به گزارش سافت گذر، پت جلساینر، روز دوشنبه طی جلسه مجازی که با نمایشگاه Computex داشت عنوان کرد که مشکلات عرضه تراشه ها تا چند سال آینده ادامه دار خواهد بود. به خاطر گسترش ویروس کرونا و اینکه مردم و دانش آموزان و دانشجویان دارند در خانه کارهایشان را انجام می دهند، تقاضاها برای خرید گوشی و تبلت که نیازمند تراشه هستند، افزایش پیدا کرده است.
جلساینر می گوید:«« چند سال طول می کشد تا صنعت تولید تراشه به شرایط عادی خود بازگردد. علی رغم اینکه این حوزه اقداماتی انجام داده تا برخی از موانع را برطرف کند اما همچنان به چند سال زمان نیاز است تا مشکلات تأمین قطعات و شرکت های فعال در این زمینه مرتفع گردد»». اینتل در ماه مارس خبر داد که می خواهد با پرداخت هزینه 20 میلیارد دلاری، دو کارخانه در آریزونا تأسیس کند تا از تقسیم شدن فعالیتش جلوگیری کند.
با انعقاد قرارداد و بهره مندی از برنامه ها و روش های اختصاصی خود، اینتل امیدوارست که با دو شرکت اصلی تولیدکننده تراشه در دنیا یعنی TSMC و سامسونگ رقابت کند. مورد اول چیپست های سری M و A اپل، دیمنسیتی مدیا تک و . . . را تولید می کند و سامسونگ چیپست های اسنپدراگون کووالکوم را می سازد.
با توجه به اینکه دو سوم تراشه های پیشرفته در آسیا تولید می شوند، ایالات متحده در تلاش است تا کاری کند که خودش سردمدار این حوزه گردد. جلساینر ادامه می دهد:«« برنامه ریزی کرده ایم تا فعالیت خود را در دیگر مناطق ایالات متحده و اروپا گسترش دهیم تا زنجیره تولیدمان پایدارتر و ایمن تر باشد»». لازم به ذکر است که TSMC نیز می خواهد طی سه سال آینده تعداد شش کارخانه را در آمریکا بسازد.
با همه اینها، آیا ایالات متحده سردمدار تولید تراشه در جهان می شود؟ این هدفی است که این کشور برای خودش تعیین کرده اما هنوز خیلی زود است بخواهیم به این پرسش پاسخ دقیق بدهیم.
منبع: phonearena.com