همه کسب و کارهای سنتی خود را با روش های جدید فروش تطبیق داده اند و اگر بخواهید فروش خود را افزایش دهید و تعداد مشتریان و دامنه آنها را گسترده تر کنید بدون شک نیاز به یک سایت دارید. همه صاحبین کسب و کار از جمله کسانی که فروشگاه لوازم جانبی و کامپیوتر دارند نیز نیاز به یک سایت دارند تا خود را در فضای پر رقابت تجارت الکترونیکی حفظ کنند. روش های مختلفی برای طراحی سایت فروشگاه کامپیوتر (Computer store web design) وجود دارد که می توان به کدنویسی و استفاده از سیستم های مدیریت محتوا مثل وردپرس اشاره کرد. اگر نمی خواهید در طراحی سایت درگیر کدنویسی شوید و به سرعت با هزینه کمتر سایت خود را راه اندازی کنید پیشنهاد می کنم از وردپرس استفاده کنید. در این مقاله قصد داریم درباره آموزش طراحی سایت فروشگاه موبایل و کامپیوتر، نکات مهم و مراحل طراحی این سایت بپردازیم.
امکانات موردنیاز برای طراحی سایت فروشگاه موبایل و کامپیوتر
برای طراحی سایت فروشگاه کامپیوتر امکانات زیر را حتما در نظر بگیرید.
درگاه پرداخت با چند روش پرداخت آنلاین و آفلاین (در سایت های فروشگاهی بهتر است چند درگاه پرداخت داشته باشید)
بخش پیشنهادات ویژه برای فروش فوق العاده ( برای مثال اسلایدر پیشنهادات شگفت انگیز)
- امکان مقایسه محصولات بر اساس ویژگی های مشترک رنگ، سایز و برند
- جدول مشخصات محصول
- امکان دسته بندی محصولات
- استفاده از breadcrumb
- استفاده از تصاویر با کیفیت
- خدمات پشتیبانی به مشتری مانند چت آنلاین
- ارسال و نمایش دیدگاه ها
- سیستم موجودی انبار
- ایجاد دسته بندی و برچسب در سایت
- فیلتر محصولات
- افزودن اطلاعات فنی محصول به همراه فیلم و تصاویر با کیفیت
مراحل طراحی سایت فروشگاه اینترنتی کامپیوتر
در این بخش نیازمندی های طراحی یک سایت فروشگاه کامپیوتر را میبینیم.
- خرید هاست و دامنه
برای انتخاب نام دامنه دقت کنید که نام شما همان برندنتان است پس اگر هنوز نام برندتان را انتخاب نکرده اید بهتر است یک نام مناسب برگزینید و رشد کسب و کارتان در آینده را هم در نظر بگیرید. دقت کنید یک اسم ساده با کاراکترهای کوتاه انتخاب کنید که به خاطر سپردن آن راحت باشد.
هاست یعنی همان فضای ذخیره سازی سایت را بهتر است از یک هاستینگ معتبر تهیه کنید. دقت کنید که از هاست های رایگان و هاست های اشتراکی با مشخصات پایین استفاده نکنید و نوع هاستی که انتخاب می کنید باید لینوکسی یا وردپرسی و حداقل فضایی که نیاز دارید 2 گیگابایت باشد.
- انتخاب قالب وردپرس
ظاهر سایت باید زیبا، حرفه ای و کاربر پسند باشد بنابراین انتخاب یک قالب وردپرس مناسب ضروری است. شما می توانید از قالب فروشگاهی یا چند منظوره که دموی فروشگاهی دارند استفاده کنید. ووکامرس سایت شما را به یک سایت فروشگاهی تبدیل می کند که به صورت پیش فرض در قالب های فروشگاهی وجود دارد. یکی از قالب های چندمنظوره که دموی فروشگاه کامپیوتر دارد قالب بی تم است که امکاناتی متنوع زیر را دارد.
