کانال سافت گذر در ایتا خبرهای جذاب سافت گذر را در ایتا دنبال کنید
جستجو در سافت گذر سافت گذر
جستجو در سایت در حال جستجو ...
کاربر عزیز ! اگر میخواهید به طور لحظه ای از بروز رسانی نرم افزار مورد نظر خود آگاه شوید و ایمیل بروز رسانی برنامه مورد نظر خود را در لحظه دریافت نمایید و فهرست برنامه های منتخب خود را در محیط کاربری خود ذخیره کنید همچنین دسترسی به تمامی برنامه های مخصوص اعضای ویژه(VIP) داشته باشید، با پرداخت ماهی فقط 5700 تومان تا یکسال از این امکان بهره مند شوید عضویــــــت
x
X لایسنس آنتی ویروس نود 32
بستن
 
پیلگون
تعداد برنامه ها: 9456 | مشاهده و دانلود: 765949850 | آخرین بروزرسانی: 1403/08/15 | اعضاء: 319383 | نظرات: 38031
www.esetupdate.ir
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 وفات شهادت گونه حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها تسلیت باد 💐

خبر خوشی در راهه...گوش بزنگ ما باشید

🔰جایگزین مناسب Kaspersky خرید لایسنس نود 32

جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید

اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

آپدیت نود 32

سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
نظر سنجی
[مشاهده نتایج]

اینتل ۵۰ میلیون در زمینه‌ی رایانش کوانتومی سرمایه‌گذاری می‌کند

محدودیت‌های پیش‌رو در حوزه‌ی تولید پردازنده‌ها، کمپانی‌های فعال در این حوزه را بر آن داشته تا به سراغ روش‌های دیگری نظیر رایانش کوانتومی بروند. اینتل نیز به عنوان یک کمپانی شناخته شده در این عرصه در حال سرمایه‌گذاری به منظور توسعه‌ی تحقیقات در حوزه‌ی کامپیوترهای کوانتومی است.

به گزارش سافت گذر به نقل اززومیت؛ براساس اطلاعات ارائه شده توسط اینتل، صنعت فناوری قریب به ۱۲ سال با ساخت کامپیوترهای کوانتومی فاصله دارد؛ با این حال این کمپانی در حال سرمایه‌گذاری در این بخش است.

پنجشنبه‌ی هفته‌ی گذشته اینتل وعده‌ی سرمایه‌گذاری و تاسیس بخشی را در دانشگاه فنی دلفت (Delft) در کشور هلند با نام QuTech داد. این لابراتوار تحقیقاتی در ده سال آینده با بودجه‌ای ۵۰ میلیون دلاری که از سوی اینتل تامین خواهد شد، به تحقیق و توسعه‌ی کامپیوترهای کوانتومی خواهد پرداخت. باید به این نکته اشاره کرد که اینتل وظیفه‌ی تامین کارکنان و همچنین تامین تجهیزات مورد نیاز را نیز برعهده خواهد داشت.

هدف از پروژه‌ی QuTech، ترکیب دانش تئوری موجود در حوزه‌ی رایانش کوانتومی با توان ساخت اینتل به منظور ایجاد کامپیوترهای مبتنی بر فناوری کوانتومی در بازه‌ی طبیعی است.

به بیان ساده‌، کامپیوترهای کوانتومی از کوبیت‌ها تشکیل شده‌اند که برخلاف بیت‌های دو دویی مورد استفاده در پردازنده‌های کنونی، می‌توانند هر دو مقدار یک یا صفر را داشته باشند. در کامیپوترهای کنونی که از روش دودویی استفاده می‌کنند، هر بیت در آن واحد قادر است تنها مقدار صفر یا یک را به خود بگیرد. ویژگی کامپیوترهای کوانتومی این امید را در دنیای کامپیوتر ایجاد کرده تا بتوان با استفاده از قدرت پردازشی بالای این روش و بهره‌گیری از رایانش موازی، گره از مسائل پیچیده‌ی موجود که سوپرکامپیوترهای کنونی نیز قادر به حل آن نیستند، باز کرد.

در مسیر ساخت کامپیوترهای کوانتومی مشکلاتی وجود دارد که از جمله‌ی آن می‌توان به ساخت نمونه‌ی واقعی از این ماشین‌ها در کنار قابلیت خنک کردن آن‌ها اشاره کرد. نمونه‌های تولید شده تنها شامل چند کوبیت هستند؛ اما یک کامپیوتر کوانتومی باید متشکل از هزاران کوبیت باشد. در اینصورت بهره‌گیری از یک فن یا دیتاسنتری که دمای آن پایین نگه داشته شده، پاسخگوی این کامپیوترها نخواهد بود. کوبیت‌ها را باید در دمای صفر کلوین یا ۲۷۰ درجه‌ی سلسیوس زیر صفر نگه داشت.

برایان کرازنیچ، مدیرعامل اینتل دلیل همکاری با دانشگاه هلندی و تشکیل تیم QuTech را سابقه‌ی متخصصان این دانشگاه در زمینه‌ی رایانش کوانتومی خوانده است.

اینتل تنها کمپانی فعال در این حوزه نیست و بیگ بلوی کهنه‌کار نیز در این زمینه‌ با جدیت فعالیت می‌کند. آی بی اِم اخیرا خبر از ساخت یک ساختار مربعی برای کوبیت‌ها داده که امکان قرار گرفتن کوبیت‌ها را روی یک تراشه فراهم می‌کند. همچنین محققان آی بی اِم موفق شده‌اند تا خطای ایجاد شده در سیستم‌های کوانتومی را تشخیص دهند.

البته همگان به آینده‌ی کامپیوترهای کوانتومی امیدوار نیستند و پیش‌بینی می‌کنند در صورت استفاده از این رایانه‌ها برای شکستن کدگذاری‌های امنیتی، شاهد فاجعه‌ای در فضای اینترنت خواهیم بود.

نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 28188 گروه خبری: اخبار فناوری منبع خبر: zoomit.ir تاریخ خبر: 1394/06/22 تعداد مشاهده: 1839
سافت گذر