سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد زینت پدر حضرت زینب سلام الله علیها مبارک باد 💐
 
 
  1. جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید
  2. به مناسبت عید غدیر، در سایت https://esetupdate.ir/ تخفیف ویژه‌ای برای محصولات در نظر گرفته شده است؛ فرصت را از دست ندهید. 🌸
  3. اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

نرم افزار های پرکاربرد

ثبت نام | ورود

اخبار فناوری

مسدود نکردن فیلترشکن یعنی مسخره کردن فیلترینگ!!!

دبیر کمیته فیلترینگ: مسدود نکردن فیلترشکن یعنی مسخره کردن فیلترینگ!!!
در شرایطی که طرح‌هایی مانند VPN بومی به سرانجام نرسیده و هنوز فیلترینگ هوشمند عملیاتی نشده است و حتی برخی از مسوولان از بالا بودن حجم سایتهای فیلترشده گلایه دارند، طبیعی است که کاربران به ویژه آنها که برای انجام کارهای مطالعاتی و پژوهشی به منابع مختلف نیازمندند در گذار اینترنتی‌شان با مشکلاتی مواجه شوند که با استفاده از فیلترشکن‌ حل می‌شود.


به گزارش سافت‌گذر به نقل از ایسنا، هفته گذشته اعلام شد یکی از فیلترشکن‌های معروف مسدود شده است. این در حالی است که بسیاری از کاربران از این فیلترشکن برای دسترسی به سایت‌های خبری و علمی فیلتر شده استفاده می‌کردند.

در این زمینه اگرچه مقامات به طور رسمی اظهار نظری نکرده‌اند و برخی کاربران هم ادعا دارند که همچنان از این فیلترشکن استفاده می‌کنند اما اخبار دیگر حاکی از آن است که برخی مسوولان از قرار گرفتن چند فیلترشکن دیگر در لیست انتظار خبر داده‌ و یادآور شده‌اند که قرار است به زودی دسترسی به آنها هم مسدود شود.

اگرچه استفاده از فیلترشکن به خودی خود نوعی جرم به شمار می‌رود و قرار نیست کسی به محتوای سایتهای فیلتر شده دسترسی داشته باشد اما اکنون برخی صفحه‌های منسوب به برخی دولتمردان و سیاسیون هم در شبکه‌های اجتماعی از جمله فیس بوک (که فیلتر بودن آن بر هیچ کس پوشیده نیست) وجود دارد و این سوال پیش می‌آید که اگر قرار است دسترسی به سایت و شبکه‌ای بنا به هر دلیل ممنوع باشد پس حداقل لازم است این مساله برای تمام افراد به طور یکسان در نظر گرفته شود.

پیش از این زمانی که مهدی اخوان بهابادی به عنوان دبیر شورای عالی فضای مجازی فعالیت می‌کرد به انتقاد از وضعیت فیلترینگ پرداخته و در پاسخ به این سوال ایسنا که خود او در مواجهه با سایت‌های فیلتر شده چه می‌کند با خنده گفته بود: همان کاری که همه مردم می‌کنند.

او که در حال حاضر از اعضای حقیقی شورای عالی فضای مجازی محسوب می شود چندی پیش در یک برنامه تلویزیونی حاضر شده و به ارائه توضیحاتی درباره شبکه‌های اجتماعی پرداخته و عنوان کرد: همه معتقدند هر مخلوق بشر، خیر یا شر مطلق نیست و ضرر و منفعت هایی دارد. اگر بتوانیم راه حلی برای استفاده از منفعتهای این شبکه‌ها پیدا کنیم و در عین حال جلوی ضررهایش را بگیریم فکر می‌کنم همه معتقدند استفاده از آن کار بدی نیست.

وی ادامه داد: اما در روش اجرا اختلاف دیدگاه وجود دارد. یک دیدگاه می گوید تا زمانی که جلوی ضررهای آن به طور کلی گرفته نشده نباید اجازه استفاده از آن وجود داشته باشد. دیدگاه دیگر این است که باید اجازه داد این شبکه ها آزادانه در اختیار مردم باشد و به مرور زمان جلوی ضرر آن را بگیریم. در واقع هنوز در این مورد به جمع بندی واحدی نرسیدیم و می توانیم بگوییم این یک معضل است. کلید این معضل دست دولت است.
حتی فیلترینگ الان هم توسط وزارت ارتباطات است. البته مجموعه‌ای در قوه قضاییه و جاهای دیگر داریم که در این مورد تصمیم گیری می کنند و محتوای سایتها را مورد بررسی قرار می‌دهند و محتوای مجرمانه را مشخص می کنند اما مجری فیلترینگ دولت است.

