کانال سافت گذر در ایتا خبرهای جذاب سافت گذر را در ایتا دنبال کنید
جستجو در سافت گذر سافت گذر
جستجو در سایت در حال جستجو ...
کاربر عزیز ! اگر میخواهید به طور لحظه ای از بروز رسانی نرم افزار مورد نظر خود آگاه شوید و ایمیل بروز رسانی برنامه مورد نظر خود را در لحظه دریافت نمایید و فهرست برنامه های منتخب خود را در محیط کاربری خود ذخیره کنید همچنین دسترسی به تمامی برنامه های مخصوص اعضای ویژه(VIP) داشته باشید، با پرداخت ماهی فقط 5700 تومان تا یکسال از این امکان بهره مند شوید عضویــــــت
x
X لایسنس آنتی ویروس نود 32
بستن
 
پیلگون
تعداد برنامه ها: 9456 | مشاهده و دانلود: 765921567 | آخرین بروزرسانی: 1403/08/15 | اعضاء: 319376 | نظرات: 38025
www.esetupdate.ir
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 وفات شهادت گونه حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها تسلیت باد 💐

خبر خوشی در راهه...گوش بزنگ ما باشید

🔰جایگزین مناسب Kaspersky خرید لایسنس نود 32

جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید

اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

آپدیت نود 32

سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
نظر سنجی
[مشاهده نتایج]

هزینه بالای اینترنت ۳G برای دانلود فیلم

هنوز زمان زیادی از ورود اپراتورهای اول و دوم به عرصه ارائه خدمات نسل سه یا همان ۳G نمی‌گذرد و کاربران برخی شهرها به تازگی و پس از تحمل اینترنت GPRS کمی دل به سرعت بالای اینترنت نسل سه خوش کرده‌اند، اما در همین ماه های ابتدای کار تعرفه‌هایی برای استفاده از این خدمات تعیین شد که صرفه اقتصادی استفاده از اینترنت موبایل را با ابهاماتی مواجه کرد.

3G

ظرف هفته‌های گذشته کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات که مسئولیت تعرفه‌گذاری در حوزه ارتباطات کشور را برعهده دارد اینگونه اعلام کرد که از این پس هزینه استفاده از اینترنت موبایل فارغ از اینکه نسل دو باشد یا سه، بر اساس حجم تعریف شده و هر کیلوبایت اینترنت در موبایل تعرفه‌ای معادل ۲٫۵ ریال خواهد داشت.

به گزارش سافت گذر به نقل ازبرسام؛ این در حالی است که در گذشته سقف تعرفه مجاز برای استفاده از اینترنت نسل دو کیلوبایتی ۱۴٫۸ ریال بود که البته همان طور که گفته شد این رقم سقف تعرفه بوده و اپراتورها بر اساس شرایط رقابتی بازار، تعرفه‌ای بین یک تا پنج ریال را اعمال می کردند. هزینه اینترنت نسل سه که پیش از این در انحصار رایتل قرار داشت نیز رقمی بین نیم تا یک ریال تعریف شده بود.

۲۶۰ هزار تومان هزینه برای دانلود یک فیلم

در این میان اگرچه همواره تاکید بر ارائه بسته‌های اینترنتی از سوی اپراتورها و تشویق مردم به استفاده از این بسته‌ها بود اما در مواردی کاربرانی که به هر دلیل اقدام به فعالسازی بسته‌های اینترنت نکرده بودند با ضرر مواجه می‌شدند.

طی این مدت مسئولان همواره از لزوم اصلاح این تعرفه‌ها یاد می‌کردند اما در نهایت پس از ابلاغ نرخ جدید، تعرفه‌های تعیین شده برای اینترنت موبایل به قدری بالا بود که در آنها به هیچ عنوان جایی برای افرادی که قصد استفاده از اینترنت تلفن همراه خود را نداشته و تنها در مواردی محدود و بر حسب ضرورت مجبور بودند با آن به انجام برخی کارهای کوچک و فوری اینترنتی بپردازند دیده نشده بود چرا که بر اساس تعرفه‌های تعیین شده به طور مثال برای بازکردن یک سایت خبری هزینه‌ای بالغ بر ۲۵۰ تومان به کاربر تحمیل می شد.

این تعرفه‌ها به گونه‌ای بود که حتی به گفته علیرضا شاه میرزایی – عضو حقیقی شورای عالی فضای مجازی – دانلود یک فیلم از طریق اینترنت آزاد هزینه‌ای حدود ۲۶۰ هزار تومان را برای کاربر به دنبال داشت و همین مسئله موجب شد وی برای این تعرفه از لفظ خنده‌دار استفاده کند.

