کانال سافت گذر در ایتا خبرهای جذاب سافت گذر را در ایتا دنبال کنید
جستجو در سافت گذر سافت گذر
جستجو در سایت در حال جستجو ...
کاربر عزیز ! اگر میخواهید به طور لحظه ای از بروز رسانی نرم افزار مورد نظر خود آگاه شوید و ایمیل بروز رسانی برنامه مورد نظر خود را در لحظه دریافت نمایید و فهرست برنامه های منتخب خود را در محیط کاربری خود ذخیره کنید همچنین دسترسی به تمامی برنامه های مخصوص اعضای ویژه(VIP) داشته باشید، با پرداخت ماهی فقط 5700 تومان تا یکسال از این امکان بهره مند شوید عضویــــــت
x
X لایسنس آنتی ویروس نود 32
بستن
 
پیلگون
تعداد برنامه ها: 9456 | مشاهده و دانلود: 765949850 | آخرین بروزرسانی: 1403/08/15 | اعضاء: 319380 | نظرات: 38031
www.esetupdate.ir
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 وفات شهادت گونه حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها تسلیت باد 💐

خبر خوشی در راهه...گوش بزنگ ما باشید

🔰جایگزین مناسب Kaspersky خرید لایسنس نود 32

جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید

اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

آپدیت نود 32

سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
نظر سنجی
[مشاهده نتایج]

چین می‌خواهد علی بابا به وطن بازگردد

طی سال‌های گذشته، برترین شرکت‌های تکنولوژیک چینی وارد بازار پر رقابت بورس دنیا شده‌اند. Alibaba، Baidu و Tencent از جمله شرکت‌هایی هستند که جذب بازار بورس بین المللی  شده، سرمایه گذاری‌های هنگفتی انجام داده و سرمایه گذاران خارجی جذب کرده‌اند.


مقامان دولتی چین ولی از این شرایط راضی نیستند و قصد اعمال تغییر دارند. قوانین جدیدی توسط قانون گذاران چینی در حال طرح ریزیست تا شرکت‌های تکنولوژیک را به دامن وطن باز گرداند.  مقامات این کشور در گزارشی که پنجم مارس منتشر شده اعلام کردند که این کشور در حرکتی در جهت حمایت از شرکت‌های نوآور و خلاق، تصمیم دارد تا سهام این شرکت‌ها را در بازار بورس چین نیز برای عرضه قرار دهد.

شرکت Alibaba نیز قرار است به لیست بورس کشور چین بپیوندد و سرمایه گذاران این شرکت از این بابت بسیار هیجان زده هستند. اما در واقعیت، این اتفاق چیز خاصی برای جشن گرفتن ندارد!

رییس مشهور و با تجربه علی بابا، Jack Ma  به خوبی به جو سیاسی چین آگاه است: مقامات دولتی چین بارها از شرکت‌های بزرگ تکنولوژیک این کشور خواسته‌اند که فعالیت‌های سرمایه گذاری خود را به صورت داخلی و ملی ادامه دهند. شرکت‌هایی مانند علی بابا و Tencent، در خارج از خاک کشور چین هویت جا افتاده ای دارند اما با وجود اینکه در داخل خاک چین درآمدزایی بیشتری دارند ، سرمایه‌های کلان حاصل از این درآمدزایی را به خارج از کشور می‌فرستند و این برای مقامات چینی اصلا قابل قبول نیست.

قانون گذاران چینی در حال حاضر  در مورد شرکت‌هایی مانند علی بابا، تحت قراردادی به نام Depositary Receipt(نوعی قرارداد امنیتی در بورس اوراق بهادار چین) عمل می‌کنند که طبق این قرار داد به سرمایه گذاران اجازه داده می‌شود که سهام شرکت‌های خارجی ثبت شده را به صورت غیر مستقیم خریداری کنند. علی بابا نیز تحت قراردادی مشابهی به نام ADRs فعالیت می‌‌کند زیرا جزو لیست بورس آمریکا محسوب می‌شود.

شرکت‌علی بابا، حتی  با وجود اینکه سهامش روز سه شنبه به میزان 3.4درصد در بازار بورس آمریکا افزایش داشته است، اما تحت این قوانین جدید منفعت مستقیم خاصی کسب نمی‌کند و تنها می‌تواند سرمایه خود را در داخل خاک چین، ارزان‌تر به دست بیاورد و در بازار بورس چین نیز ارزشی فراتر از ارزش واقعی خود دریافت خواهد کرد اما هم زمان، تحت تسلط مستقیم دولت چین و قوانین آنها قرار میگیرد که در دراز مدت ممکن است برای این شرکت چالش برانگیز باشد.

در هر صورت بسیاری از تحلیل گران معتقدند که دولت چین بهتر بود به جای اجبار کردن این مدل به شرکت‌ها، آنها را با ارایه مشوق‌هایی به بازگشت به خانه ترغیب می‌کرد.
نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 40905 گروه خبری: اخبار فناوری منبع خبر: آی تی ایران تاریخ خبر: 1396/12/28 تعداد مشاهده: 4776
کلید واژه ها: , ,
سافت گذر