مشاهده تصاویر بیشتر ...
خدیجه علیها السلام دختر خویلد بود و از طرف پدر با رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم عموزاده و نسب هر دو به قصی بن کلاب میرسید.
مردم مکه از راه تجارت روزگار میگذرانیدند و از این راه به اندازه ثروت و مال التجارهای که داشتند سود میبردند.
برنامه تجارتی او این گونه بود که مردان را برای حمل و نقل مال التجاره اجیر میکرد و آنها را در سود معاملات نیز شریک میساخت و بدین جهت افرادی که اجیر او میشدند سعی میکردند سود بیشتری در معاملات ببرند تا سهم بیشتری عایدشان گردد.
اصالت خانوادگی و نجابت ذاتی و محاسن اخلاقی و ثروت روز افزون خدیجه سبب شد که بزرگان مکه به فکر خواستگاری و ازدواج با خدیجه بیفتند و مردان سرشناس و بزرگی چون عقبة بن ابی معیط و صلت بن ابی شهاب کسانی را برای خواستگاری به خانه خدیجه بفرستند ولی او به همگی پاسخ منفی میداد و حاضر به ازدواج با آنها نشد.
شاید آنچه بیشتر از همه، رؤسای قریش را شیفته ازدواج با خدیجه کرده بود و آرزوی همسری او را داشتند جود و بخشش و بزرگواری خدیجه بود که از نزدیک میدیدند و برای آنها مسلم شده بود که این بانوی بزرگوار مانند بسیاری از ثروتمندان دیگر مکه چنان نیست که در فکر اندوختن ثروت و افزودن سیم و زر باشد،بلکه در کنار این همه ثروت روز افزون تا جایی که میتواند از بی نوایان و ایتام دستگیری کرده و خانوادههای بی سرپرست را سرپرستی میکند تا آنجا که او را«ام الصعالیک»و«ام الایتام»یعنی مادر بی نوایان و یتیمان میخواندند .
ازدواج با خدیجه (س) و ماجراهاى بعد از آن تا بعثت
مشخصات کتاب:
نویسنده : جمعی از نویسندگان
ناشر : سایت تخصصی حضرت خدیجه (س)
عناوین اصلی کتاب شامل:
شرح حال کوتاهى از زندگى خدیجه(س)؛ دومین سفر رسول خدا؛ مراسم ازدواج و عقد خدیجه؛ فرزندان رسول خدا(ص)از خدیجه؛ شمه اى از فضایل خدیجه؛ پس از ازدواج با خدیجه؛ پى نوشتها