سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

همه دسته بندی ها

منو
جستجو
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد زینت پدر حضرت زینب سلام الله علیها مبارک باد 💐
 
 
  1. جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید
  2. اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

نرم افزار های پرکاربرد

ثبت نام | ورود

اخبار سخت افزار

دنیای دیوانه شبکه‌های موبایل آینده

نسل بعدی شبکه‌های بی‌سیم وعده ماشین‌های خودران و فیلم‌هایی که در یک چشم به هم زدن از اینترنت دانلود می‌شوند را داده است. 5G خبرسازترین موضوع کنگره جهانی موبایل امسال (MWC 2015) بود. اما تا سال 2020 منتظر آن نباشید.

به گزارش سافت گذر به نقل ازمجله آی تی؛ نسل پنجم شبکه‌ها به طرز کاملا رویایی بسیار سریع‌تر از شبکه‌های نسل سوم و نسل چهارم است که امروزه مورد استفاده قرار می‌گیرند. به طوری که سرعت ارتباطات را از 384 کیلوبایت نسل سوم و 100 مگابایت نسل چهارم به  10 گیگابیت خواهد رساند. امروزه شبکه‌هایی که هدایت ارتباط گوشی‌ها و دستگاه‌های متصل به اینترنت ما را بر عهده دارند بر مبنای فناوری نسل چهارم ساخته شده‌اند. اما نسل پنجم این فناوری یا  5G در حال ظهور است. 5G وعده‌هایی داده است که تاکنون هیچ یک از فناوری‌های پیش از آن چنین قول‌هایی نداده بودند.

از 5G به عنوان کلید ورود به دنیای اینترنت‌اشیا یاد می‌کنند. میلیاردها حس‌گر به لوازم خانگی، سیستم‌های امنیتی، تجزیه و تحلیل‌های بهداشتی، قفل‌های در، ماشین‌ها، فن‌آوری‌های پوشیدنی و ساعت‌های هوشمند وصل خواهند شد. مؤسسه تحقیقاتی گارتنر تحلیل‌هایی در این رابطه انجام داده و پیش‌بینی کرده است که تعداد دستگاه‌های متصل به شبکه به سرعت یک هواپیمای جت از 5 میلیارد در سال 2015 به 25 میلیارد دستگاه در سال 2025 خواهد رسید. هر کدام از این حس‌گرها به نوبه خود کوهی از داده‌ها تولید خواهند کرد که نیازمند ارتقاء به شبکه نسل پنجم که توانایی انتقال این اشتهای سیری ناپذیر از داده‌ها تولید شده توسط اینترنت‌اشیا را داشته باشد ضروری می‌سازد. برای رسیدن به این هدف لازم است تا گوشی‌های هوشند که این روزها مورد استفاده قرار می‌گیرند به طور کامل به‌روزرسانی شوند. با استفاده از این فناوری می‌توانید بدانید بچه‌های شما چه زمانی به خانه بازگشته‌اند و ماشین‌ها در بزرگراه‌ها به صورت خودکار مدیریت می‌شوند. به علاوه، شبکه‌های نسل پنجم 66 مرتبه سریع‌تر از شبکه‌های نسل چهارم خواهند بود. این سرعت زمینه را برای ارائه قابلیت‌های جذاب‌تر ارائه خواهد کرد. ماشین‌های خودران در زمان‌های بحرانی تصمیمات مهمی اتخاذ خواهند کرد. چت‌های ویدویی احساس بهتری را به ما می‌دهند، درست مثل این که با طرف مقابل در یک اتاق نشسته‌ایم و به گفتگو می‌پردازیم. زمانی‌که این اطلاعات به ماشین هوشمند شما تغذیه شوند، شهرها شاهد کاهش حجم ترافیک، آلودگی هوا و تقاضا برای پارکینگ خواهند بود.

دلایلی که شما را به استفاده از 5G مشتاقتر میکند
انتظار می‌رود مجموعه دلایل زیر اصلی‌ترین انگیزه برای پیشبرد هرچه زودتر نسل بعدی شبکه‌ها را زمینه‌ساز شوند:

واقعیت‌های جدید: 5G واقعیت مجازی و واقعیت افزوده را به جریان اصلی زندگی وارد خواهد کرد. واقعیت افزوده برای پوشش اطلاعات واقعی و ارائه گسترده‌تر اطلاعاتی همچون تعیین مسیر حرکت، دسترسی به قیمت محصولات و... مورد استفاده قرار می‌گیرد که همه این اطلاعات روی شیشه ماشین هوشمند ظاهر می‌شوند (واقعیت افزوده یک نمای مستقیم یا غیرمستقیم زنده از یک محیط فیزیکی و واقعی است. این عناصر مکمل که به دنیای فیزیکی وارد می‌شوند از طریق حس‌گرهای کامپیوترمحور و از طریق ورودی‌هایی همچون صدا، ویدیو، داده‌های GPS یا گرافیک تولید می‌شوند).

