سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

همه دسته بندی ها

منو
جستجو
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد زینت پدر حضرت زینب سلام الله علیها مبارک باد 💐
 
 
  1. جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید
  2. اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

نرم افزار های پرکاربرد

ثبت نام | ورود

اخبار موبایل

گزارشی از مشکلات کاربران وایمکس ایرانسل

فناوری اینترنت پرسرعت بی سیم - وایمکس- که هم اکنون از سوی اپراتور ایرانسل عرضه می شود مشکلاتی را برای کاربران آن به وجود آورده است که نظارت بیشتر نهادهای مسئول در این حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات و رفع مشکلات از سوی این اپراتور را می طلبد.

هم اکنون "وایمکس" به یکی از پرطرفدارترین فناوریهای موجود در جهان برای توسعه اینترنت پرسرعت تبدیل شده به گونه ای که بعضی از شهرهای بزرگ جهان با این فناوری توانسته اند پوشش کاملی را برای دسترسی به اینترنت شهروندان در هر نقطه ای که باشند فراهم کنند.
در کشور ما نیز که امکانات فیبرنوری تا داخل منازل وجود ندارد و سیستم های ADSL نیز موفقیت چندانی نداشته اند اگر بگوییم دسترسی از طریق وایمکس یکی از اساسی ترین ابزار مورد نیاز شهرهای الکترونیکی است بیراه نگفته ایم. بنابراین تلاش برای راه اندازی فناوری وایمکس در کشور یکی از راههای اساسی افزایش ضریب نفوذ اینترنت و فراگیر شدن این تکنولوژی محسوب می شود.
تا قبل از واگذاری امتیاز بهره برداری از این فناوری در کشور گفته می شد اشکالاتی که در توسعه اینترنت پرسرعت با سیم (ADSL) در ایران وجود داشته و عموما از جانب شرکت مخابرات پیش می آمده دیگر در سیستمهای وایمکس وجود نخواهد داشت چرا که برای ارائه سرویس ADSL حتما شرکتها باید وارد فضای متعلق به مخابرات می شدند که به آنها نیز این اجازه داده نمی شد و یا محدودیت های زیادی در این زمینه وجود داشت اما در وایمکس این الزام وجود ندارد و اپراتورهای آن می توانند کاملا مستقل از مخابرات عمل کنند.
اما در حال حاضر با وجودی که اپراتور وایمکس ایرانسل موفق شده در موعد مقرر این سرویس را در 10 شهر کشور راه اندازی کند وجود برخی نارسایی ها و ناهماهنگیها از سوی این اپراتور و مسئولان نظارتی سبب شده تا مشتریان و کاربران این فناوری آنچنان که باید از آن راضی نباشند.
توجه به این نکته نیز ضروری است که فناوری وایمکس هم اکنون تنها از سوی اپراتور ایرانسل عرضه می شود و ارائه سرویس سه اپراتور دیگر دارای مجوز فعالیت آنچنان محسوس نیست. به همین دلیل خبرگزاری مهر مشکلات متقاضیان این اپراتور را مورد بررسی قرار داده است.

