يك كارشناس فنآوري اطلاعات معتقد است كه در مديريت اينترنتي در كشور يك هسته تصميمگيري با مديريت متمركز وجود ندارد.
عليرضا پورمددي گفت: فعاليت در حوزه اينترنت و مديريت آن در كشور بهصورت حلزوني آغاز شد و از ابتدا مديريت اين بستر آماده نشده بود چراكه درواقع فنآوري كه در خارج از كشور شكل گرفته، به كشورمان وارد شده و بهصورت خرد خرد آغاز به كار كرد.
اين مدير فنآوري اطلاعات با بيان اين كه ورود اينترنت به كشور با مديريت مناسب و متمركز صورت نگرفت تصريح كرد: در ابتدا يكسري شركتهاي كوچك ISP بهصورت ضعيف و محدود در اين حوزه شروع به فعاليت كردند و به دليل اينكه به صورت متمركز و هدايت شده فعاليت نداشتند و در اين زمينه پراكندهكاري صورت گرفت و به همين دليل در زمينه مديريت اينترنت در كشور با كمبود و مشكل مواجهيم.
به گفتهي پورمددي بحث مديريت اينترنت در كشورمان حالت بخت و اقبال دارد و بيشتر به بحث درآمدزايي توجه ميشود، در صورتي كه بايد به منافع ملي در اين زمينه بيشتر توجه شود.
او خاطر نشان كرد: مديريت اينترنت در كشور به گونهاي هدايت ميشود كه بيشتر به بحث تجاري و مسائل تجاري متمركز شده و جريانها به آن سمت هدايت ميشود.
اين كارشناس فنآوري اطلاعات با بيان اين كه يكي از شاخصهاي توسعه در دنيا تعداد كاربران اينترنت است ادامه داد: بايد به بحث مديريت اينترنت در كشور توجه شود و فقط به بحث تجاري بودن آن متمركز نشويم.
وي تاكيد كرد: خود دولت بايد سرمايهگذاري و برنامهريزي كند تا با استفاده از تجارب موجود مديريت قوي در اين حوزه شكل بگيرد و نكته مهم اين است كه اين مديريت نبايد خود را به درآمد وابسته بداند و ديد تجاري از اين موضوع داشته باشد و منافع ملي در آن در نظر گرفته شود.