به گفته مديرعامل شركت مخابرات استان تهران ظرفيت فعلي ايجاد شده در حوزه اينترنت پرسرعت در استان تهران شامل 100 هزار پورت ميشود كه در عمده مناطق تهران نصب و راهاندازي شده است.
محمد روحاللهي با بيان اين كه در حال حاضر ساكنان منطقه دو مخابراتي يعني شماره تلفنهاي كه با پيش شماره 2 آغاز ميشود، ميتوانند به صورت مراجعه به مراكز مخابراتي و يا غيرحضوري براي دريافت ADSL - اينترنت پرسرعت - اقدام كنند، ابراز اميدواري كرد: تا پايان سال عمده مناطق آماده ارائه اينترنت پرسرعت به متقاضيان باشند.
وي افزود: در برخي مناطق ديگر نيز ارائه ADSL به صورت آزمايشي و به افرادي خاص شامل دانشجويان، اساتيد دانشگاهي و... آغاز شده است، اما از آنجا كه خدمات پس از فروش لازم است بعد از تهيه اين امكان در تمام مناطق شهر تهران ارائه اينترنت پرسرعت در سطح عمومي آغاز ميشود.
روحاللهي در بيان چگونگي دريافت ADSL از سوي متقاضيان گفت: متقاضيان ميتوانند با يك بار مراجعه و دريافت نام كاربري و كلمه عبور علاوه بر دريافت ADSL ديگر خدمات مخابراتي را به صورت الكترونيكي دريافت كنند. بعد از اين حداكثر در 72 ساعت اينترنت پرسرعت نصب ميشود.
وي با اعلام اينكه ارائه ADSL در منطقه 8 بهزودي انجام خواهد شد و در كرج نيز بستر فني و تجهيزات مورد نياز آماده است و فقط بايد پروسه اداري آن طي شود، خاطر نشان كرد: تاكنون هيچ مشكل فني در اين حوزه وجود نداشته است.
به گفته او خدمات پس از فروش از منزل تا شركت مخابرات به صورت رايگان انجام ميشود اما در داخل شركت يا منزل خدمات توسط شركتهاي همكار ما انجام شده و هزينه آن دريافت ميشود.
او يادآور شد: كل ظرفيت اينترنت پرسرعتي كه از سوي شركت مخابرات استان تهران ارائه ميشود يك ميليون پورت است. البته كشش بازار بيش از اين است. شركت مخابرات تهران در اين حوزه سقف خاصي ندارد و مطابق با قوانين سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي خدمترساني خواهد كرد.
روحاللهي در پاسخ به اين پرسش كه آيا با ورود وايمكس، ASDSL بازار خود را از دست ميدهد؟ گفت: هر فنآوري كارايي بهينه و بازار خاص خود را دارد و در كشورهاي پيشرفته جهان وايمكس و ADSL در كنار هم ارائه ميشود.
او ادامه داد: هر چند نميتوان منكر شد كه وايمكس بخشي از بازار ADSL را تحت تاثير قرار ميدهد؛ اما ميتوان به اين اميدوار بود كه عرضه اين نوع از اينترنت پرسرعت در كنار هم و رقابتي كردن بازار، روي قيمت تاثير بگذارد كه به طور قطع به نفع مشتري است.
مدير عامل شركت مخابرات استان تهران در پايان خاطر نشان كرد: از آنجايي كه ارائه وايمكس از سوي شركتهاي خصوصي انجام ميشود، شركت مخابرات ايران نميتواند به اين عرصه وارد شود و بايد منتظر سياستهاي جديد در اين باره بود.