کانال سافت گذر در ایتا خبرهای جذاب سافت گذر را در ایتا دنبال کنید
جستجو در سافت گذر سافت گذر
جستجو در سایت در حال جستجو ...
کاربر عزیز ! اگر میخواهید به طور لحظه ای از بروز رسانی نرم افزار مورد نظر خود آگاه شوید و ایمیل بروز رسانی برنامه مورد نظر خود را در لحظه دریافت نمایید و فهرست برنامه های منتخب خود را در محیط کاربری خود ذخیره کنید همچنین دسترسی به تمامی برنامه های مخصوص اعضای ویژه(VIP) داشته باشید، با پرداخت ماهی فقط 5700 تومان تا یکسال از این امکان بهره مند شوید عضویــــــت
x
X لایسنس آنتی ویروس نود 32
بستن
 
آپدیت نود 32
تعداد برنامه ها: 9329 | مشاهده و دانلود: 751044179 | آخرین بروزرسانی: 1403/05/08 | اعضاء: 318008 | نظرات: 37961
www.esetupdate.ir
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
🖤ایام شهادت اباعبدالله الحسین علیه السلام و یاران باوفایش تسلیت باد🖤

🔰جایگزین مناسب Kaspersky خرید لایسنس نود 32

جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید

اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

محصولات ESET نسخه 9 و 10 و 11 و 12 و 13  را با سریال های ارائه شده در اینجا فعال کنید. در صورت از کارافتادن جایگزین می شود.

آپدیت نود 32

سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
نظر سنجی
[مشاهده نتایج]

آغاز به کار پلیس مجازی در کشور

article_cyber_police.jpg

رئيس پليس فضاي توليد و تبادل اطلاعات ناجا گفت: اهداف كلان پليس فتا حفاظت از اموال، منافع و اسرار ملي است و به زودي آمايش سرزميني پليس فتا در سراسر كشور در سال 90 اجرا مي‌شود.

سردار سيد كمال هاديانفر در مراسم افتتاحيه پليس سايبري فضاي توليد و تبادل اطلاعات ناجا (فتا)، گفت: رشد مداوم سامانه‌هاي متكي بر اطلاعات و رشد جهشي نفوذ اينترنت نشانه تمايل مردم به فضاي مجازي است ليكن فناوري اطلاعات داراي تهديدات و فرصت‌هايي است.
وي ادامه داد: ابزارهاي الكترونيكي در جرائمي نظير نفوذ به كامپيوتر استفاده شده است و اين جرائم در دو دهه گذشته موجب تشكيل واحدهاي پليس اينترنتي، پليس فوق فناوري و پليس فضاي مجازي و براساس نشست بوداپست پليس سايبري ايجاد شده است.
سردار هاديانفر بيان داشت: پليس سايبري مي‌تواند از جاسوسي و خرابكاري جلوگيري كند و ابزار فناوري اطلاعات نقش انكارناپذيري در رقابت‌هاي سياسي، امنيتي، اقتصاد و تجارت، اخلاقي و ديني در عرصه ملي و بين‌المللي ايفا خواهد كرد.
رئيس پليس فضاي توليد و تبادل اطلاعات ناجا با بيان اينكه در سال 2010 حجم بازار فناوري اطلاعات و ارتباطات بيش از درآمد معاملات تجاري بوده است، عنوان كرد: رشد كاربران اينترنت بيش از 2 ميليارد نفر بوده است و تهديدهاي اينترنتي در حوزه‌هاي سياسي، اجتماعي، فرهنگي، امنيتي و اقتصادي وجود دارد.
وي با اشاره به اينكه سير تحولات سايبري از شروع ويروس‌ها بوده است، گفت: در سال 2009، 8 ميليون و 226 هزار و 800 فقره جرم سايبري در 20 كشور جهان به وقوع پيوسته است كه كمترين آن در كشور آرژانتين و بيشترين آن در كشور آمريكا بوده است.
سردار هاديانفر گفت: ما از 8 قانون و مقررات در مأموريت‌هاي پليس مبارزه با جرائم سايبري استفاده مي‌كنيم و در ايران 81 درصد جرائم سايبري با انگيزه مالي، 13 درصد با انگيزه ضداخلاقي، 2 درصد با انگيزه سرگرمي و كنجكاوي و 3 درصد با انگيزه انتقام‌جويي انجام مي‌شود.
وي اظهار داشت: همچنين توزيع جرائم اينترنتي در تهران، خراسان و گيلان بيشتر است. رشد قارچ‌گونه جرائم سايبري سوءاستفاده از اينترنت و تخريب نظام فرهنگي و اجتماعي مخل امنيت جامعه است.
سردار هاديانفر عنوان كرد: مأموريت كامل پليس فتا حفاظت از رهيافت و هويت ديني است و چشم‌انداز پليس فتا تأمين امنيت فضاي مجازي است.
رئيس پليس فضاي توليد و تبادل اطلاعات ناجا در پايان خاطرنشان كرد: اهداف كلان پليس فتا حفاظت از اموال، منافع و اسرار ملي است و به زودي آمايش سرزميني پليس فتا در سراسر كشور در سال 90 اجرا مي‌شود و در 32 استان كشور پليس فتا رونمايي خواهد شد.

