هنوز برخي مناطق فاقد امكانات مورد نياز براي ارائه سرويس ADSL هستند و كاربران مجبورند همچنان از دايلآپ استفاده كنند و استفاده از دايلآپ نيز با توجه به سرعت پايين آن مشكلساز است و براي دانلود برخي فايلها نيز نميتوان با استفاده از اين سرعت كاري كرد و مدت زمان زيادي بايد براي اين كار بايد صرف شود.
رضا كلاهدوز - مدير شركت اينترنتي اظهار كرد: دغدغههاي كاربران اينترنت در كشورمان در ماههاي اخير به نسبت چند سال گذشته بهتر شده است اما همچنان موضوعاتي وجود دارد كه براي كاربران مشكلساز شده است.
به گفته اين كارشناس هزينه پهناي باند اينترنت در كشور بالاست و اين يكي از مهمترين دغدغههاي كاربران اينترنت به شمار ميرود.
وي با تاكيد بر اينكه سرعت اينترنت در كشورمان پايين است خاطر نشان كرد: پايين بودن سرعت اينترنت نيز يكي ديگر از دغدغههاي كاربران محسوب ميشود كه البته در سرويس دايلآپ بسيار پايينتر است و كاربران ميتوانند با استفاده از اينترنت پرسرعت مشكل خود را برطرف كنند اما اين سرويس نيز در همه جا براي كاربران وجود ندارد.
طرح سرعت پايين دسترسي به اينترنت در كشور در حالي است كه اخيرا يكي از شركتهاي ايراني مدعي شده است كه با استفاده از سرويسي به نام "شتاب" كاربران اينترنت هيچ مشكلي براي دانلود فايلهاي حجيم، فيلم، موسيقي و غيره نخواهند داشت.
در اطلاعيه روابط عمومي اين شركت اينترنتي در مورد مزيتهاي اين ويژگي آمده است: زماني كه كاربر در ساعات پرترافيك روز ( 8 تا 1) از اينترنت استفاده ميكند، سرعت دسترسي او به اينترنت بسته به نوع سرويس انتخابي 128kb يا 256kb و در حداقل مقدار خود خواهد بود، ولي در ساعات كم ترافيك (1 تا 7) سرعت دسترسي كاربر به اينترنت تا 1500kb قابل افزايش است.
در حالي كه اين شركت همچنين سرويس شتاب را، سرويس كاملا اقتصادي معرفي كرده و متذكر شده است كه دريافت يك سرويس با سرعت 1500kb از نظر هزينه، چند برابر از اين سرويس گرانتر است. گفتني است شتاب برروي بستر وايمكس و ADSL قابل عرضه است اما هنوز خبري مبني بر راهاندازي رسمي اين سرويس از سوي مسوولان دولتي اعلام نشده است.