مشاهده تصاویر بیشتر ...
انتظار فرج یعنی چشم به راه بودن، همراه با امید و بسترسازی برای پیروزی نهایی حق بر باطل، گسترش جهانی صلح، عدالت و ایمان اسلامی و استقرار دولت حق در سراسر گیتی به دست مهدی موعود (عج) میباشد. انتظار در لغت به معنای چشم به راه بودن و نگران بودن است. و از نظر روان شناسی، کیفیتی روحی است که سبب پیدایش حالت آمادگی است برای آنچه انتظار میرود و نقطه مقابل آن یأس و ناامیدی است. و از نظر اصطلاحی به معنای اعتقاد به این است که فرجام تاریخ با عدالت و سعادت جهانی رقم خواهد خورد.
ماهیت و چیستی انتظار آمیزه ای از دو عنصر است: عنصر نفی و عنصر اثبات. عنصر نفی همان بیگانگی با وضع موجود و ناخشنودی از آن است و عنصر اثبات امید به آینده ای روشن و آرمانی و بسترسازی برای آن است.
مفهوم انتظار در اصطلاح کلامیاش برگرفته از روایات و همان چشم داشتن به وعده الهی است همراه با سعی و تلاش در آماده ساختن روح و جسم خود و جامعه برای روزی که با طلوع خورشید عالمتاب حضرت مهدی (عج) گشایشی در همه شئون زندگی بشر پدید آید.
نگاهی دوباره به انتظار
مشخصات کتاب:
سرشناسه : حیدری نیک، مجید، ۱۳۳۹-
عنوان و نام پدیدآور : نگاهی دوباره به انتظار/ مجید حیدری نیک.
مشخصات نشر : تهران: بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود، ۱۳۸۱.
مشخصات ظاهری : ۱۰۴ص.
شابک : ۴۰۰۰ریال: 964-7428-13-8 ؛ ۵۵۰۰ ریال( چاپ دوم )
یادداشت : چاپ دوم: ۱۳۸۵.
یادداشت : کتابنامه: ص. [۱۰۲] - ۱۰۴؛ همچنین به صورت زیرنویس.
موضوع : محمدبن حسن(عج)، امام دوازدهم، ۲۵۵ق. - -- غیبت
موضوع : مهدویت -- انتظار
رده بندی کنگره : BP۲۲۴/۴/ح ۹۵ن ۸
رده بندی دیویی : ۲۹۷/۴۶۲
شماره کتابشناسی ملی : م ۸۱-۳۲۵۸۵
ص:1
عناوین اصلی کتاب شامل:
اشاره؛ کاشکی می آمدی؛ سخن آغازین؛ فصل یکم: چیستی انتظار؛ فصل دوم: ضرورت انتظار؛ فصل سوم: ابـعاد انتظار؛ فصل چهارم: مبادی انتظار؛ فصل پنجم: بایسته های انتظار؛ فصل ششم: ره آورد انتظار؛ فصل هفتم: سرانجام انتظار؛ منابع