سیستم عامل ویندوز ۱۱ آنطور که مایکروسافت در ابتدا امیدوار بود، با استقبال زیادی مواجه نشده است. تنها یک ماه پس از انتشار این سیستم عامل، این شرکت با استناد به بازخوردهای "مثبت"، شروع به ارائه آپدیت به سیستم های بیشتری کرد. اخیرا هم، در ماه فوریه، مایکروسافت تبلیغی منتشر کرد که توضیح میداد چرا کاربرانی که هنوز از ویندوز ۱۰ استفاده میکنند باید به ۱۱ ارتقاء دهند. عنوان این ویدیو "شروع دوباره بدون شروع از ابتدا با ویندوز ۱۱" بود که این ایده را منتقل میکرد که فرآیند ارتقاء بدون مشکل است.
در همین راستا، مایکروسافت این هفته یک پست وبلاگ جدید در وب سایت رسمی Tech Community خود منتشر کرد که تمام "افسانهها و برداشتهای غلط" پیرامون ارتقاء به ویندوز ۱۱ و انتقال به سرویسهای مبتنی بر ابر مایکروسافت اینتون (Microsoft Intune) و مایکروسافت انترا آی دی (که قبلا Azure Active Directory نام داشت) را از بین میبرد. این پست وبلاگ برای بخش IT و مدیران سیستم نوشته شده است.
بخشی از آن مقاله اشاره میکند که ویندوز ۱۱ اساسا تفاوت زیادی با ویندوز ۱۰ ندارد:
"حقیقت این است که ارتقاء از ویندوز ۱۰ به ویندوز ۱۱، از نظر طراحی، همانند یک بروزرسانی ویژگی برای ویندوز ۱۰ است. اگر شما هم مانند اکثر سازمانها هستید، بروزرسانی های ویژگی، پروژههای بزرگی به حساب نمیآیند. ویندوز ۱۱ بر اساس ویندوز ۱۰ ساخته شده است، حتی برای سازگاری بیشتر، شمارهی نسخه ویندوز ۱۰ را یدک میکشد. بنابراین، میتوانید رویکرد معمول کسب و کار را برای این ارتقاء در نظر بگیرید."
ویندوز ۱۱ روی همان بستر ویندوز ۱۰ ساخته شده است. این یک تکامل است که بر نقاط قوت ویندوز ۱۰ بهبود میبخشد و محدودیتهای آن را برطرف میکند.
مایکروسافت هم برای این کار دلیل خوبی دارد. در آستانهی عرضهی ویندوز ۱۱، یک نظرسنجی گسترده نشان داد که به دلیل الزامات سخت افزاری سخت تر، اکثر سیستمهای سازمانی برای سیستم عامل جدید آماده نبودند.
هارجیت دهلیوال، مدیر ارشد بازاریابی محصول ویندوز تجاری در مایکروسافت، که نویسندهی این مقاله است، میگوید:
"بیایید دربارهی افسانههای مربوط به انتقال به مدیریت مبتنی بر ابر، با مایکروسافت اینتون و مایکروسافت انترا آی دی، و ویندوز ۱۱ صحبت کنیم. در این پست، به سوالات و برداشتهای غلط رایج با اشتراک گذاری بینشها و دیدگاه هایی که از طریق گفتگوهایی که طی سال گذشته با سازمانهایی با اندازههای مختلف در سراسر جهان داشتهایم، رسیدگی خواهیم کرد."
ما میفهمیم که به عنوان یک متخصص IT، بخش بزرگی از نقش شما کمک به مدیریت تغییر و کاهش ریسک هنگام اجرای آن تغییرات است. بنابراین، هنگامی که انتقال مشترک به مدیریت مبتنی بر ابر و بروز ماندن با ویندوز ۱۱ را در نظر میگیرید، چرا این کار چنین دلهره آور به نظر میرسد؟
به این "برداشتهای غلط" از چند جنبه نگاه شده است. مایکروسافت تک تک آنها را تجزیه و تحلیل کرده است تا به مدیران توضیح دهد که چرا نباید نگران چنین مسائل یا نگرانیهایی باشند. این برداشتهای غلط عبارتند از:
برداشت غلط شماره ۱: برای نصب ویندوز ۱۱، شما همچنین باید به طور کامل به سیستم ابری بروید.
برداشت غلط شماره ۲: این تغییر نام به معنای تغییر بزرگتر است.
برداشت غلط شماره ۳: سازگاری برنامهها هنگام ارتقاء به ویندوز ۱۱ یک ریسک است.
برداشت غلط شماره ۴: تغییر تجربهی کاربری در ویندوز ۱۱ به معنای تأثیر منفی بر بهره وری کسب و کار است.
برداشت غلط شماره ۵: تنوع در پیکربندی دستگاه باعث افزایش کل مالکیت (TCO) میشود.