داستان تکراری ورود فناوریهای جدید به کشور
داستان فناوری وایمکس ما را به یاد سالهای اولیه ورود تلفن همراه به کشور و در دست گرفتن گوشی های بزرگ موبایل از سوی افراد معدودی می اندازد که حاضر بودند ریسک استفاده از فناوری جدید و مشکلات ناشی از آن را بپذیرند.
استفاده از فناوری تلفن سیار به حدی جذاب بود که در کمتر از یک دهه توانست با تمام نارسایی هایی که هنوز هم به اتمام نرسیده محبوبیتی خاص در میان اقشار مختلف جامعه پیدا کند که استفاده بیش از 53 میلیون نفر در کشور نمود بارزی بر این ادعا است اما وضعیت وایمکس تا حدودی متفاوت است چرا که کاربرانی می خواهند از این فناوری استفاده کنند که به نوعی با اینترنت آشنا هستند و درصددند تا طعم استفاده از اینترنت بدون سیم را با سرعت دسترسی بالا و کیفیت به مراتب بهتر از اینترنت دایل آپ و ADSL بچشند.
هم اکنون برخی کاربران اینترنت برای رسیدن به این خواسته با مشکلاتی مواجهند که به عقیده کارشناسان به عدم پشتیبانی مناسب اپراتور سرویس دهنده، نحوه عملکرد نظارتی سازمان تنظیم مقررات به عنوان نهاد متولی نظارت بر بازار و دست آخر نیز نبود اطلاع رسانی لازم برای کاربران مربوط می شود.
به اعتقاد کارشناسان مهم ترین شرطی که می تواند باعث موفقیت فناوری وایمکس شود اطلاع رسانی به موقع و تلاش در جهت ارزان بودن خدمات آن است که اپراتور ایرانسل به عنوان یکی از چهار اپراتور وایمکس توانسته تا حد قابل توجهی این بخش را به مرحله اجرا درآورد و سرویس های خود را با قیمت بسیار پایین تر از دیگر اپراتورهای دیتا در کشور ارائه دهد. اما با این وجود شواهد نشان می دهد که برخی مشترکان وایمکس از خدمات این اپراتور راضی نیستند و معتقدند وایمکس نیز مانند ADSL و دایل آپ نتوانسته خدمات اینترنت را با دسترسی آسان و ارزان در اختیارشان قرار دهد.

پشت خط بمان تا به اولین اپراتور وصل شوی!
یکی از مشکلاتی که هم اکنون کاربران و متقاضیان وایمکس ایرانسل با آن مواجه هستند دسترسی به مرکز تماس مشتریان این اپراتور و سیستم پاسخگویی این شبکه است که اگرچه این مرکز به صورت شبانه روزی و 24 ساعته دایر است اما گله مندی برخی از مشترکان را به همراه داشته است.
بررسی ها نشان می دهد که مدت زمان انتظار برای پاسخگویی اپراتورهای مرکز تماس ایرانسل و عدم تسلط کافی برخی از این اپراتورها برای ارائه توضیحات و پاسخ به برخی ابهامات مورد نظر از جمله مواردی است که کاربران نسبت به آن شکایت دارند.
متقاضیانی که تماس با مرکز شبانه روزی وایمکس ایرانسل را به عنوان راهی برای ارائه تقاضای ثبت نام انتخاب می کنند باید دقایق زیادی را منتظر بمانند تا به اولین اپراتور آزاد این سرویس متصل شوند. البته دراین مورد گفته می شود که تنها هزینه تماس یک دقیقه برای تماس گیرنده محاسبه می شود اما با این وجود همین مدت انتظار نیز برای متقاضیان بسیار طاقت فرسا است.

آیا اینترنت بی سیم در عرض یک هفته به منازل شما می آید؟
برخی از کسانی که سرویس وایمکس ایرانسل را خریده اند و یا به نوعی در شرف خریدن این سرویس قرار دارند معتقدند که نمایندگی های فروش وایمکس ایرانسل در بحث ثبت نام و زمان دریافت سرویس با متقاضیان همکاری نمی کنند و این مسئله باعث شده تا متقاضیان این سرویس برای دریافت آن زمان زیادی را در انتظار بمانند.
سردرگمی های برخی متقاضیان پس از پرداخت مبلغ مورد نظر خطوط وایمکس و عدم راه اندازی این سرویس از سوی اپراتور از جمله مواردی است که از سوی متقاضیان به آن اشکال وارد می شود و با وجودی که گفته می شود خطوط وایمکس ایرانسل یک هفته پس از پرداخت مبلغ راه اندازی اولیه نصب می شود اما برای برخی کاربران این امر اتفاق نیافتاده است و فعال سازی این سرویس بیش از یک هفته به طول می انجامد.