واقعیت مجازی که به آن محیط چندرسانه‌ای همه جانبه نیز می‌گویند؛ یک محیط شبیه‌سازی شده بر پایه کامپیوتر بوده که می‌تواند حضور فیزیکی در مکان‌هایی در دنیای واقعی را شبیه‌سازی کند. از جمله کاربردهای واقعیت مجازی می‌توان به آموزش چتربازی یا خلبانی اشاره کرد. به عبارت دیگر واقعیت مجازی نمای مصنوعی از یک موجودیت را نشان می‌‌دهد. هر دو این مفاهیم نیاز دارند، داده‌های جدید با سرعت انتقال داده شوند.

سرعت بالا: سرعت دانلود که در نسل چهارم 150 مگابایت در ثانیه است، حداقل به 10 گیگابایت بر ثانیه باید برسد. این یک سرعت قابل قبول است. به طوری‌که فیلمی همچون Guardians of Galaxy را در مدت زمان 4 ثانیه می‌تواند دانلود کند. در حالی‌که در نسل چهارم این زمان به 6 دقیقه می‌رسد. اگر در سال 2001 از شخصی سوال می‌کردید مدت زمان دانلود این فیلم دو ساعته چقدر است؟ جوابی که دریافت می‌کردید: به اندازه یک مسافرت هوایی از نیویورک به سیدنی بود (26 ساعت). اگر همین سوال را در سال 2009 می‌پرسیدید جواب یک مسابقه دوسرعت را می‌شنیدید (6 دقیقه) و اگر این سوال را در سال 2020 بپرسید، به جواب «مگر هنوز در حال دریافت است را خواهید شنید» (3.6 ثانیه)!

پاسخ سریع و رعدآسا: علاوه بر قرار دادن بیت‌های بیشتر در هر ثانیه، 5G کوتاه‌ترین زمان تأخیر را قبل از آن‌که اولین بیت نشان داده شود خواهد داشت. انتظار چند ثانیه تأخیر برای یک استریم ویدویی که اکنون روی 4G وجود دارد، چندان جالب نیست، اما این آهستگی و زمان تأخیر زیاد برای وسایلی همچون ماشین‌های خودران غیرقابل قبول است. جایی که هر میلی‌ثانیه مهم است. 4G در حالت ایده‌آل چیزی بین 15 تا 25 ثانیه زمان تأخیر برای اعلام این که ماشینی پشت ماشین دیگر قرار دارد و ترمز اضطراری باید مورد استفاده قرار گیرد زمان نیاز دارد. این زمان تأخیر در 5G به یک میلی ثانیه می‌رسد.

کار ساده‌ای نیست
صنعت بی‌سیم سال 2020 را زمان قطعی و معین برای ارائه اولین شبکه‌های نسل پنجم اعلام کرده است. نوکیا و AT&T می‌گویند این یک زمان‌بندی معقول و منطقی است. اما کریک ویگینتون، سرپرست عملیات مخابراتی در شرکت Deloitte & Touche می‌گوید: «سال 2022 واقع‌بینانه‌تر به نظر می‌رسد.» تاد سایزر، رییس پژوهش‌های بی‌سیم در آزمایشگاه‌های Alcatel-Lucent's Bell می‌گوید: « انتظار نداشته باشید تا پیش از سال 2025 این فناوری به صورت همه‌گیر در دسترس عموم قرار گیرد.»

