مشاهده تصاویر بیشتر ...
پیامبر اکرم (ص) در حدیثی می فرمایند: اگر بخواهید تابلویی از همه نیکی ها درست کنید، آن تابلو می شود فاطمه زهرا (س) که از تمام نیکی ها هم بالاتر است.
فضایل حضرت زهرا (س) حتی در کتب اهل سنت هم به وفور یافت می شود. پیامبر اکرم (ص) بسیار به حضرت زهرا (س) علاقه مند بودند و ایشان را پاره تن خود می دانستند. یکی از اسامی حضرت زهرا (س)، "مبارکه" است یعنی با برکت. هم زمانِ با برکت داریم مانند شب قدر که شب با برکتی است و هم شخص با برکت داریم مانند حضرت عیسی که در گهواره سخن می گفتند و مولود با برکتی بودند و هم شی با برکت داریم مانند کتاب قرآن که با برکت هست و هم مکان با برکت داریم. حضرت زهرا (س) در تمام زوایای زندگی شان برکت جاری بود و خودشان هم شخص با برکتی بودند. با انفاقی که ایشان انجام دادند سوره «هل اتی» نازل شد و یازده امام از نسل مقدس ایشان هستند و حتی ذکر تسبیح ایشان هم بسیار ثواب دارد. برکت در زندگی همه جاریست اما باید مراقب باشیم با گناهان برکت رو از زندگی مان نبریم.
در روایت داریم که چهار چیز است که اگر در زندگی وارد شود برکت را از بین می برد. اولین مورد، خیانت است که وقتی در خانه یا جامعه ای وارد شود برکت را از آنجا دور می کند. مورد دوم، شرابخواری است که اگر در خانه ای بیاید برکت از آنجا می رود. مورد سوم، سرقت و دزدی در هر موردی است و سرقت فقط از دیوار مردم بالا رفتن نیست. سرقت در وقت مردم و حق الناس و ... همه اینها سبب از بین رفتن برکت می شود. مورد چهارم، رابطه نامشروع است که باعث دوری برکت می شود.
جلسه اول: بُعد برکت های حضرت زهرا (س) - شرح لقب «مبارکه
جلسه دوم:بُعد شفقت ها و مهربانی های حضرت زهرا (س) شرح لقب حانیه
جلسه سوم:بعد شفقت ها و مهربانی های حضرت زهرا سلام الله علیها - شرح لقب حانیه
جلسه چهارم:بُعد دشمن شناسی حضرت زهرا (س)
جلسه پنجم:بُعد عبادی حضرت زهرا (س)