استفاده از مودم های پشت بامی از سر ناچاری
به گزارش مهر، عدم اطلاع رسانی مناسب در پوشش شبکه وایمکس از سوی سیستم پاسخگوی ایرانسل از دیگر مواردی است که باعث نارضایتی مشترکان شده است به گونه ای که برخلاف انتظار متقاضی عدم پوشش مناسب این شبکه رادیویی باعث می شود مشترک به ناچار از مودم های پشت بامی (Out door) که قیمتی به مراتب گرانتر از مودم های داخلی دارند استفاده کند.
برخی خریداران وایمکس می گویند که ایرانسل ابتدا مودم داخلی ارزان قیمت را به ما پیشنهاد می دهد اما در زمان نصب به دلیل عدم پوشش دهی تغییر موضع داده و نوع مودم دیگری را به ما پیشنهاد می دهد که به ناچار مشترک باید نسبت به خرید آن با هزینه بیشتر اقدام کرد.
هم اکنون مودم داخلی وایمکس 69 هزار و 900 تومان، مودم پشت بامی 199 هزار و 900 تومان و مودم وای فای ایرانسل که قابلیت اتصال 4 پورت برای شبکه، نوت بوک، پی سی و موبایل را دارد به قیمت 99 هزار و 900 تومان فروخته می شود که به غیر از مودم پشت بامی دو نوع دیگر قابلیت جابجایی خواهند داشت.
برخی کاربران وایمکس می گویند تا زمانی که ایرانسل در بازار وایمکس رقیبی نداشت و به تنهایی این بازار را در اختیار گرفته بود مشتریان مجبور بودند تنها از این شرکت مودم تهیه کنند اما در حال حاضر که دیگر اپراتورها نیز وارد بازار شده اند خرید مودم به عهده متقاضی نیز گذاشته می شود.

هزینه هایی که بابت نصب مودم از متقاضی گرفته می شود!
برخی خریداران وایمکس از دریافت مبالغ اضافه از سوی برخی کارشناسان وایمکس و نصابان سرویس خبر می دهند و می گویند بابت نصب مودم چندین بار به نصاب هزینه پرداخت کرده اند. این در حالی است که طبق اعلام شرکت ایرانسل هیچ گونه مبلغی بابت نصب و راه اندازی سرویس در محل نباید از خریدار اخذ شود چرا که این هزینه که مبلغ 8 هزار تومان است در اولین قبض پرداختی مشترک محاسبه می شود.
یکی از کاربران وایمکس ایرانسل در این باره به خبرنگار مهر گفت: نصاب شرکت ایرانسل که برای راه اندازی مودم به منزل ما مراجعه کرده بود به دلیل عدم آنتن دهی در زمان موردنظر موفق به نصب خط نشد اما 8 هزار تومان پرداخت شد. نصاب نیز برای تکمیل فعالیت خود تنها حضور در خارج ساعت کاری را پیشنهاد داد تا بتواند مبلغی نیز مجددا دریافت کند.

این سرویس در سبد خانوار شما جای می گیرد؟
ایرانسل در اوایل تیرماه و به صورت ناگهانی قبل ازآنکه رقیبی وارد عرصه وایمکس شود قیمت اینترنت وایمکس خود را به طرز قابل توجهی کاهش داد تا این سرویس در سبد خانوار جای گیرد. این امر اگرچه به ظاهر بسیار مقبول و مورد توجه است اما منتقدان معتقدند که این اپراتور برای جذب مشترک و رقابت با دیگر اپراتورهای وایمکس قیمت سرویس خود را کاهش داده است.
هم اکنون اینترنت وایمکس ایرانسل با دسترسی 128کیلوبیت بر ثانیه ماهانه 9 هزار تومان است و اینترنت 512 کیلوبیت بر ثانبه در یک دوره 6 ماهه ماهی 48 هزار تومان خواهد بود. همچنین اینترنت وایمکس 1 مگابیت در ثانیه یک ماهه با دانلود نامحدود 79 هزار تومان و 2 مگا 125 هزار تومان است.
گفته می شود که صورتحساب قبوض مشترکان وایمکس ایرانسل در دو نوع پیش پرداختی و پس پرداختی عرضه می شود که مشترکان می توانند به صورت آنلاین و یا از طریق کارت شارژ سیمکارتهای ایرانسل نسبت به پرداخت صورتحساب خود اقدام کنند.