در هر شرایطی 5G در حال آمدن است
برای تحویل و عرضه 5G، شرکت‌ها نیاز به افزایش ظرفیت شبکه‌ای میان تلفن‌های همراه و آنتن‌های بزرگ که ایستگاه‌های پایه نامیده می‌شوند و در هر چند مایل باید نصب شوند را دارند. آن‌ها می‌توانند این‌کار را با استفاده از طیف استفاده نشده از فرکانس‌‌های رادیویی پیاده‌سازی کنند. فرکانس امواج رادیویی برحسب مگاهرتز یا حتی پرسرعت‌تر از آن بر حسب گیگاهرتز سنجیده می‌شوند. امروزه ارتباطات تلفن‌های همراه از فرکانس کمتر از 3 گیگاهرتز استفاده می‌کنند. از طرفی طیف گسترده‌ای از دستگاه‌های بی‌سیم در محدود فرکانس 2.5 گیگاهرتز کار می‌کنند که ترافیک شدیدی را در این باند فرکانس به‌وجود آورده‌اند.  5G نیازمند باندهایی با فرکانس بالاتر است. اما امواج رادیویی در فرکانس‌های بالاتر در فواصل دور به سختی قابل انتقال هستند، یا اگر ساختمان یا دیواری در مسیرشان قرار گیرد ارتباط از دست می‌رود. برای حل این مشکل، شرکت‌ها روی فناوری آنتن‌های پیشرفته در حال کار هستند که  آنتن‌های MIMO  چندورودی- چند خروجی که توانایی ارسال سیگنال‌های رادیویی موازی بیشتری را دارند ( یک فناوری ویژه سیستم‌های مخابراتی است که هر دو طرف گیرنده و فرستنده می‌توانند از چند آنتن استفاده کنند. از جمله ویژگی‌های اصلی این فناوری می‌توان به پیش کدگذاری (precoding)، مالتی‌پلکس فاصله‌ای (spatial multiplexing) و کدگذاری گونه‌گون (diversity coding) اشاره کرد.)، beamforming یا فیلتر فضایی (یک فناوری پردازش سیگنال استفاده شده در آرایه‌ای از حس‌گرها برای انتقال سیگنال‌های هدف‌دار یا جهت‌دار است که برای دریافت بهینه‌تر سیگنال‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. بیم فرمینگ برای امواج صوتی یا رادیویی می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد. از جمله کاربردهای آن می‌توان در رادار، سونار ارتباطات بی‌سیم، ستاره‌شناسی رادیویی، زیست پزشکی و... اشاره کرد.) که انرژی رادیویی را در یک جهت خاص متمرکز می‌کنند، اشاره کرد.

 سرویس‌دهندگان برای بهبود ضریب موفقیت یک گوشی‌همراه برای نزدیک شدن به یک ایستگاه، باید ایستگاه‌های پایه را به یکدیگر نزدیک کنند تا یک گوشی‌همراه حداقل به یکی از این ایستگاه‌ها نزدیک باشد. آن‌ها همچنین باید از فن‌آوری‌های امروزی همچون ماکروسل برای بردهای بلند که به 20 مایل می‌رسد و همچنین small cell میکروسل که می‌تواند نزدیک به صد فوت را پوشش دهد استفاده کنند (ماکروسل، میکروسل و پیکوسل اشاره به سلول‌های رادیویی موبایل دارند. ماکروسل برای پوشش‌دهی به مناطق وسیع اما با ترافیک کم، میکروسل برای پوشش‌دهی مناطق شهری اما با ترافیک زیاد و پیکوسل برای پوشش‌دهی رادیویی در یک ساختمان مورد استفاده قرار می‌گیرند).  Adeyemi  از فوجیستو می‌گوید: «نصب و به‌کارگیری یک ماکروسل نیازمند چند صد هزار دلار است، در حالی که نصب سلول‌های کوچک برای هر بلوک ده‌ هزار دلار هزینه خواهد داشت.» اما هنوز خیلی زود است که بخواهیم در مورد هزینه 5G صحبت کنیم. دن وارن تکنولوژیست ارشد GSMA می‌گوید: « شرکت‌هایی  که اکنون 4G را پوشش می‌دهند اگر قصد مهاجرت به 5G را داشته باشند، تا سال 2020 چیزی نزدیک به 1.7 تریلیون دلار هزینه خواهند کرد، در نتیجه شرکت‌ها نباید انتظار داشته باشند که 5G ارزان به دست مشتریان برسد.» محققان IDC  می‌گویند: «اینترنت‌اشیا باید به دست مصرف‌کنندگان برسد. این بازار تا سال 2020 به ارزش 3.04 تریلیون دلاری خواهد رسید.» سیسکو که در زمینه ساخت محصولات شبکه مشهور است می‌گوید: «منافع خود را در اینترنت اشیا می‌بیند و پیش‌بینی می‌کند از 19 تریلیون دلار در دهه‌های آینده فراتر خواهد رفت.»

