به گزارش سافت گذر، 25 سال پیش یعنی در سال 1992 و در چنین روزی، آقای نیل پاپ ورث عبارت "merry Christmas" را از طریق یک رایانه به گوشی دوست خود ارسال کرد.
پیش از آنکه گوشیهای لمسی فراگیر شوند، کاربران تلفن های همراه مجبور بودند برای تایپ یک حرف، یک دکمه را چندین بار فشار دهند تا به الفبای مورد نظر برسند. پس از این سیستم که آن را T9 می نامند، کیبوردهایی تحت عنوان Qwerty بر روی گوشی ظاهر شد و دلیل انتخاب این نام نیز این است که دارای سه ردیف بوده و اگر ردیف بالایی را از سمت چپ بخوانیم، می بینیم که با حروف انگلیسی Qwerty آغاز می شوند. امروزه اغلب کیبوردهای موجود چه به صورت جدا، چه به صورت متصل به لپ تاپ و چه نرم افزاری، با همین ترتیب آغاز می شوند. استفاده از کیبوردهای Qwerty تا سال 2013 ادامه داشت و گوشی موتورولا کیو این امکان را برای کاربران خود فراهم کرده بود.
در ژوئن سال 2000، ماهانه 12 میلیون اس ام اس در آمریکا ارسال شد. این آمار در ماه ژوئن سال 2006 این رقم افزایش یافت و به 12.5 میلیارد رسید. در سال 2007، پیشرفت چشمگیری حاصل شد و تعداد پیامک های ارسالی به 45 میلیارد رسید. این تاریخ دقیقاً زمانی بود که نخستین آیفون اپل معرفی و عرضه شد. دو سال بعد، آمار سیر صعودی خود را ادامه داد تا اینکه تعداد پیام های ارسال شده 161 میلیارد مسج شد. در ماه ژوئن سال 2017، این رقم بسیار بزرگ شد و به 781 میلیارد پیام در ماه رسید.
وجود نرم افزارهای پیام رسان مانند
تلگرام،
واتس آپ،
فیسبوک،
آی مسج و . . . ، رقیبی جدی برای اس ام اس به حساب می آیند و به کاربران این اجازه را می دهند تا بغیر از پیامک، محتویات دیگری را نیز ارسال نمایند. از طریق واتس آپ به عنوان پیام رسانی محبوب، به تنهایی در ماه جولای، 55 میلیارد پیام رد و بدل شده است.
با تمام اتفاقات، اس ام اس امروز 25 ساله شد و اگرچه شاید توانایی رقابت با نرم افزارهای پیام رسان را نداشته باشد، می توان گفت که هنوز بهترین گزینه برای ارسال پیامهایی است که مبتنی بر اینترنت نیستند و کسانی که علاقه ای به گوشیهای هوشمند ندارند، همچنان می توانند از اس ام اس بهره ببرند.
منبع: phonearena.com