وایمکس می رود که جای ADSL را بگیرد
هر فناوری در بدو ورود خود با مشکلات بسیاری روبرو است که تامین زیرساخت های لازم برای توسعه شبکه وایمکس کشور نیز یکی از نگرانیهایی است که نسبت به این فناوری وجود دارد به نحوی که بسیاری از فعالان این عرصه خواستار تهیه تجهیزات مناسب برای توسعه وایمکس هستند.
افزایش پهنای باند مورد نیاز اپراتورهای وایمکس از دیگر نگرانی هایی است که وزارت ارتباطات و نهادهای تصمیم گیر باید به آن بیندیشند. در همین حال برداشتن محدودیت فعلی سرعت اینترنت برای کاربران از جمله مسائلی است که موفقیت وایمکس را بی تردید تحت تاثیر قرار خواهد داد.
کارشناسان معتقدند با وجودی که وایمکس محدود به مکان نبوده و نیازمند به ظرفیت مرکز مخابرات و خط تلفن نیست به راحتی و به سرعت می تواند از سد ADSL بگذرد و ضریب نفوذ اینترنت را بزودی افزایش دهد.
با این حال آنچه که در این میان از سوی کارشناسان به آن انتقاداتی وارد است به عدم نظارت شفاف سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به عملکرد این اپراتور و دیگر اپراتورهای وایمکس مربوط می شود چرا که کاربرانی که با مشکلاتی در نحوه دریافت سرویس خود روبرو هستند هم اکنون هیچ اطلاعی از نهاد نظارتی این بخش ندارند و نمی دانند که برای اعلام شکایت باید به کجا مراجعه کنند.
نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 3073 گروه خبری: اخبار موبایل منبع خبر: آی تی آنالیز تاریخ خبر: 1389/06/02 تعداد مشاهده: 1737
اخبار مرتبط با این خبر
نظر های کاربران
سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
بسته آموزشی مهارتهای هفت گانه ICDL

بسته آموزشی مهارتهای هفت گانه ICDL

آموزش مهارتهای هفت گانه آی سی دی ال

Pluralsight - What's New in Java 8

Pluralsight - What's New in Java 8

فیلم آموزش‌ آشنایی با ویژگی‌های جدید جاوا 8

MadOut Ice Storm

MadOut Ice Storm

کولاک ماشین‌های جنگی

Microsoft OneDrive 7.20 for Android +6.0

Microsoft OneDrive 7.20 for Android +6.0

وان درایو

ماشین هوشمند پولسازی

ماشین هوشمند پولسازی

ماشین الکترونیکی

Total Uninstaller 2024 3.0.0.698

Total Uninstaller 2024 3.0.0.698

حذف کامل برنامه های نصب شده

منتخب سخنرانی های زیبا درباره شهادت حضرت رقیه

منتخب سخنرانی های زیبا درباره شهادت حضرت رقیه

سخنرانی های حجت الاسلام درباره شهادت حضرت رقیه

Millie

Millie

میلی

Win Video Converter 2024 9.9.9.11

Win Video Converter 2024 9.9.9.11

تبدیل فرمت فیلم ها

Lynda - Creating a One-Page Scrollable Website with Muse

Lynda - Creating a One-Page Scrollable Website with Muse

فیلم آموزش ایجاد وب‌سایت تک‌صفحه‌ی اسکرول‌دار با نرم‌افزار ادوبی موس

!?Who's That Flying

!?Who's That Flying

آن پروازکننده کیست؟!