مسدود نکردن فیلترشکن یعنی مسخره کردن فیلترینگ!!!
اما عبدالصمد خرم‌آبادی که در حال حاضر به عنوان دبیر کارگروه فیلترینگ مشغول است در این برنامه تلویزیونی در پاسخ به اظهارات اخوان گفت: استفاده کردن از شبکه‌های اجتماعی یک مطلب است و ممنوعیت آن مطلبی دیگر.
وقتی یک نهاد قانونی آمدند و به این نتیجه رسیدند که این شبکه اجتماعی مصداق مطبوعاتی هستند که ماده شش قانون مطبوعات بیان می‌کند، درست نیست که یک مسوولی بیاید و از این شبکه اجتماعی استفاده کند. ما اخیراً جلسه‌ای تشکیل دادیم و وزیران هم شرکت داشتند.

همه مسوولان به اتفاق در آن جلسه گفتند هرجا محتوای مجرمانه علیه اخلاق، عفت عمومی، مقدسات و... باشد باید با قاطعیت جلوی آن را گرفت. ممکن است مسوولی بگوید می توان محتوای مجرمانه این شبکه را کنترل کرد و به محتوای غیرمجرمانه آن اجازه انتشار دهیم.

وی ادامه داد: ما معتقدیم محتوای غیرمجرمانه و مجرمانه فیس بوک از هم قابل تفکیک نیست که در این زمینه با برخی از دوستان اختلاف سلیقه داریم. اگر کسی موافق ادامه فعالیت نشریاتی باشد که به اصول اسلام توهین می‌کند، قانون اساسی را قبول ندارد و نمی تواند در این کشور مسوولیت داشته باشد.

اما اخوان در پاسخ به این اظهارات تاکید کرد: اگر بیاییم و فیلترینگ را انجام دهیم و بعد خودمان ابزارهای فیلترشکن را در دست عموم مردم قرار دهیم یعنی خودمان با دست خودمان برای شهری که سر راهمان بوده، کمربندی ایجاد کرده‌ایم. از این طرف کاربران به وفور از فیلتر شکن استفاده می کنند و ما فیلترشکن‌ها را مسدود نمی کنیم و این یعنی مسخره کردن فیلترینگ.

کدام سایتها باید فیلتر شوند؟
اما وزیر ارتباطات که طی ماه‌های اخیر بارها و بارها درباره فیلترینگ و شبکه‌های اجتماعی مورد سوال قرار گرفته در این زمینه معتقد است: ایجاد شبکه هوشمند فیلترینگ کار بسیار پیچیده و دقیقی است که در حال حاضر سه گروه از دانشگاه‌های مختلف مشغول انجام آن هستند که این مساله گویای آن است که این بخش برای ما اهمیت داشته است.

محمود واعظی در عین حال عنوان کرد: البته در این میان دلیل اهمیت این موضوع آن نیست که ما علاقه‌مند به فیلتر‌کردن سایت‌ها هستیم، چرا که در این زمینه تنها به دنبال آن هستیم که سایت‌های غیراخلاقی و آن دسته از سایت‌هایی که خانواده‌ها اعتقاد دارند نباید دسترسی به آنها آزاد باشد را پالایش کنیم.

وی هم‌چنین اظهار کرد: اکنون درباره‌ی سایت‌های غیراخلاقی و سایت‌هایی که به دنبال ضربه‌زدن به نظام و یا مذهب تشیع هستند، سایت‌هایی هستند که برای فیلتر‌شدن آنها اتفاق نظر وجود دارد و ما و مردم در این زمینه هم‌عقیده هستیم.

واعظی در عین حال به کشور‌های اروپایی اشاره کرد و گفت: حتی در خود این کشور‌ها هم فیلترینگ صورت می‌گیرد، اما ما باید به دنبال فیلترینگ هوشمند باشیم که این موضوع کار بسیار سختی است. با این حال بار دیگر تاکید می‌کنم که ما در دولت و وزارت ارتباطات هیچ اعتقادی نداریم که سایت‌های علمی و مفید باید فیلتر شوند.