به دنبال اعلام این تعرفه‌ها علاوه بر رسانه‌ها و مردم برخی نمایندگان مجلس نیز نسبت به این تعرفه‌ها معترض بودند به گونه ای که نادر قاضی ‌پور – نماینده مردم ارومیه و عضو شورای رقابت – در این خصوص اظهار کرد: ما بررسی کرده‌ایم تعرفه‌های مختلف و از جمله تعرفه اینترنت در هیچ جای دنیا به این گرانی نیست، در حالی که به طور مدام این اینترنت قطع شده و اشکالات متعددی را ایجاد می کند.

چرایی بالا بودن تعرفه

اما درباره بالا بودن این تعرفه‌ها و دلیل این موضوع برخی اپراتورهای موبایل در موارد متعدد تعرفه را منطقی می دانند.

لطف الله سبوحی – قائم مقام سازمان تنظیم مقررات ارتباطات – نیز بر لزوم دریافت خدمات با کیفیت و با تعرفه مناسب از سوی مردم تاکید دارد و معتقد است: معمولا قیمت گذاری براساس هزینه اپراتورها صورت می‌گیرد و لازم است به این نکته توجه داشته باشیم که باید قیمتی برای خدمات تعیین شود که برای مردم قابل پرداخت بوده و در عین حال منجر به جذب سرمایه برای اپراتور شود و به گونه‌ای نباشد که فرد انگیزه و حضور در سرمایه‌گذاری این بخش را نداشته باشد.

وی همچنین اظهار کرد:‌ پیش از این تعرفه مصوبی که برای GPRS وجود داشت، ۱۴٫۸ ریال تعیین شده بود که رقم بسیار بالایی بود و در شرایط فعلی و با ارائه ۳G پرداخت آن اصلا پذیرفته نیست.

او ادامه داد: اما زمانی که بحث ارائه خدمات نسل‌های جدید صورت گرفت لازم بود تعرفه مناسبی پیشنهاد شود، براین اساس پیشنهاد اولیه ۲٫۵ ریال برای هر کیلوبایت اینترنت موبایل مطرح شد که البته در جلسه آینده کمیسیون تنظیم مقررات کماکان این موضوع مورد بررسی قرار خواهد گرفت و تعرفه‌های جدید اعلام می‌شود.

سبوحی همچنین عنوان کرد: نکته دیگر آن که در حال حاضر حجم اطلاعاتی که از طریق اینترنت موبایل جابه‌جا می‌شود، نرخ صعودی دارد و به عنوان مثال شبکه‌های اجتماعی موبایلی حجم بالای اطلاعات را به خود اختصاص داده‌اند که این موضوع موجب می‌شود سود اپراتورها کاهش پیدا کند اکنون این نگرانی در کل دنیا وجود دارد و لازم است که شرکت‌ها مراقب توسعه آینده خود باشند.

وی ادامه داد: یک شبکه اجتماعی برای شرکت خود درآمدزایی می‌کند اما اگر بخواهیم در حالت کلی در نظر بگیریم، به عنوان مثال فردی که قصد انجام یک عملیات بانکی را از طریق موبایل خود دارد، تنها چند کیلوبایت اینترنت استفاده می کند که با چنین استفاده مشخصی، تعرفه‌های تعیین شده خیلی رقم بالایی نخواهد بود اما طبیعتا یک کاربر ملزم است برای مواردی مانند دانلود فیلم از بسته های اینترنتی استفاده کند.

وی یادآور شد: البته در هر صورت باید توجه داشت که درنهایت قریب به اتفاق تعرفه‌های اپراتورها کمتر از سقف تعرفه مصوب است.

وعده وزیر برای اصلاح تعرفه

در نهایت گلایه از این تعرفه‌ها موجب شد وزیر ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات در این باره اعلام کند: تعرفه‌هایی که طی هفته‌های گذشته برای اینترنت موبایل اعلام شده از سوی مردم با گلایه‌های متعدد مواجه شد، به همین دلیل قرار است که یکشنبه دو هفته دیگر این تعرفه‌ها به طور مجدد مورد بررسی و اصلاح قرار گیرند.

