به گزارش سافت گذر، گوگل تکنولوژی FLoC را ابداع کرد تا به وسیله آن کوکی های متفرقه را کنار بگذارد اما به نظر می رسد این شرکت می خواهد از کوکی های نسل 2 که درون خودِ مرورگر قرار دارند بهره ببرد.
حالا با تصمیم برخی از رگولاتورها و حافظان حریم شخصی در اروپا، گویا گوگل نمی تواند از FLoC استفاده کند. یکی از خبرگزاری ها به تازگی اعلام داشته سایت هایی که می خواهند با FLoC کار کنند، می بایست با نمایش بنری رضایت کاربران مبنی بر جمع آوری داده های شخصی شان را تأیید کنند.
جونانز کاسپار، کمیسیونر محافظت از داده ها در هامبورگ آلمان می گوید:«« FLoC می تواند باعث لو رفتن نحوه وبگردی افراد مختلف شود. این تکنولوژی منجر به بروز برخی سؤالات در مورد ملزومات قانونی استفاده از آن می گردد. در واقع شرکت دادن کاربران و وادار ساختن آنها برای به کارگیری این تکنولوژی، به نوعی پرداختن به حریم شخصی آنها می باشد. انجام این کار مشخصاً نیازمند دریافت رضایت آنها و شفاف سازی پیرامون اتفاقاتی است که قرار است رخ دهد»».
متأسفانه جلب رضایت عمومی هم اکنون صورت نگرفته چرا که میلیون ها نفر بدون اینکه خبر داشته باشند وارد مرحله آزمایشی شده اند. به همین دلیل است که گوگل این تکنولوژی را در اروپا فعال نکرده است.
کمیسیونرهای فرانسوی نیز به همین مقدار نگران هستند. آن طور که یکی از این افراد می گوید:«« استفاده از تکنولوژی های جایگزین کوکی ها کاملاً مغرضانه صورت گرفته چرا که انجام این کار قطعاً باعث ذخیره شدن اطلاعاتی می شود که هم اکنون در دستگاه های کاربران وجود دارند. بهره مندی از این فناوری کاملاً نیازمند آن است تا مجوزهای به خصوص و نامفهومی دریافت گردد»».
گوگل از نگرانی های اتحادیه اروپا آگاه است. مارشال ویل، مدیر تولید کروم می گوید:«« قوانین حفاظت از حریم شخصی اتحادیه اروپا استانداردهای بالایی در مورد شفافیت و کنترل داده های کاربران دارند و به همین دلیل است که FLoC مورد بررسی قرار گرفته است. ما می دانیم که دریافت داده های شخصی کاربران یک نکته کلیدی برای عملی شدن این تکنولوژی است و به همین خاطر مذاکرات در خصوص برنامه های خود پیرامون آن را آغاز کرده ایم»».
منبع: mspoweruser.com