تحولات رسانهاي از پنيپرس تا اينترنت يعني از تلفن، تلگراف، تلويزيون، مودم و... بسيار سريع طي شد و البته در اين مسير، خبر براي مردم، به تدريج به خبر براي بازار تبديل شد.
به گزارش سرويس نگاهي به وبلاگهاي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر يونس شكرخواه در يادداشت وبلاگ خود با عنوان «برادهها» به نشاني http://younesspace.blogspot.com آورده است: به نظر ميرسد در اين زمانه؛ قدرت جهاني هر كشور درست با قدرت استعداد رسانهاي آن در ايجاد هويت ملي و بينالمللي برابر باشد.
رسانههاي مدرن يك مفهوم تازه اينترناسيوناليستي را به مدد تكنولوژيهاي جديد ارتباطي و رسانهاي و با اتكا به روندهاي گلوباليسم شكل دادهاند كه در آن منافع ملي به شدت زير فشار همكاري جهاني قرار گرفته است.
به نظر ميرسد سه مقوله زير به منابع پيشبرد ايدهها در جهان معاصر تبديل شده باشند: دانشگاهها و مدارس (معرفت، آموزش)، نهادهاي مدني (ارتباطات انساني، ديالوگ) و رسانهها (ارتباطات جمعي، صدا، تصوير، خط).
گفتني است شكرخواه در يادداشت «برادههاي» خود نوشته است: گاهي در دات پستهايي خواهيد ديد با سرفصل برادهها. اين پستها پاره يادداشتها و نتهايي بوده كه گاه به كلاس بردهام تا دربارهشان حرف بزنم و گاه محورهايي بوده كه براي يادداشتنويسي يا سخنراني تهيه كرده بودم؛ يا خودم نوشتم يا سرفصلهايي بوده از يك كتاب يا مقاله.