مردم با فیلترینگ مشکل ندارند؟
این در حالی است که پیش از این دبیرکارگروه فیلترینگ در گفت‌وگویی با ایسنا تاکید کرده بود: مردم با فیلترینگ مشکلی ندارند بلکه با فیلترینگ بد مشکل دارند. فکر می کنم همه قبول دارند ما در خانه هایمان نباید به محتوای غیراخلاقی دسترسی داشته باشیم. این نوع فیلترینگی که امروز داریم قطعاً جواب نمی دهد. فیلترینگ هوشمند در دنیا وجود دارد و جواب هم می دهد. ما بعضاً در این مورد عمد می بینیم.
در کشور ما کارهای سخت و مشکل زیادی انجام می شود و ما از سدهای مشکل به راحتی عبور می کنیم اما تهیه یک نرم افزار و سخت افزار نسبتاً ساده مثل فیلترینگ هوشمند را که در دنیا جواب داده، گاهی برای دولت سخت می‌شود. حتی اگر به توانمندی داخلی هم نخواهیم اعتماد کنیم می توانیم این سامانه را وارد کنیم اما این کار را انجام نمی دهیم.

برخی مسوولان و به ویژه اعضای کمیته فیلترینگ بر این باور باشند که لازم است راه‌های دسترسی به محتواهای غیر اخلاقی و مبتذل مسدود شود. این مساله قطعا مورد تائید خانواده‌ها و جامعه نیز هست اما آیا می‌توان تنها با همین توجیه و در شرایطی که همه می‌دانیم فیلترینگ ما به دلیل محدودیت‌های فنی با اشکالات متعدد مواجه است تنها راه‌ باقی مانده را نیز مسدود کنیم؟

البته همان طور که پیش از این هم اشاره شد استفاده از فیلترشکن بر اساس قانون نوعی جرم محسوب می‌شود اما در شرایطی که این مورد آخرین راهکار به نظر می‌رسد و علاوه بر مردم حتی در موارد متعدد خود مسوولان هم بعضا برای دسترسی به سایتهایی که اشتباهی فیلتر شدند از این شیوه بهره می گیرند آیا این نوع برخوردهای سلبی می‌تواند نتیجه قابل قبولی به همراه داشته باشد؟

نکته دیگر آنکه محدود و مسدود کردن انواع فیلترشکن راهی است که پیش از این هم به کرات طی شده و در فواصل زمانی مختلف بارها فیلترشکن‌های متعددی فیلتر شده‌اند اما هرباره با فاصله‌ای بسیار اندک از مسدود شدن آنها فیلترشکنی جدید با قابلیتهای بیشتر وارد بازار شده و در دسترس کاربران قرار گرفته است.

حال آیا با مسدود شدن فیلترشکن فعلی بازاری مناسب برای تولید کنندگان فیلترشکن‌های جدید ایجاد نخواهد شد و این تصمیم سود فراوان برای این شرکتها را به همراه نخواهد داشت؟
نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 19515 گروه خبری: اخبار فناوری منبع خبر: itna.ir تاریخ خبر: 1392/12/04 تعداد مشاهده: 2244
اخبار مرتبط با این خبر
نظر های کاربران

"اگرچه استفاده از فیلترشکن به خودی خود نوعی جرم به شمار می‌رود" ....

خیر استفاده از فیلترشکن به خودی خود جرم محسوب نمیشود.

(جرم فعل یا ترک فعلی است که "قانون" آنرا جرم بداند.)

قانون جرایم رایانه ای در مورد استفاده شخصی چیزی نگفته و تنها آموزش و تکثیر (در اختیار عموم گذاشتن) اونو جرم دونسته.

تنها قسمتی از قانون جرایم رایانه ای که از اون برای جرم دونستن استفاده از فیلترشکن استفاده میکنن اون قسمت مربوط به

دسترسی غیر مجازه که البته کاملا مشخصه که دسترسی غیرمجاز به "دسترسی به سیستمهای حفاظت شده" مثل سیستمای

مخابراتی و امنیتی و .... گفته میشه نه دسترسی به سیستمایی مثل فیسبوک و ..... که اتفاقا صاحباشون خیلی هم میل دارن

که عموم به سایت اونا دسترسی داشته باشن.



