ویندوز ۱۱ از انواع پردازندههای ARM از کوالکام پشتیبانی میکند. طبق اسناد رسمی، برای اجرای سیستم عامل فعلی به طور رسمی، نیاز به یک کامپیوتر با پردازنده Snapdragon 850 یا جدیدتر دارید. با این حال، مشتریانی که از کامپیوترهایی با پردازنده Snapdragon 835، یعنی چیپ اصلی ویندوز بر روی ARM از سال ۲۰۱۶، استفاده میکنند، میتوانند نیازمندیهای سختافزاری را نادیده بگیرند.
از ویندوز ۱۱ نسخه 24H2 به بعد، سیستم عامل مایکروسافت نیاز به ARM v8.1 برای اجرا دارد. تلاش برای بوت آن از دستگاهی با پردازنده مبتنی بر ARM v8.0 منجر به کرش سیستم میشود. برای مرجعیت، Snapdragon 835 از سال ۲۰۱۶ یک چیپ با هستههای Kryo 280 است که مشتق از هستههای Cortex-A73 از ARM است.
اگرچه ویندوز ۱۱ هرگز از پردازنده Snapdragon 835 پشتیبانی نمیکرد، اما امکان نصب سیستم عامل بر روی کامپیوترهای با این چیپ امکان پذیر بود (فنی، هنوز هم امکان پذیر است)، مانند اینکه امکان اجرای آن بر روی پردازندههای Intel Core نسل هفتم یا پردازندههای Ryzen نسل اول ممکن است. به همین دلیل، بسیاری فکر میکنند که نیازمندیهای سختافزاری ویندوز ۱۱ اختیاری است - یک حیله برای متقاعد کردن مشتریان برای خرید سختافزار جدید. مایکروسافت این اتهامات را رد میکند و ادعا میکند که سیستم عامل به دلیل امنیت، از تعداد زیادی از چیپهای نسبتاً قابل اعتماد پشتیبانی نمیکند.
اکنون با اضافه شدن ویژگیهای بیشتر ویندوز ۱۱ نسخه 24H2 و نیاز به دستورات جدیدتر، مشتریان باید با واقعیت مواجه شوند که کامپیوترهای قدیمی شان قادر به اجرای آخرین نسخه ویندوز ۱۱ نیستند.
همین اتفاق برای پردازندههای قدیمی x86 بدون POPCNT و مجموعه دستوری SSE 4.2 هم رخ خواهد داد. با این حال، کسانی که هنوز از کامپیوترهایی با ۱۶ سال سن پردازنده استفاده میکنند، احتمالاً نباید شکایت کنند که مایکروسافت سخت افزارهایشان را پشتیبانی نمیکند. از طرف دیگر، Snapdragon 835 یک پردازنده نسبتاً جدید است، بنابراین این تغییر احتمالاً برخی از کاربران را ناراحت خواهد کرد.
پایان پشتیبانی از ARM v8.0 هم به معنای پایان راه برای علاقه مندانی است که هنوز با لومیاهای قدیمی، مانند Lumia 950 XL، بازی میکنند. اما Surface Duo ایمن است زیرا هر دو نسل از چیپهای Snapdragon جدیدتری دارند.