- طرح بندی نامحدود برای صفحات
- منوهای نامحدود (شما می توانید منوهای مختلفی را برای صفحات مختلف انتخاب کنید)
- 7 نسخه هدر مختلف (مدرن، کلاسیک، پشته: چپ، پشته: مرکز، پشته: راست، ساده و خالی)
- امکان ساخت وب سایت چند زبانه با افزونه WPML
- سازگار با المنتور
- مگا منو
- فروشگاه ساز و سازنده ووکامرس حرفه ای
- امکانات فروشگاهی و شرکتی
- تغییر رنگهای اصلی وب سایت با یک کلیک
- آخرین نسخه بی تم شامل 730 وب سایت آماده شده است، تقریبا تمام کسب و کار ها را شامل میشود.
- نصب قالب وردپرس برای طراحی سایت فروش لوازم کامپیوتر
برای نصب قالب چند منظوره بی تم ابتدا وردپرس را از سایت مرجع دانلود کرده و بعد از نصب آن، قالب betheme را از پیشخوان وردپرس نصب کرده و دموی موردنظر را درون ریزی کنید.
- نصب افزونه های ضروری
برای اینکه امکانات بیشتری به قالب خود اضافه کنید می توانید از افزونه های وردپرسی استفاده کنید. افزونه های ضروری برای یک سایت فروشگاه کامپیوتر شامل افزونه راکت برای افزایش سرعت، افزونه رنک مث برای بهبود سئو و رتبه صفحات شما، افزونه آیتم سکیوریتی برای افزایش امنیت و سایر افزونه های جانبی مثل افزونه صدور فاکتور، فیلتر محصولات، افزونه درگاه پرداخت و غیره هستند.
- سفارشی سازی قالب
قالب بی تم امکانات متنوعی دارد و برای طراحی سایت فروشگاه کامپیوتر حرفه ای باید صفحات قالب را مطابق با نیاز ویرایش کنید. یکی دیگر از امکانات جذاب این قالب سازگاری با المنتور و ویژوال کامپوزر است که کمک می کند بتوانید صفحات خود را صفر تا صد مطابق با سلیقه شخصی طراحی کنید. افزونه المنتور در افزونه های جانبی قالب وجود دارد ولی اگر امکانات متنوع حرفه ای تری را می خواهید افزونه المنتور پرو را تهیه کنید. افزونه المنتور المان ها و ابزارک های حرفه ای برای ووکامرس مانند اسلایدها، جداول قیمت، لیست قیمت، نمونه کار، دکمه اشتراک گذاری، بردکرامپ محصولات، عنوان و تصاویر محصول، قیمت محصول، ابزارک افزودن به سبد، امتیازدهی محصول، موجودی محصول، تب اطلاعات محصول، جزئیات خرید و غیره دارد.
صفحات مهم برای راه اندازی سایت فروشگاه کامپیوتر و لپ تاپ
- صفحه اصلی یا هوم پیج
- صفحه ورود یا ثبت نام
- صفحات دسته بندی کالاها
- صفحه محصولات
- صفحه جست و جو
- صفحات سوالات متداول
- صفحات وبلاگ برای بهبود محتوا و سئو سایت که می توانید لیستی از مقالات آموزشی به روز را برای افزایش بازدید از سایت تان در وبلاگ قرار دهید.
در انتها افزودن فروشگاه به نقشه گوگل برای اینکه کاربران راحت تر شما را پیدا کنند که این به سئو محلی سایت شما هم کمک می کند. به علاوه می توانید برای شناخته شدن بیشتر یک اکانت در شبکه های اجتماعی ایجاد کنید.
در این مقاله مراحل آموزش طراحی سایت فروشگاه کامپیوتر و نکاتی که برای طراحی این نوع سایت ها مانند سایت تجهیزات و لوازم جانبی مفید هستند را آوردیم. شما با این آموزش می توانید هر سایت فروش کالای دیجیتال مانند موبایل را هم راه اندازی کنید.