در جديدترين رتبهبندي منتشر شده از سوي سيمانتك كه از افزايش فعاليتهاي مخرب در كشورهاي نوظهور حكايت ميكند، برزيل بهعنوان منبع فعاليت مخرب آنلاين با قرار گرفتن در رتبه سوم جايگزين آلمان شد، در حاليكه هند به رتبه پنجم رسيد.
استفاده از اينترنت در سراسر جهان و به همراه آن تهديداتي كه كاربران رايانه ناآگاه را هدف ميگيرند، افزايش يافته است.
گزارش تهديد امنيت اينترنت جهاني 2009 سيمانتك كه به تازگي انتشار يافته نشان ميدهد كه كشورهاي نوظهور پيوسته از فعاليتهاي مخرب تاثير گرفته و حملات از آنها به دليل قابل دسترس بودن راحت كيتهاي كدهاي مخرب افزايش مييابد. اين وضعيت با اقتصاد زيرزميني آنلاين و ركود اقتصاد جهاني تشديد شده است.
در گزارش تهديد امنيت اينترنت جهاني سيمانتك در سال 2009 و در مقايسه با سال 2008، آمريكا و چين همچنان رتبههاي اول و دوم را بهعنوان كشورهايي كه منبع انواع مختلف حملات سايبري هستند، حفظ كردهاند.
بر اساس بررسي سيمانتك، 18 درصد كل ترافيك مخرب در سال 2009 به آمريكا تعلق داشت كه نسبت به 23 درصد در سال 2008 كاهش يافته و هشت درصد نيز به چين مربوط بود.
افزايش تهديدها در كشورهاي نوظهور در سال 2009 مكررا گزارش شده و اكنون هند عامل 15 درصد از كل فعاليتهاي مخرب در منطقه آسيا اقيانوسيه و ژاپن شده است.
محققان دريافتهاند كشورهايي كه زيرساخت و دسترسي به پهناي باند در آنها با سرعت رشد ميكند بيشتر در معرض فعاليت مخرب هستند و شايد اين دليل كندي افزايش سال به سال سطح فعاليت مخرب در هند باشد.