من چند ساله تو اینترنت از فیلم های آموزشی سایت youtube استفاده میکنم چی کار دارم بقیه چه استفاده هایی میکنن هیچ سایت جایگزینی هم بجاش پیدا نمیشه مسوولینی که همش دم از فیلترینگ میزنن آیا تا بحال به دنبال فیلم آموزشی یا علمی بوده اند؟ اصلا اینا نمیدونن درد مردم چیه فقط فکرشون اینه محدودمون کنند براشون هم پیشرفت علمی ما مهم نیست!

درود
جاناسخن اززبان ما میگوئی
ماایرانی جماعت واقعا دریک مورددربدبختی یاشوربختی هستیم ازیکطرف داخلی ها فیلتر میکنندازطرف دیگر خارجی ها ماروفیلتر میکنند اخه یه انتی ویروس چی داره که ماروتحریممون کردن به هرحال خداپدرشرکت فهام وتیم گل شماروبیامرزه که که تو این دعواهای زرگری نمیگذارید سراین جماعت خیلی بی کلاه بمونه ولینک مستقیمی هم به ما میدیداز محدودیتهاهرچند میدونم جای یه فیلتر شکن خوب توسایتتون خالیه ولی چه میشه کرداگر قراربدید شماودیدن سایت ودایمین شماهم جزء حلال های حرامی میشه که ..بگذریم

خسته نباشید

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
آموزش Shell Programing

آموزش Shell Programing

آموزش برنامه نویسی شل

Adobe Creative Cloud Desktop Application 6.8.1.856 / Cleaner Tool 4.3.0.1322 / macOS

Adobe Creative Cloud Desktop Application 6.8.1.856 / Cleaner Tool 4.3.0.1322 / macOS