اجرای حرکات کششی به عنوان تمریناتی موثر ارزان و راحت

اجرای حرکات کششی به عنوان تمریناتی موثر ارزان و راحت

سلامتی جسمانی و روانی و تناسب اندام

Parkan II

Parkan II

پارکان 2 - نسخه‌ی جدید 3 زبانه

Sony Catalyst Production Suite 2024.1.1

Sony Catalyst Production Suite 2024.1.1

ویرایش ویدئو

Doodle Jump 3.11.28 / SpongeBob 1.02 / DC Super Heroes 1.6.0 for Android +4.0

Doodle Jump 3.11.28 / SpongeBob 1.02 / DC Super Heroes 1.6.0 for Android +4.0

بازی پرش

MDict 2.1.12 for Android

MDict 2.1.12 for Android

دیکشنری اندروید با دیتا مشترک با دیکشنری BlueDict

LibreOffice 24.8.4

LibreOffice 24.8.4

مجموعه نرم افزاری مشابه آفیس

Lynda - MEAN Stack and MongoDB Development Techniques

Lynda - MEAN Stack and MongoDB Development Techniques

فیلم آموزش تکنیک‌های برنامه‌نویسی MEAN Stack و مونگو دیبی

ترتیل استاد محمود شحات انور آیت الکرسی

ترتیل استاد محمود شحات انور آیت الکرسی

تلاوت محمود شحات انور آیت الکرسی

آموزش کامل نرم افزار Virtual PC

آموزش کامل نرم افزار Virtual PC

آموزش ویرچوال پی سی

Pinnacle Studio Ultimate 25.1.0.345 incl Content & PremiumPacks

Pinnacle Studio Ultimate 25.1.0.345 incl Content & PremiumPacks

پیناکل استودیو میکس و مونتاژ فیلم

HTC Camera 9.20.927459 for Android +7.0

HTC Camera 9.20.927459 for Android +7.0

دوربین شرکت HTC برای اندروید

Starry Night Pro Plus 8.1.1.2087 / 6.2.3 / macOS 8.1.2.2254

Starry Night Pro Plus 8.1.1.2087 / 6.2.3 / macOS 8.1.2.2254

بهترین نرم افزار رصد آسمان

Bondware Poser Pro 13.3.895

Bondware Poser Pro 13.3.895

طراحی سه‌بعدی

Pluralsight - Xamarin Continuous Integration Using TeamCity and FAKE

Pluralsight - Xamarin Continuous Integration Using TeamCity and FAKE

فیلم آموزش یکپارچه‌سازی مداوم Xamarin با استفاده از TeamCity و FAKE

Police Simulator Patrol Officers v11.1.1

Police Simulator Patrol Officers v11.1.1

شبیه ساز پلیس

سخنرانی حجت الاسلام رضا استادی با موضوع جوان و جامعه - 2 جلسه

سخنرانی حجت الاسلام رضا استادی با موضوع جوان و جامعه - 2 جلسه

سخنرانی جوان و جامعه با رضا استادی

Guns'n'Glory WW2 Premium 1.4.11 for Android +2.3

Guns'n'Glory WW2 Premium 1.4.11 for Android +2.3

بازی سربازان مدافع

Need For Speed - Hot Pursuit + Patch 5

Need For Speed - Hot Pursuit + Patch 5

نید فور اسپید هات پرسویت

تفسیر دعاهای روزانه ماه رمضان

تفسیر دعاهای روزانه ماه رمضان

معنای دعاهای روزانه ماه رمضان

Entropy Rising

Entropy Rising

افزایش گشتاور

منزلت و جایگاه حضرت فاطمه زهرا (س) از حجت الاسلام والمسلمین علی نظری منفرد - 4 جلسه

منزلت و جایگاه حضرت فاطمه زهرا (س) از حجت الاسلام والمسلمین علی نظری منفرد - 4 جلسه

حاج آقا علی نظری منفرد با موضوع منزلت و جایگاه حضرت فاطمه زهرا (س)

آشنایی با سینمای ایران

آشنایی با سینمای ایران

آشنایی با سینمای ایران بصورت گذرا

Microsoft Expression Studio 4.0.20525.0 Ultimate + Encoder Pro + Web Pro

Microsoft Expression Studio 4.0.20525.0 Ultimate + Encoder Pro + Web Pro

یک ابزار حرفه ای برای طراحی صفحات وب

McAfee VirusScan Offline Update 11303 (2025.01.03) for v8.x + Trellix Endpoint Security

McAfee VirusScan Offline Update 11303 (2025.01.03) for v8.x + Trellix Endpoint Security

آپدیت آفلاین آنتی ویروس مکافی

IDM UltraFinder 24.0.0.14

IDM UltraFinder 24.0.0.14

جستجو و حذف فایل های تکراری

همراه بانک رفاه نسخه 3.8.2 برای اندروید

همراه بانک رفاه نسخه 3.8.2 برای اندروید

دانلود نرم افزار پرداخت از طریق تلفن همراه بانک رفاه کارگران

Retrica Pro 7.4.4 for Android +5.0

Retrica Pro 7.4.4 for Android +5.0

برنامه عکاسی رتریکا

آموزش تصویری برنامه Disk CleanUP

آموزش تصویری برنامه Disk CleanUP

آشنایی با نرم افزار Disk CleanUP

Truck & Logistics Simulator

Truck & Logistics Simulator

شبیه ساز کامیون سواری و حمل و نقل برای کامپیوتر

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه، زودتر از همه باخبر باش!