وردپرس یا HTML ؟ این سوال را عموما افرادی که تازه میخواهند وارد حوزه برنامه نویسی و طراحی سایت شوند میپرسند و البته که سوال مهمی هم هست چون هم وردپرس و هم html جزء ستون های اصلی طراحی سایت محسوب میشود و کسی که میخواهد متخصص طراحی سایت شود حتما باید به وردپرس و html مسلط باشد اما داشتن یک نقشه راه مناسب برای شروع یادگیری خیلی مهم است که اول وردپرس را یادبگیریم یا آموزش html ؟ با ادامه این مقاله همراه باشید.
html چیست؟
html یک زبان نشانه گذاری برای طراحی صفحات وب است که به همراه زبان css استفاده میشود. در حقیقت ما با کدنویسی html و css میتوانیم صفحات وبسایت مان را کدنویسی کنیم. جمله زیر تعریف ساده تری از html و css را میرساند : "هر آنچه در یک صفحه وب میبینید و قابل مشاهده است توسط کدهای Html و css ایجاد شده است" بنابراین کاملا متوجه اهمیت این دو زبان در طراحی سایت شدید حالا باید بدانید html و css هر کدام چه نقشی در طراحی صفحات وب دارند :
نقش html و css در طراحی صفحات وب
همانطور که بالاتر هم اشاره کردیم html و css مکمل هم هستند و باید با هم استفاده شوند. نقش html css در طراحی وب را با یک مثال از دنیای واقعی توضیح میدهیم : اگر یک صفحه وب را به یک ساختمان در دنیای واقعی تشبیه کنیم، اسکلت و بدنه ساختمان کدهای html است و بحث زیبا سازی و نمای ساختمان هم با کدهای css انجام میشود. بنابرین میتوانیم نتیجه بگیریم که html و css هرکدام به تنهایی نمیتوانند نتیجه خاصی داشته باشند و باید با هم استفاده شوند.
وردپرس چیست؟
وردپرس چیست؟ وردپرس گل سرسبد طراحی سایت است! چون بیش از 90% وبسایت هایی که امروزه طراحی و راه اندازی میشود وردپرسی هستند پس کسی که طراحی سایت یاد بگیرد حتما باید وردپرس هم بلد باشد. اگر بخواهیم تعریفی متخصر و مفید از وردپرس داشته باشیم میتوانیم بگوییم وردپرس ابزاری است که عمل طراحی سایت را کاملا آسان کرده و با ویژگی هایی که دارد این امکان را به ما میدهد که بتوانیم وبسایت های حرفه ای را در کمترین زمان و با کمترین هزینه و انرژی راه اندازی کنیم. ما میتوانیم وردپرس را کاملا رایگان از سایت wordpress.org دانلود کنیم و در کامپیوتر شخصی یا هاست آنلاین نصب کنیم، در نهایت وردپرس یک پنل مدیریت در اختیار ما قرار میدهد که توسط آن میتوانیم المان ها و محتوای وبسایت مان را مدیریت کنیم.
وردپرس یعنی طراحی سایت بدون کدنویسی!
یک تصور اشتباهی که در مورد وردپرس وجود دارد این است که عموما افراد فکر میکنند وردپرس فقط برای طراحی سایت بدون کدنویسی استفاده میشود در صورتی که این تمام ظرفیت وردپرس نیست، وردپرس برنامه نویسی هم دارد که فرصت های شغلی زیادی در آن نهفته است و اتفاقا از مسیر html و css هم میگذرد یعنی کسی که میخواهد برنامه نویسی وردپرس یادبگیرد باید Html و css هم کامل یادبگیرد.
میخواهم متخصص طراحی سایت شوم
روش های زیادی برای آموزش طراحی سایت وجود دارد شما میتوانید از زبان های برنامه نویسی وب مثل php - phyton - asp - javascript و ... برای طراحی سایت استفاده کنید اما ما باید مسیر و نقشه راهی را انتخاب کنیم که اولا برای طراحی سایت متداول باشد، بازارکار بهتری داشته باشد، فرصت های درآمدزایی بیشتری داشته باشد و یادگیری آن نیز ساده تر باشد. اگر بخواهیم این موضوع را ساده تر توضیح دهیم میتوانیم اینطور بگوییم که شما میتوانید طراحی سایت را از مسیری یادبگیرید که یک سال زمان میبرد و در نهایت تنها راه درآمدزایی شما استخدام شدن باشد یا اینکه مسیر دیگری را انتخاب کنید که نهایتا 4 ماه طول میکشد و در نهایت فرصت های شغلی زیاد، با ظرفیت درآمدزایی بالاتری برای شما فراهم میکند. بنابراین داشتن یک نقشه راه مناسب خیلی خیلی مهم است.
بهترین نقشه راه یادگیری طراحی سایت
بهترین نقشه راه آموزش طراحی سایت یعنی مسیری که بتوانید : 1 - در کمترین زمان ممکن به تخصص کامل برسید 2 - مهارت های شما در نهایت کاملا منطبق با نیاز بازارکار باشد 3 - فرصت های شغلی بیشتری برای شما فراهم کند. حالا با توجه به این موارد میخواهیم نقشه راه برنامه نویسی مناسب برای آموزش طراحی سایت را به شما معرفی کنیم :
مرحله اول - آموزش وردپرس :
همانطور که بالاتر هم اشاره کردیم بیش از 90% وبسایت هایی که امروزه طراحی میشود وردپرسی هستند بنابراین وردپرس کاملا نیاز بازارکار طراحی سایت است اما در مرحله اول شما باید یک آموزش وردپرس ساده را طی کنید اینکه وردپرس چیست؟ چگونه کار میکند و نحوه نصب و راه اندازی و کار با بخش های مختلف وردپرس را یادبگیرید.
مرحله دوم - طراحی سایت بدون کدنویسی :
همانطور که بالاتر هم اشاره کردیم یکی از ویژگی های بارز وردپرس، طراحی سایت بدون کدنویسی میباشد که شما باید بطور کامل آن را یادبگیرید اما این به تنهایی برای به تخصص رسیدن در طراحی سایت کافی نیست
مرحله سوم - آموزش html و css
با توجه به اینکه هدف یادگیری کدنویسی وردپرس است باید html و css را نیز کامل یادبگیریم
مرحله چهارم - php برای وردپرس
با توجه به اینکه وردپرس با زبان برنامه نویسی php ساخته شده پس برای یادگیری کدنویسی وردپرس باید یک سری از مباحث php را نیز یادبگیرید
مرحله پنجم - توسعه و طراحی قالب وردپرس
با توجه به 4 مرحله ای که طی کردیم حالا براحتی میتوانیم برنامه نویسی و توسعه وردپرس را نیز یادبگیریم تا در نهایت بتوانیم هر نوع وبسایتی را با وردپرس طراحی کنیم، قالب و افزونه وردپرسی طراحی کنیم، قالب های آماده وردپرس را ویرایش کنیم و... درواقع با متخصص شدن در وردپرس فرصت های شغلی زیاد با ظرفیت درآمدزیایی بالا برای ما فراهم میشود
از کجا یادبگیریم؟
مطالب بالا از سایت وبسافت3 به آدرس https://websoft3.com گرفته شده و صفرتاصد این مراحل با تمام جزئیات در دوره جامع و تخصصی طراحی قالب وردپرس در سایت وبسافت3 آموزش داده شده برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره یادگیری طراحی سایت و وردپرس به این سایت مراجعه کنید