مردم این روزها به یخچال فریزرهای متصل به اینترنت شبیه به یک طنز نگاه می‌کنند. ترموستات‌های Nest و آشکارسازهای دود متعلق به گوگل (شرکت Nest چندی قبل توسط گوگل خریداری شد) از مدت‌ها قبل در خانه‌های هوشمند قرار گرفته‌اند. خودروسازان در حال توسعه ماشین‌هایی هستند که ویزگی‌های خودران بودن و فیلم‌برداری از صندلی عقب را داشته باشند. ساعت‌های هوشمند و ابزارهایی که در زمان خواب اقدام به تجزیه و تحلیل علائم حیاتی همچون تنفس، ضربان قلب و درجه حرارت می‌کنند این داده‌ها را با یکدیگر ترکیب کرده و سلامتی ما را به مدت زمان طولانی‌تری تضمین می‌کنند. این دستگاه‌ها حتی توانایی آگاه‌سازی از حملات قریب الوقع قلبی یا سکته مغزی را خواهند داشت. شهرها از مدت‌ها قبل فرآیند هوشمندسازی را آغاز کرده‌اند، بارسلونای اسپانیا از میلیون‌ها حس‌گر برای بررسی وضعیت ترافیک، آلودگی، سروصدا، پارکینگ، فشار آب، هوا و برق استفاده می‌کند. در نیس فرانسه، بیش از 200 حس‌گر در چراغ‌های خیابان‌ها، جاده‌ها و سطل‌های زباله نصب شده‌اند. این حس‌گرها داده‌هایی برای جریان ترافیک، نور معابر، پارکینگ، زباله و آلودگی از مراکز شهری را تولید و جمع‌آوری کرده که مورد بررسی و استفاده قرار می‌گیرند.

در حالی که امروزه ایستگاه‌های پایه می‌توانند به صدها کاربر به طور همزمان رسیدگی کنند، اما زمانی که میلیاردها دستگاه جدید متصل به اینترنت اشیا قصد استفاده از آن‌ها را داشته باشند، ظرفیت فعلی قطعا جوابگو نخواهد بود. سایزر از آزمایشگاه بل می‌گوید: «تیم تحقیقاتی من این مسئله را مورد بررسی قرار داده‌اند و به این نتیجه رسیده‌اند که سازندگان تجهیزات باید ظرفیت اتصال به ایستگاه‌های پایه را هزار برابر افزایش دهند. این اصلا دیوانگی نیست.»

دنیای آینده به کلی دنیایی متفاوت خواهد بود. دستگاه‌هایی که امروزه آن‌ها را دستگاه‌های بدون روح و ایستا می‌شناسیم، در آینده خود به تعامل و تبادل اطلاعات با محیط پیرامون خود خواهند پرداخت. بدون آن که نیازی به نظارت و حضور فیزیکی مصرف‌کننده در محل باشد. در حال حاضر شرکت سامسونگ پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای در این زمینه برداشته است.

نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 25697 گروه خبری: اخبار سخت افزار منبع خبر: mitnews.ir تاریخ خبر: 1393/12/27 تعداد مشاهده: 1610
اخبار مرتبط با این خبر
نظر های کاربران
سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
Evoland 2

Evoland 2

سرزمین ماجراها

MetaProducts Offline Explorer Enterprise 8.6.0.4984

MetaProducts Offline Explorer Enterprise 8.6.0.4984

آفلاین اکسپلورر

جایگاه ائمه (ع) در عالم از حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمدمهدی میرباقری

جایگاه ائمه (ع) در عالم از حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمدمهدی میرباقری