ادوبی کریتیو کلاد

خروج دابةالارض

خروج دابةالارض

دابّة الارض یا پدیده‌ای از رخداد انرژی

مجموعه عکس ماشین

مجموعه عکس ماشین

دانلود عکس پس زمینه زیبای ماشین

راهکار کاربردی و تکنیک عملی برای مدیریت ترس از سخنرانی و صحبت کردن در جمع

راهکار کاربردی و تکنیک عملی برای مدیریت ترس از سخنرانی و صحبت کردن در جمع

مرگ یا صحبت کردن در جمع مسئله این است

آلبوم کامل موسیقی سریال بازی تاج و تخت فصل 4 - با دو کیفیت 128kbps + 320kbps

آلبوم کامل موسیقی سریال بازی تاج و تخت فصل 4 - با دو کیفیت 128kbps + 320kbps

آهنگ سریال بازی تاج و تخت

XL Converter 1.2.3

XL Converter 1.2.3

تبدیل فرمت و کاهش حجم عکس‌

ABBYY Lingvo X6 Professional 16.2.2.133

ABBYY Lingvo X6 Professional 16.2.2.133

پیشرفته ترین فرهنگ لغت 19 زبانه با تکیه بر زبان روسی

تلاوت مجلسی استاد شحات محمد انور سوره مبارکه اخلاص

تلاوت مجلسی استاد شحات محمد انور سوره مبارکه اخلاص

تلاوت شحات محمد انور سوره اخلاص

آموزش الفبای فارسی به رایانه

آموزش الفبای فارسی به رایانه

آموزش او سی آر

Automatic Email Processor 4.11

Automatic Email Processor 4.11

مدیریت ایمیل

نهج البلاغه به همراه ترجمه فارسی

نهج البلاغه به همراه ترجمه فارسی

نهج البلاغه

سخنرانی های آیت الله شهید مطهری بخش پنجم

سخنرانی های آیت الله شهید مطهری بخش پنجم

Motahari

آموزش ساده و حرفه ای ساخت ربات تلگرام به زبان سی‌شارپ

آموزش ساده و حرفه ای ساخت ربات تلگرام به زبان سی‌شارپ

آموزش ساخت ربات تلگرام

Temple Run 1.35.0 For Android +6.0

Temple Run 1.35.0 For Android +6.0

بازی فرار از معبد

آشنایی با شبکه های حسگر بی سیم

آشنایی با شبکه های حسگر بی سیم

آشنایی و آموزش شبکه های حسگر بی سیم

DuckTales Remastered + Update 4

DuckTales Remastered + Update 4

افسانه های اردکی - بازسازی شده

Ready Contacts + Dialer Pro 2.1.0 for Android +4.0

Ready Contacts + Dialer Pro 2.1.0 for Android +4.0

شماره گیر و دفترچه تلفن متفاوت

DiskBoss Enterprise 15.5.12

DiskBoss Enterprise 15.5.12

مدیریت فضای دیسک

سخنرانی مسعود عالی با موضوع رعایت حقوق پدر و مادر

سخنرانی مسعود عالی با موضوع رعایت حقوق پدر و مادر

سخنرانی رعایت حقوق پدر و مادر با مسعود عالی

Pluralsight - Integrating Qt Quick with C++ Tutorial

Pluralsight - Integrating Qt Quick with C++ Tutorial

فیلم آموزش یکپارچه‌سازی کیوت کوییک با سی‌پلاس‌پلاس

تلاوت مجلسی استاد حاج احمد ابوالقاسمی سوره مبارکه انفطار

تلاوت مجلسی استاد حاج احمد ابوالقاسمی سوره مبارکه انفطار

تلاوت ابوالقاسمی سوره انفطار

Land of the Bears

Land of the Bears

مستند خرس ها

CPU-Z 1.50 / CPU-X 1.40.4 for Android +2.2

CPU-Z 1.50 / CPU-X 1.40.4 for Android +2.2

سی پی یو زد

MixBooth 2.2 for Android +2.3

MixBooth 2.2 for Android +2.3

نرم افزار فوق العاده ترکیب تصاویر

Udemy - 100 Days of Code: The Complete Python Pro Bootcamp

Udemy - 100 Days of Code: The Complete Python Pro Bootcamp

آموزش پایتون

Reallusion Cartoon Animator 5.34.4905.1

Reallusion Cartoon Animator 5.34.4905.1

ساخت انیمیشن

SimpleMind Pro 2.7.0 Build 6568

SimpleMind Pro 2.7.0 Build 6568

ترسیم نقشه ذهنی

Tape-a-Talk Pro Voice Recorder Pro 2.0.8 for Android +2.3

Tape-a-Talk Pro Voice Recorder Pro 2.0.8 for Android +2.3

ضبط صدا با کیفیت

محاسبه خمس 2.8 برای اندروید 2.2+

محاسبه خمس 2.8 برای اندروید 2.2+

برنامه محاسبه خمس مطابق با فتاوای 14 مرجع عظام تقلید

Forsk Atoll 3.3.2 build 7383 + 3.1.2 build 4478 Portable + Documents

Forsk Atoll 3.3.2 build 7383 + 3.1.2 build 4478 Portable + Documents

بهینه سازی شبکه های اپراتورهای وایرلس فورسک اتول

مفاهیم اصلی ژنتیک

مفاهیم اصلی ژنتیک

سلول و عناصر ژنتیکی سلولی

سخنرانی علیرضا پناهیان با موضوع دیکتاتوری رسانه ای

سخنرانی علیرضا پناهیان با موضوع دیکتاتوری رسانه ای

سخنرانی دیکتاتوری رسانه ای با علیرضا پناهیان

Stickman Basketball 2.1 for Android +2.3

Stickman Basketball 2.1 for Android +2.3

بسکتبال آدمک ها

alFayadh Books 1.0 for Android

alFayadh Books 1.0 for Android

مجموعه مؤلفات حضرت آیت الله العظمى فیاض مد ظله العالى

Udemy - Cell Phone Repair - iPhone 4CDMA (Verizon or Sprint)

Udemy - Cell Phone Repair - iPhone 4CDMA (Verizon or Sprint)

تعمیرات تلفن همراه - گوشی آیفون 4CDMA

Mister Retro Machine Wash Deluxe 2.1

Mister Retro Machine Wash Deluxe 2.1

پلاگین قدیمی کردن عکس در فتوشاپ

Reaching for Petals

Reaching for Petals

ماجراجویی open world

Stronghold: Definitive Edition - Valley of the Wolf

Stronghold: Definitive Edition - Valley of the Wolf

استرانگهولد

پاسخ به شبهات انکار خدا و خلقت

پاسخ به شبهات انکار خدا و خلقت

خداشناسی

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه، زودتر از همه باخبر باش!