به گزارش سافت گذر، طبق ادعای شرکت اطلاعات سایبری Check Point Research، مایکروسافت محبوب ترین برند هکرها برای سرقت اطلاعات شخصی کاربران در سه ماهه اخیر بوده است.
بر این اساس، در میان ماه های ژولای و آگوست 2020، مایکروسافت برندی بوده که اکثر مجرمان سایبری برای هجوم به آن اقدام کرده اند. این در حالی است که در سه ماهه دوم 2020 کمپانی مالک ویندوز رده پنجم را در اختیار داشت اما در سه ماهه سوم به صدر جدول رسید زیرا هدف 19 درصد کل حملات سایبری در دومین بازه نود روزه 2020 بوده است.
پس از مایکروسافت، DHL و گوگل حضور دارند که روی هم هدف 9 درصد حملات بوده اند. سایر کمپانی هایی که در این رده بندی جای گیری کرده اند هم عبارتند از PayPal، نتفلیکس، فیسبوک، اپل، واتس اپ، آمازون و اینستاگرام.
در میان روش های حملات سایبری، 44 درصد سرقت ها از طریق ایمیل ها انجام شده و پس از آن هم فیشینگ اینترنتی 43 درصد شیوه ها را به خود اختصاص داده اند. برندهایی که بیش از سایرین هدف حملات فیشینگ از طریق ایمیل ها بوده اند مایکروسافت، DHL و اپل می باشند و بار دیگر مایکروسافت، گوگل و PayPal نیز هدف فیشینگ های اینترنتی قرار گرفته اند.
برای مثال، در میانه های ماه آگوست، مؤسسه مذکور ایمیل فیشینگ پیدا کرد که در آن سعی شده بود به وسیله یک لینک فریبنده کاربران به یک صفحه خاص سوق داده شوند تا اطلاعات اکانت مایکروسافت آنها از این طریق به سرقت برود.
دلیل اینکه مایکروسافت هدف محبوب بسیاری از هکرها بوده این است که کارمندان این کمپانی به خاطر ویروس کرونا از راه دور کار می کنند و خیلی از آنها با این شیوه آشنایی ندارند.
منبع: neowin.net