حاج آقا سیدمحمدمهدی میرباقری با موضوع جایگاه ائمه (ع) در عالم

GIMP 3.0.0 Win/Mac/Linux

GIMP 3.0.0 Win/Mac/Linux

ویرایشگر تصاویر گیمپ

GoldSim v14.0 R3 Build 449

GoldSim v14.0 R3 Build 449

شبیه سازی مونت کارلو

Network Signal Strength Premium 26.0.7 for Android +4.1

Network Signal Strength Premium 26.0.7 for Android +4.1

برنامه ای قدرتمند برای سنجش دقیق قدرت سیگنال های شبکه

Photo Cube 2.2 for Android

Photo Cube 2.2 for Android

نمایش تصاویر در معکب ها

Ablebits Ultimate Suite for Excel Business Edition 2024.1.3443.1616

Ablebits Ultimate Suite for Excel Business Edition 2024.1.3443.1616

آلتیمیت سوئیت برای اکسل

Football Manager 2018

Football Manager 2018

فوتبال منیجر

Fishdom H20 Hidden Odyssey

Fishdom H20 Hidden Odyssey

پیدا کردن اشیاء عتیقه مخفی

پرورش قارچ های خوراکی

پرورش قارچ های خوراکی

آموزش پرورش قارچ

Villagers

Villagers

روستاییان | شبیه‌ساز ساخت روستا و شهر

Papillon 1973

Papillon 1973

پاپیون استیو مک‌کوئین و داستین هافمن

نماهنگ بسیار زیبا با صدای صابر خراسانی

نماهنگ بسیار زیبا با صدای صابر خراسانی

نماهنگ ماه رمضان توسط صابر خراسانی

Data Usage Monitor 1.17.1923 Premium for Android +6.0

Data Usage Monitor 1.17.1923 Premium for Android +6.0

مانیتور مصرف داده

موبایل بانک صنعت و معدن 4.22.0

موبایل بانک صنعت و معدن 4.22.0

موبایل بانک صنعت و معدن

آثار اخلاقی علامه مجلسی

آثار اخلاقی علامه مجلسی

ربیع الاسابیع تالیف علامه مجلسی

Nine Launcher PRO 1.3.1 for Android +4.0

Nine Launcher PRO 1.3.1 for Android +4.0

لانچر زیبا اندروید

Gunnheim

Gunnheim

آشوب وایکینگ‌ها

دانشنامه نماز نسخه 1 برای اندروید 4.1+

دانشنامه نماز نسخه 1 برای اندروید 4.1+

دانشنامه نماز

HelpXplain 1.8.4 Build 1851

HelpXplain 1.8.4 Build 1851

ساخت آموزش تصویری

CorelDRAW Graphics Suite 2024 25.2.0.48 / 2023 / 2022 / 2021 / 2020 /2019/ macOS 2021.5

CorelDRAW Graphics Suite 2024 25.2.0.48 / 2023 / 2022 / 2021 / 2020 /2019/ macOS 2021.5

قویترین نرم افزار برای طراحی های گرافیکی

تاریخ معاصر ایران

تاریخ معاصر ایران

یکصد سال گذشته

تصویری از تمدن ایرانیان در دوره ساسانیان

تصویری از تمدن ایرانیان در دوره ساسانیان

برتری‌های تمدن ساسانی

سخنرانی های حجت الاسلام دهنوی راجع به عقد و دوران عقد

سخنرانی های حجت الاسلام دهنوی راجع به عقد و دوران عقد

آسیب شناسی ازدواج

جزوه مفاهیم سیستم عامل

جزوه مفاهیم سیستم عامل

آشنایی با انواع سیستم عامل و کاربرد آن

یادگیری تهیه سس غذا

یادگیری تهیه سس غذا

آموزش تهیه سس

سخنرانی آقای حمید داوود آبادی درباره فرهنگ جبهه

سخنرانی آقای حمید داوود آبادی درباره فرهنگ جبهه

فرهنگ جبهه از زبان حمید داوود آبادی

Gold clock world time HD 1.08 for Android

Gold clock world time HD 1.08 for Android

ساعت های زیبا با کیفیت بالا

معرفی تجهیزات آزمایشگاهی

معرفی تجهیزات آزمایشگاهی

تجهیزات ضروری آزمایشگاهی مدارس

Sky Force Anniversary

Sky Force Anniversary

جنگ در آسمان

EaseUS Fixo Technician 2.5.0 Build 20241118

EaseUS Fixo Technician 2.5.0 Build 20241118

تعمیر فیلم‌ها و عکس‌های خراب

Pixel Puzzles - Japan

Pixel Puzzles - Japan

پازل تصاویر ژاپنی

سخنرانی حجت الاسلام ناصر رفیعی با موضوع دشمن‌شناسی در قرآن

سخنرانی حجت الاسلام ناصر رفیعی با موضوع دشمن‌شناسی در قرآن

سخنرانی دشمن‌شناسی در قرآن با ناصر رفیعی

Driver Magician 6.0

Driver Magician 6.0

مدیریت درایورها

سخنرانی استاد رفیعی با موضوع شرح حکمت های نهج البلاغه

سخنرانی استاد رفیعی با موضوع شرح حکمت های نهج البلاغه

شرح نهج البلاغه

آموزش نرم افزار Maple

آموزش نرم افزار Maple

آموزش میپل

دورهٔ آموزش ویدئویی ساخت سایت یک‌صفحه‌ای در وردپرس به زبان فارسی

دورهٔ آموزش ویدئویی ساخت سایت یک‌صفحه‌ای در وردپرس به زبان فارسی

آموزش ساخت سایت یک صفحه ای با وردپرس

DropCompress 1.2.8

DropCompress 1.2.8

فشرده‌سازی PDF

آشنایی تصویری جذاب با قطب شمال و جنوب

آشنایی تصویری جذاب با قطب شمال و جنوب

قطب شمال و قطب جنوب

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه، زودتر از همه باخبر باش!