يك كارشناس:
مشكلات زيرساختهاي موبايل بانكينك از محدوديتهاي تجارت الكترونيكي
ناشي است
يك كارشناس حوزه
فنآوري اطلاعات گفت: محدوديتهايي كه بر حوزه تجارت الكترونيكي اعمال
ميشود، زيرساختهاي بخش موبايل بانكينگ را در كشور دچار مشكلات فراواني
كرده است.
منصور وفابخش درباره وضعيت سيستمهاي پرداخت از طريق موبايل (موبايل بانكينگ) در كشور اظهار كرد: فعاليت در زمينه موبايل بانكينگ در كشور ما بسيار ضعيف است، علاوه بر اين موضوع در بحثهاي اينترنتي هم دچار ضعف هستيم؛ به عنوان مثال حداكثر انتقال از طريق اينترنت بانك 20 ميليون تومان است در حالي كه جوابگوي بسياري از افراد نيست و آنها به دنبال انتقالات بيشتري هستند.
او افزود: مباحث اينترنتي در كشور ما در قبال پرداختهاي توسط دستگاههاي موبايل دچار نقصان بيشتري در بخش سرعت است و حتي با محدوديتهايي كه در حوزه اينترنت پرسرعت هم صورت گرفته است، بسيار طول خواهد كشيد كه بتوانيم به استانداردهاي كشورهاي صنعتي برسيم.
وفابخش تصريح كرد: مشكلات ما در اين بخشها از سوي مخابرات نيست و اگر بودجه و سياستهايش تامين شود، ميتواند خيلي راحت ارائه خدمات صورت بگيرد اما اين در حاليست كه بخش خصوصي در كشور ما ميتواند ارائه خدماتي داشته باشد كه هم با كيفيت است و هم ارزان ولي در حال حاضر سياست كلي كشور اين گونه است.
اين كارشناس درباره پيشنيازهاي سيستم موبايل بانكينگ ابراز كرد: اولين پيش نياز اصلي بهبود بسترهاي مخابراتي است تا همين مشكلات حال حاضر درباره تلفنهاي همراه از قبيل آنتندهي حل شود و موضوع ديگر اين است كه هزينههاي اينترنت موبايل نيز كمي معقولتر شود.
او خاطرنشان كرد: براي راهاندازي سيستمهاي موبايل بانكينگ بايد يك فرهنگسازي شكل بگيرد تا مردم با اين موضوع بيشتر آشنا شوند و ببينند كه با امكاناتي اينچنيني ميتوانند به راحتي نيازهايشان را مرتفع سازند، هرچند كه رشد اين موضوع در حال حاضر به صورت تصاعدي است.
وفابخش در پايان گفت: از مزاياي ديگر سيستمهاي موبايل بانكينگ نقل و انتقالات راحتتر در نظام بانكي كشور است و فعاليت هاي دستي در اين نظام كاهش مي يابد.