مردم در فضاي مجازي اطلاعات خود را افشا مي‌كنند
خبرگزاري فارس: فرمانده نيروي انتظامي گفت: علاقمندي فرهنگي، سياسي و ابعاد خصوصي زندگي مردم كاهش يافته و مردم اطلاعات خود را افشا مي‌كنند كه اين مورد نياز به فرهنگ سازي دارد چرا كه افراط موجب مي‌شود مردم عكس عروسي خود را نيز در اينترنت بگذارند.
سردار اسماعيل احمدي‌مقدم امروز در مراسم افتتاحيه پليس سايبري فضاي توليد و تبادل اطلاعات ناجا (فتا) گفت: حوزه فضاي تبادل اطلاعات، ديجيتالي است و امنيت اين فضا با پيشرفت بشر دچار اختلال شده است.
وي اظهار داشت: توسعه تبادل اطلاعات موجب شد مداخلات دارندگاني كه به اين علوم بيشتر دسترسي دارند بيشتر شود گرچه عصر ديجيتال مزايايي داشته ولي معايبي نيز با خود دارد.
وي ادامه داد: در گذشته با واژه تأخر فرهنگي روبرو بوده‌ايم بطور مثال خودرو وارد كشور مي‌شود ولي هنوز فرهنگ استفاده از آن ايجاد نشده است بنابراين بنده معتقدم تأخر امنيتي را بايد به تأخر فرهنگي اضافه كنيم.

* مردم در فضاي مجازي اطلاعات خود را افشا مي‌كنند
سردار احمدي‌ مقدم افزود: متأسفانه ورود فضاي سايبري فارغ از توجه بار امنيتي جامعه را آسيب‌پذير كرده است و ما در ناخودآگاه خود اطلاعات زيادي را در اختيار افراد مي‌گذاريم. بطور مثال علاقمندي فرهنگي، سياسي و ابعاد خصوصي زندگي مردم كاهش يافته است و مردم اطلاعات خود را افشا مي‌كنند كه اين مورد نياز به فرهنگ سازي دارد چرا كه افراط موجب مي‌شود مردم عكس عروسي خود را نيز در اينترنت بگذارند.
فرمانده نيروي انتظامي بيان داشت: در حوزه ديجيتال كمتر حصار كشيده‌ايم چرا كه اين موج تمام دنيا را در برگرفته است و فرصت‌ها را نيز از دنيا گرفته است بنابراين نه مي‌توان جلوي آن ايستاد و نه مي‌توان از آن جلوگيري كرد.
وي اظهار داشت: در كشور ما گام‌هاي خوبي با تأخير در زمينه برخورد با جرايم سايبري برداشته شده است و سرقت اينترنتي نيز ساده انجام مي‌شود و همه با ارسال بلوتوث يا سرقت اطلاعات كامپيوتري آشنا هستند. همچنين امروزه ما با دست خودمان امكان جاسوسي را براي افراد فراهم مي‌كنيم يعني اگر ابزار نيز خاموش باشد مصونيت نداريم.