محمود واعظی در پاسخ به سوال ایسنا مبنی بر این که آیا از نظر وی استفاده از اینترنت موبایل به شکل آزاد و باز کردن یک صفحه با قیمتی حدود ۳۰۰ تومان از نظر او اینترنتی در شان ملت محسوب می شود؟‌ اظهار کرد: این موضوع در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات مورد بحث قرار گرفته و تعرفه‌ای که در حال حاضر اعلام شده به نوعی پیشنهاد سه اپراتور بوده است. اما تصمیم گیری نهایی در این حوزه هنوز انجام نشده و یکشنبه دو هفته بعد در این زمینه تصمیم گیری نهایی صورت خواهد گرفت.

وی عنوان کرد: طی این مدت ما نظرسنجی‌هایی را از مردم انجام دادیم و علاوه بر این کاربران از طریق روابط عمومی، شبکه‌های اجتماعی ما و یا سامانه ۱۹۵ نظرات متعددی را منتقل کردند و درباره هزینه بالای استفاده از اینترنت موبایل بدون فعال سازی بسته های تشویقی گفتند.

واعظی در ادامه تصریح کرد: از نظر ما هم اکنون این رقم، بالاست و من هم با شما هم عقیده هستم که با این تعرفه‌ها کاربرانی که بدون فعال سازی بسته‌های اینترنتی از اینترنت موبایل استفاده می کنند متضرر می شوند به همین دلیل دو هفته آینده تصمیم گیری نهایی در این زمینه صورت خواهد گرفت و حتما ما این ملاحظات را در نظر خواهیم گرفت.

وزیر ارتباطات در عین حال از مردم خواست در مهلت باقی مانده اگر نظری دراین خصوص دارند موضوع را از طریق روابط عمومی وزارت ارتباطات یا سامانه ۱۹۵ اطلاع رسانی کنند.

وی در عین حال به بسته‌های تخفیفی اپراتورها نیز اشاره و اظهار کرد: البته باید این را هم گفت که اپراتورها بسته‌های بسیار خوبی طراحی کرده‌اند و هر سه اپراتور بسته های تشویقی خوبی را در اختیار مردم قرار می دهند.

نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 23689 گروه خبری: اخبار فناوری منبع خبر: برسام تاریخ خبر: 1393/08/28 تعداد مشاهده: 1875
سافت گذر
نظرات بینندگان

