مشاهده تصاویر بیشتر ...
وجود مبارک پیامبر(ص) در قرآن اسوه حسنه مؤمنان برای رسیدن به سعادت هر دو جهان معرفی شده اند و وجود مبارک حضرت زهرا (س) در لسان مبارک امام زمان (عج) به عنوان اسوه حسنه معرفی شدند و این دو وجود مبارک از همدیگر جدایی ندارند و نور واحد هستند.
اساساً کمال اسوه گری پیامبر وجود مبارک حضرت زهرا(س) است و اگر این وجود مبارک نبودند، دیگر اسوه ای در عرصه های همسرداری، فرزند پروری و دفاع عاشقانه از مقام امامت و ولایت نداشتیم. اسوه پذیری از سیره حضرت زهرا(س) اسوه پذیری از پیامبر(ص) است.
اولین رکن در عرفان فاطمی سلوک شاکرانه است. حضرت زهرا (س) فرزندان معنوی خود را به گونه ای تربیت می کند که نگاه شاکرانه به عالم دارند. قرآن برای کسی آیت و نشانه است که صبور و شکور باشد و عرفان فاطمی این دو سلوک شاکرانه و صابرانه را به ما هدیه می دهد. مراتب شکرگزاری در عرفان فاطمی چهار مرتبه است: شکرگزاری عقلی، قلبی، زبانی و عملی.
کسی که مؤمن حقیقی است عشق به خدا در دلش موج می زند. پیامبر(ص) می فرماید: «خدا را با تمام قلب و وجودتان دوست بدارید». حضرت زهرا (س) در کلامی می فرماید که خداوند دوستدار بندگان شاکر و شکرگزارش است. حضرت زهرا(س) شخصیتی است که عاشق خدا شده است و روح تمام عرفان فاطمی همین یک جمله است که کاری کنید که خدا عاشق شما بشود.