توييتر در ترکيب با سرويس هاي آدرس کوتاه url مي تواند در انتشار و گسترش بد افزارها (malware) در طيف گسترده اي کمک کننده باشد و به نوعي نقش اصلي اين پديده را بر عهده دارد.
کاراکتر 140 توييتر با عنوان tweet limit دستور اوليه اي را براي سرويس هاي آدرس کوتاه url فراهم مي آورد که اکنون توسط گروههاي 12 تايي (dozens) پر مي شوند.
حال طراحي چنين سرويسي بايستي ارزش صرف هزينه ، زمان و تلاش بي وقفه را داشته باشد که بتواند با ايجاد نگرشي سودمند ترافيک لازم و درنتيجه پول کافي را به ارمغان آورد.
دو مورد از محبوبترين سرويس هاي آدرس کوتاه bit.ly و twt.tl توييتر مي باشند، از اين رهگذر گوگل نيز از دور دستي دارد و سرويس کوتاه goo.gl را بر روي پهناي باند عريض خود دارد.
اما چه اشکالي بر وجود tweetها و آدرس هاي کوتاه url وارد است؟
زماني که يک سرويس آدرس کوتاه url پوشش يا ماسکي را بر روي مقصدش قرار مي دهد، اينجاست که شما اصلا نمي دانيد اين url شما را به چه مقصدي هدايت مي کند.
در اين صورت وجود حتي يک مقصد مشکوک که هيچ نام دامنه اي ندارد باعث مي شود نگاههاي احترام آميز به url هايي مانند bit.ly تغيير کند.
همين ويژگي سبب مي شود تا سايتهاي غير اخلاقي و بد افزارها از چنين فرصتي بهره لازم را ببرند و اينترنت را به يک جهنم واقعي براي کاربران تبديل کنند.
تاکنون مواقع زيادي وجود داشته است که وجود همين آدرس هاي کوتاه موجود در توييتر سبب هدايت کاربران به سايتهاي زننده از يک سو و نفوذ و ضربه زدن به rootkit لپ تاپها شده است.
گاهي با tweet مجدد يک لينک توسط فرد مشهوري اين آدرسهاي منتهي به ويروس صدها هزار کاربر ديگر را گرفتار مي کنند.