باستانی 1393/08/30 17:08
خوب بخاطر اینه که مسئولین ماادعای مسلمونی وشیعه علی بودنو دارند اما کشورهای دیگه همه کافرند واشتباه میکنند که اینترنت درست وارزون به مردمشون میدن.باید از اینا یادبگیرن جطور عدالتوبرقرار کنند.
mohsen 1393/08/29 06:18
ننگشون باد
اینا همونایی هستن که یه زمانی ویدئو رو ممنوع کرده بودن
در عصرجهالت مدرن به دنیا اومدیم !
ایرانی 1393/08/29 02:11
اینترنت تبدیل به یک کالای لوکس شده است.
نسل سوم و چهارم با کلی سر و صدا ایجاد گردید و اینترنتش مثل یک کالای لوکس پشت ویترین قرار گرفته و هیچکس قادر به خریدش نیست.
با این قیمت اپراتورها سعی دارند استفاده از شبکه های اجتماعی میان مردم را کم کنند تا خدای نکرده سودشان پایین نیاید.
شاید بسیاری از مردم ندانند اما صنعت مخابرات در دنیا یکی از مهمترین و پر سود ترین صنایع به شمار میرود به طوریکه با یک سرمایه گذاری اولیه و هزینه های نگهداری بسیار اندک تولید کننده صاحب یک سودآوری طولانی مدت میگردد.
کل دنیا با مسئله شبکه های اجتماعی مواجه است اما من نشنیدم در جایی از این دنیای پهناور کشوری با این مسئله مشکل داشته باشد.حالا چرا اینجا با این مسئله مشکل دارند موردی است که نیاز به یک بحث طولانی دارد.
اما چیزی که آزار دهنده تر از قیمت بالی اینترنت است این است که متاسفانه مدیران و مسئولین با تصمیم گیریها و توضیحات غیر معقول به سطح شعور مردم توهین میکنند و کسی هم نیست که باین مورد اشاره ای کند.
اگر مخابرات در ایران قرار است سود سرشار نصیب صاحبانش کند و کسری بودجه و بی کفایتی مدیران دیگر قسمتها بخواهد از طریق درآمد مخابرات تامین و جایگزین گردد چرا این وسط مردم باید تاوان پس بدهند؟
زمانیکه قرار میشود کالایی قیمت گذاری گردد میانگین قیمت جهانی ملاک قرار میگیرد!
بسیار خوب اشکال ندارد.اما یکی از آقایان نماینده وزیر و مدیران جواب بدهند زمانیکه قرار میشود درآمد یک کارگر و کارمند تایین گردد هم آیا میانگین درآمد جهانی لحاظ میگردد؟؟
درآمد یک کارمند ایرانی با مدرک تحصیلی لیسانس در بدو استخدام چیزی حدود 600000 هزار تومان میباشد که با احتساب دلار 3000 هزار تومان چیزی بالغ بر 200 دلار در ماه است.
آیا میدانستید در آمد یک لیسانس در اروپا یا امریکا در بدو استخدام چقدر است؟؟؟
اگر نمیدانید بدانید که حداقل چیزی حدود 3000 هزار دلار درآمدش میباشد که به ریال میشود ماهی 9000000 میلیون تومان.
حالا این آقایان قیمت گذاری را در این گونه موارد با قیمت جهانی مقایسه میکنند درست کاری که با بنزین و دیگر اقلام میکنند.
شاید این مطالب اصلا در سایت قرار نگیرد و شاید اگر هم قرار بگیرد چند نفری بیشتر آنرا نخواند.مشکل اینجاست که این قبیل موارد فورا انگ سیاسی بهش میخوره و میخوان باهاش برخورد کنند در صورتیکه مسئله کاملا اقتصادی است و جواب دارد.
مرادی 1393/08/28 13:21
چیزی که مشخص است اینه که چون خیلی ها دوست ندارند که اصلا اینترنتی وجود داشته باشه این وضعیت پیش میاد واقعا خنده دار ه .اینترنت آزاد و بسته تشویقی این یعنی چی یا باید حتما بری یک بسته فعال کنی ولو اینکه لازم نداشته باشی وگرنه اگه ضرورت پیدا کنه از اینترنت استفاده کنی مجبور میشی یک چیزی از لوازم خونه بفروشی پول اپراتور را بدی . امروز دیگه یک مگابایت در اینترنت با حجم بسیار زیاد نرم افزار ها اصلا حساب نمیاد چه برسه به کیلو بایت مردم با آمدن نسل جدید انتظار قیمت یکدهم ریال را داشتند نه دونیم ریال اینجوری میشه که فردا خارجی ها بفکر می افتند اینترنت به مردم بدهند تا بلخره راهی برایش پیدا کنند آن وقت هست که نمیگن خودمون باعث شدیم میخوان ایندفعه شروع به جمع کردن تجهیزات دریافت اینترنت کنند .عجیب نیست جائیکه اپراتور خودش داره 5 برابر ارزونتر به مردم اینتر نت میده شما 5برابر بالاتر قیمت میگذارید بابا تا کی باید اینجوری باشه یک کم فکر کردن هم خوبه وقتی سرعت زیاد میشه مصرف ترافیک هم بالا میره چون استفاده کننده میخواد عکسی یا کلیپی یا نرم افزاری دانلود کنه بخصوص که از این سیمکارتها فقط برای گوشی استفاده نمیشه .حتی رقابت بین اپراتور ها طوری نیست که اگه بخواد ارزونتر از بفیه بده بتونه بخاطر همین مثلا اگر 1گیگ یک اپراتور10تومان هست اون یکی میاد مثلا 1گیگ میده 10 تومان زمان اعتبارش رو 5روز بیشتر میکنه .قیمت گذار ها لطف کنند توجه داشته باشند در این زمان قیمت بیشتر از 10 هزار تومان برای هر 1گیگ اینترنت همراه منطقی بنظر نمیرسد و لازم است تعرفه اینترنت آزاد یا همان خارج از بسته که باعث سوء استفاده کاه گاه اپراتور ها شده حذف شود چرا که اگر کسی نداند واز این طریق به اینترنت وصل شود یا سهوا ونا خواسته به اینترنت وصل شود بخصوص الان که بچه های کوچک مرتب با گوشی ها بازی میکنند بسیار زیاد متضرر خواهد شد .درضمن وقتی بسته اینترنتی خرید میکنید اینطوری نیست که همیشه فوری فعال بشه و شما بتونی مشکلت را حل کنی خیلی وقتها 24 ساعت از درخواست فعال کردن میگذره ولی بسته فعال نمیشه تازه بعضا هم خبر نمیدهند بسته تمام شده تاآزاد مصرف کنی