مشاهده تصاویر بیشتر ...
امامت رهبری جامعه اسلامی و جانشینی پیامبر اکرم(ص) در امور دینی و دنیوی است. این آموزه، از اصول مذهب شیعه و از اختلافات اعتقادی میان شیعه و اهل سنت است. اهمیت مسئله امامت نزد شیعیان باعث شده که آنان امامیه لقب گیرند.
بنابر آموزههای شیعه، پیامبر اکرم(ص) از ابتدای دوران رسالت به معرفی خلیفه خویش و امام مسلمانان پس از وفات خود، اهتمام جدی داشت. اقدامات آن حضرت در این مسیر، از نخستین دعوت علنی، با معرفی امام علی(ع) به عنوان خلیفه و جانشینِ بعد از خود آغاز شد و تا آخرین روزهای زندگانی ایشان، در راه بازگشت از حجة الوداع در ۱۸ ذیالحجه در غدیر خم و همچنین لحظات آخر عمرشان که دوات و قلمی درخواست کردند ادامه یافت.
اهل سنت نیز ضرورت وجود امام و لزوم تبعیت از دستوراتش را میپذیرند، ولی معتقدند انتخاب امام به دست مردم است و پیامبر اسلام (ص) کسی را به عنوان خلیفه بعد از خویش معرفی نکرده است.
.
سرشناسه : رقابی غلامی، ناهید، ۱۳۴۶ -
عنوان و نام پدیدآور : گل واژه های هدایت :پاسخ به هفت پرسش درباره امامت/نویسنده ن.غلامی.
مشخصات نشر : تهران: نبأ، ۱۳۹۲.
مشخصات ظاهری : ۱۰۰ ص.
فروست : سخن آشنا؛۲۱.
موضوع : امامت -- پرسشها و پاسخها
رده بندی کنگره : BP۲۲۳/ر۷۳گ۸ ۱۳۹۲
رده بندی دیویی : ۲۹۷/۴۵
شماره کتابشناسی ملی : ۳۱۰۴۹۴۰
ص:1
عناوین اصلی کتاب شامل:
اشاره؛ فهرست؛ مقدمه؛ ترک حج موجب عدم پذیرش ایمان فرد در لحظه مرگ می شود؛ تصدیق گفتار کاهن به منزله ی کفر به قرآن است.؛ لزوم مراجعه ی توأم به قرآن و سنت؛ اهمیت امامت از دیدگاه شیعه و اهل تسنن؛ خلفای اثنا عشر از دیدگاه شیعه و اهل تسنن؛ خلفاء اثنا عشر در دیدگاه اهل تسنن؛ خلفای اثنا عشر در دیدگاه شیعه؛ اکنون به بررسی پرسش هایی در خصوص امامت و اهل بیت علیهم السلام که مطرح شده است می پردازیم.؛
.
In Shia Islam, the Imamah is a doctrine which asserts that certain individuals from the lineage of the Islamic prophet Muhammad are to be accepted as leaders and guides of the ummah after the death of Muhammad