* ترور شهيد علي‌محمدي بر محور اينترنت بود
فرمانده ناجا در خصوص تروريسم گفت: در پرونده شهيد عليمحمدي نيز تبادلات اطلاعات بر محور اينترنت و بستر ديجيتال بوده است همچنين آموزش، هدايت عمليات و دريافت پول نيز بر بستر ديجيتال صورت مي‌گيرد.
سردار احمدي‌ مقدم درخصوص موضوع تخريب اظهار داشت: امروزه در دورترين نقاط دنيا به وسيله اطلاعات تخريب انجام مي‌شود مانند 7 ايالت آمريكا كه به وسيله تخريب اطلاعات برقشان قطع شد يا اينكه تخريب اطلاعات مي‌‌تواند اخلال در سيستم برج‌هاي فرودگاهي و پروازهاي يك كشور وارد كند.
وي در موضوع حريم خصوصي اظهار داشت: در حريم خصوصي امكان دست‌اندازي ديگران به اطلاعات داخل ذهن ما فراهم است و متأسفانه مجرمان، اطلاعات داخل ذهن ما را نيز افشا مي‌كنند.
سردار احمدي‌مقدم تأكيد كرد: بيگانگان، شبكه‌هاي اجتماعي براي كشور ما ايجاد كرده‌اند كه ما را با اين شبكه‌ها ضربه فني كنند ولي اينگونه نيست كه خودشان نيز مصدوم باشند كه نمونه آن كشور تونس است كه چاره‌انديشي براي ما، بلاي جان كشور خودشان مي‌شود.
وي گفت: در سال گذشته ابزار شايعه، دروغ‌پراكني و گروه‌هاي ضد انقلاب كه قبلا ارتباطشان با خارج محدود به ديدار بود با برداشته شدن مرزها ارتباطشان راحت‌تر شده است بنابراين ما بايد در تمام زمينه‌ها مراقبت كنيم و هم‌اكنون نيز در اين زمينه تأخير كرده‌ايم.

*اينترنت و پست ملي داشته باشيم
فرمانده نيروي انتظامي بيان داشت: پيشگيري از جرايم مجازي يكي از ابزارهاست و مهمتر از آن كنترل توسط خود كاربران است چرا كه ضربات سنگيني را به ما وارد مي‌كند همچنين مركز ذخيره‌سازي اطلاعات خارج از كشور وجود دارد ولي اگر در كشور اينترنت و پست ملي داشته باشيم از خطرات مصون خواهيم ماند.
وي ادامه داد: كشور ما در حوزه ديجيتال برنامه‌ريزان قابلي دارد و ما از آثار ايجابي اين حوزه بهره‌مند خواهيم شد، امروز ممكن نيست كسي كاري كند و اثري از خود برجاي نگذارد ولي ساده‌انديشي موجب ايجاد خسارت مي‌شود و طبيعتا نيروي انتظامي در نوسازي سازمان خود و گذر از دوره سنت به مدرن در ايجاد نظامات برقراري امنيت در كشور پيشگام بوده است و اين نيرو الگوي خوبي در حوزه ديجيتال و از نظر تعداد سامانه‌ها و ميزان خدمات به مردم است و پيشتاز است.

* ديگران را از مداخله در حريم مردم محروم مي‌كنيم
وي اظهار داشت: ما هميشه ادعا داريم كه مي‌خواهيم امنيت را در كشور برقرار كنيم ولي مفهوم اين حرف مداخله در حريم خصوصي مردم نيست بلكه مي‌خواهيم ديگران را از مداخله در حريم مردم محروم كنيم.
سردار احمدي‌مقدم افزود: بنابراين گام نخست ما پيشگيري اجتماعي، آموزش و اطلاع‌رساني است لذا رسانه‌ها رسالت مهمي دارند كه به مردم آموزش دهند تا در برابر خطرات اين حوزه از خود محافظت كنند و ما بايد شاهد قوانيني باشيم كه در برخورد با مجرمان دست پليس را باز كند.
فرمانده ناجا گفت: امسال در دهه فجر در حوزه‌هاي الكترونيك و بيومتريك اخبار خوبي خواهيم داشت و تلاش مي‌كنيم گام‌هاي بلندتري در ايجاد امنيت برداشته و از مردم در فضاي مدرن حفاظت مي‌كنيم


نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 4317 گروه خبری: اخبار فناوری منبع خبر: آی تی آنالیز تاریخ خبر: 1389/11/04 تعداد مشاهده: 1105
کلید واژه ها: بدون کلید واژه
سافت گذر