظاهر تازه تری دارد.
از نظر امکانات مخصوص توسعه دهندگان نیز این برنامه حالا یک Database Inspector دارد تا با پایگاه داده ای اپلیکیشن ساخته شده ارتباط داشته باشد و در این نحوه برقراری ارتباط هم فرقی میان Jetpack Room یا SQLite وجود ندارد. با این ابزار، توسعه دهندگان می توانند به راحتی پایگاه داده ای برنامه ها را همزمانی که در حال اجراست بررسی نمایند. به علاوه، شما می توانید شبیه ساز اندروید را مستقیماً درون خودِ اندروید استودیو اجرا نمایید تا روند تولید نرم افزار مرتب تر دنبال شود.
گوگل همچنین، گشت وگذار در میان کدهای مربوط به Dagger را آسان تر کرده زیرا بسیاری از برنامه نویسان از آنها استفاده می کنند. برای کسانی که از یادگیری ماشینی در برنامه هایشان بهره می برند، از این پس مدل های TensorFlow Lite را راحت تر می توان وارد نرم افزارها کرد.
به علاوه، در دامنه Build & Domain ویژگی های جدیدی اضافه شده است. شبیه ساز اندروید در این آپدیت دستگاه های تاشو دارای لولا را نشان می دهد تا بتوان نرم افزارها را در این گوشی ها آزمایش کرد. ضمن اینکه بررسی تغییرات با استفاده از گزینه Apply Changes مخصوص گوشی های دارای اندروید 11 یا جدیدتر آسان تر شده است.
توسعه دهندگان می توانند از این پس مستقلات زبان های برنامه نویسی C و C++ را از آرشیو اکسترنال اندروید خارج کنند. ضمن اینکه، قابلیت افزودن نماد هنگ کردن برنامه به منظور خوانایی بیشتر برای کاربران نیز فراهم شده است.
از نظر بهینه سازی، حالا رابط کاربری بخش System Trace بازطراحی شده تا بتوان جداول را انتخاب و تب خلاصه کدها را مشاهده کرد. همچنین، به پروفایل های اندروید استودیو می توان در یک پنجره جداگانه دسترسی داشت تا بتوان با هر شبیه ساز اندرویدی و یا دستگاه متصل ارتباط برقرار نمود. در نهایت، اندروید استودیو 4.1 دارای ویژگی به نام Native Memory Profiler است تا اطلاعاتی در مورد محل قرارگیری داده ها و سایز آنها ارائه دهد.
اگر علاقه مند به دانلود اندروید استودیو هستید، می توانید آن را از اینجا دریافت کنید.
منبع: neowin.net