كارشناس فنآوري اطلاعات:
لمس نكردن حقوق فاوا ازسوي شهروندان موجب بحران هويت ميشود
شهروندان فضاي مجازي درصورت لمس نكردن حقوق خود در اين محيط دچار بحران و گمگشتگي هويت خود ميشوند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پازري - كارشناس فنآوري اطلاعات - با بيان اين مطلب اظهار كرد: در فضاي اجتماعي متاثر از فنآوري يا فضاي مجازي، قانون و حقوق قانوني موجب تعادل رفتاري اجزاي وجودي اين فضا ميشود.
وي ادامه داد: چنانچه اجزاي شهروندان اين فضا نتوانند مسايل حقوقي را درك و لمس كنند، اعتماد رفتاري بيان آنها به وجود نخواهد آمد و درنتيجه همه روابط پرسش برانگيز خواهد بود.
اين كارشناس با اعتقاد بر اينكه بدون روح قانون، فضاي مجازي تداعيكننده لحظهاي پراضطراب خواهد بود گفت: حفاظت از شهروندان در فضاي مجازي، حفاظت و شخصيسازي دادهها، تاكيد بر حفظ هويت ديجيتال و امكان احراز آن و همچنين اطمينان از وجود حقيقي مخاطب در فضاي مجازي از جمله كمكهاي حقوق فنآوري اطلاعات و ارتباطات به شهروندان است.
پازري تصريح كرد: تاكيد بر امكان عدم انكار يك ارتباط دوسويه، تاكيد بر موجه و صحيح بودن اسناد، تاكيد بر حفظ حريم خصوصي افراد و همچنين تاكيد بر حقوق مالكيت معنوي و ارزشهاي ايجاد شده در فضاي مجازي از ديگر كمكهايي است كه حقوق فنآوري اطلاعات به شهروندان ارايه ميدهد.
او گفت: با بيان موارد ياد شده ميتوان نتيجه گرفت كه وجود حقوق در فضاي فنآوري اطلاعات و ارتباطات ميتواند اين فضا را به يك فضاي مطمئن و قابل زيست براي شهروندان مجازي تبديل كند.
گفتني است نخستين كنگره فنآوري اطلاعات و ارتباطات ايران با رويكرد به زيست شهروندان 1 تا 3 خردادماه در سالن بوستان گفتوگو برگزار خواهد شد.