معاون شركت پست گفت: پيگيري مردم براي مرسولات پيشتاز خود از طريق پيامك كم است در حالي كه اين روش بهترين و سريعترين روش به شمار ميرود.
مجتبي نصيري ـ معاون فني شركت پست - اظهار كرد: سيستم رهگيري مرسولات پستي از طريق پيامک با ارسال بارکد مرسوله که در هنگام ارسال مرسولات از طريق دفتر پستي به شخص داده ميشود.
وي گفت: مردم ميتوانند مرسولات پيشتاز خود را از طريق پيامك پيگيري كنند؛ در اين روش متقاضي با تايپ حرف لاتين R و تايپ شماره باركد خود كه 10 رقمي يا 20 رقمي است و ارسال آن به شماره 2000441 ميتواند از آخرين وضعيت مرسوله خود آگاهي يابد.
معاون فني شركت پست ادامه داد: در روش اينترنتي هم متقاضي بايد به اينترنت دسترسي داشته باشد تا بتواند براي رهگيري و پيگيري مرسوله خود به سايت پست مراجعه كرده و از مرسوله خود آگاهي يابد و اين در حاليست كه در روش پيامك اين كار سريعتر و راحتتر انجام شده و در هر جايي امكانپذير است.
او ادامه داد: دفاتر پستي موظفند اطلاعات خود را در ارتباط با مرسولات پيشتاز در پايان هر روز به دفتر مرکزي ارسال کنند و مراحل بعدي تجزيه و توزيع آنها نيز بايد در پايان هر روز از دفاتر ارسال شود و متقاضي ميتواند با ارسال پيامك از آخرين وضعيت مرسوله خود آگاهي يابد.
وي ادامه داد: اگر مرسوله متقاضي در دفتر قبول باشد يا در مركز تجزيه و مبادلات تهران يا هر جاي ديگر، اطلاعات دقيقا براي او ارسال ميشود و اين بهترين روش است اما كمتر از آن استفاده ميشود.
به گزارش ايسنا وي پيش از اين در گفتوگو با ايسنا با اشاره به ايجاد امكان مشاهده امضايگيرندگان مرسولات پيشتاز از طريق پرتال پست گفته بود: فرستنده مرسولات پيشتاز بعد از ارسال مرسوله ميتواند امضاي شخصگيرنده را برروي سايت مشاهده كرده و متوجه شود كه مرسوله آنها به دست گيرنده رسيده است يا خير.
وي با بيان اين كه اين كار بهصورت آزمايشي از 22 بهمنماه آغاز شده و در حال حاضر تقريبا در همه استانها راهاندازي شده است، اظهار كرده بود: تا پيش از آن ارسالكنندگان مرسولات پيشتاز فقط قادر به رهگيري مرسوله با كد رهگيري از طريق پورتال شركت پست بودند اما از اين پس ارسالكنندگان اين نوع مرسولات ميتوانند بعد از ارسال مرسوله امضاي شخص گيرنده مرسوله را مشاهده كنند. البته زماني كه توزيعكنندگان به دستگاههاي PDA تجهيز شوند امكان مشاهده آنلاين امضاي گيرنده هم ميسر خواهد شد.