سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد زینت پدر حضرت زینب سلام الله علیها مبارک باد 💐
 
 
  1. جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید
  2. به مناسبت عید غدیر، در سایت https://esetupdate.ir/ تخفیف ویژه‌ای برای محصولات در نظر گرفته شده است؛ فرصت را از دست ندهید. 🌸
  3. اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

نرم افزار های پرکاربرد

ثبت نام | ورود

اخبار نرم افزار

اینستاگرام باید در ایران نماینده پاسخگو داشته باشد

رئیس مرکز ملی فضای مجازی: رسانه‌های خارجی که بیش از یک میلیون کاربر دارند، حتما باید داخل کشور نماینده داشته باشند.
اینستاگرام باید در ایران نماینده پاسخگو داشته باشد

فیروزآبادی با بیان اینکه در مرکز ملی فضای مجازی معتقدیم رسانه‌های خارجی که بیش از یک میلیون کاربر دارند، حتما باید داخل کشور نماینده داشته باشند، گفت: تعریفی که در مرکز ملی و شورای عالی فضای مجازی از پیام‌رسان شده شامل شبکه‌های اجتماعی هم می‌شود و سیاست ما این است که اینستاگرام هم باید در کشور نماینده پاسخگو داشته باشد.

ابوالحسن فیروزآبادی امروز در حاشیه امضای تفاهم‌نامه کسب‌وکارهای دیجیتال توسکا، با بیان اینکه ما معتقدیم که پلتفرم‌های اطلاعاتی و رسانه‌ای و بهداشتی - آموزشی تجارتی و پولی بانکی باید در کشور تقویت شوند، زیرا آینده مرزهای مجازی کشور  را این پلتفرم‌ها تعیین می‌کنند، گفت: پلتفرم‌های رسانه‌ای که پیام‌رسان‌ها بخش مهمی از آن هستند، در دنیا توسعه بیش‌تری پیدا کرده و در کشور ما شاید تنها پلتفرمی باشد که نزدیک به ۵۰ میلیون شهروند از آن استفاده می‌کنند. در اولویت ماست که این پلتفرم ملی شود و بخش اعظم کشور ما از پلتفرم‌های داخلی استفاده کند. حرکتی را از سال گذشته شروع کردیم و امیدواریم ظرف امسال و سال آینده به نقاط خوبی برسیم.

وی درباره‌ جداسازی هاتگرام و طلاگرام از تلگرام توضیح داد: بنای ما این است که در کشور بخش بزرگی از جامعه از پلتفرم‌های ملی و بومی استفاده کنند؛ در رسانه هم اعتقادمان این است که مردم باید نیازهای پیام‌رسانی خود را چه در حوزه رسانه و چه ارتباطات اجتماعی و اقتصادی از طریق پلتفرم‌های داخلی انجام دهند. در سیاستی که اتخاذ شد شورای عالی فضای مجازی سندی برای تقویت پیام‌رسان‌های داخلی تصویب کرد.

دبیر شورای عالی فضای مجازی ادامه داد: در دوران گذار برای اینکه به این سمت برویم که این پیام‌رسان‌ها بخش بزرگ جامعه را در اختیار بگیرد مهلتی به دو پیام‌رسان واسط دادیم که در این دوران به خودکفایی برسند. قرار بوده تا آخر آذر این اتفاق بیفتد و امیدوارم آنها به خودکفایی برسند و ما دیگر سیاست حمایتی خود را از آنها قطع خواهیم کرد. پس از این تاریخ هم پیام‌رسان مسدود نمی‌شود اما باید بتواند مستقل از تلگرام به فعالیت خود ادامه دهد.

فیروزآبادی در پاسخ به سوال ایسنا درباره‌ نحوه‌ اجرای مصوبه شورای عالی فضای مجازی برای پیام‌رسان‌های خارجی بیان کرد: ما معتقدیم در مرکز ملی فضای مجازی رسانه‌های خارجی که بیش از یک میلیون کاربر دارند، حتما باید داخل کشور نماینده داشته باشند و همان قوانینی که در اروپا وجود دارد که اینگونه پیام‌رسان‌ها حق ندارند اطلاعات مردم اروپا را از اروپا خارج کنند، آنها هم نباید حق داشته باشند که اطلاعات اجتماعی و اقتصادی و حریم خصوصی مردم ایران را از کشورمان خارج کنند.

وی افزود: تعریفی که ما در مرکز ملی و شورای عالی فضای مجازی از پیام‌رسان کرده‌ایم شامل شبکه‌های اجتماعی هم می‌شود. سیاست ما این است که اینستاگرام هم باید در کشور نماینده پاسخگو داشته باشد و اطلاعات شهروندان ما را از کشور خارج نکند، اما اینکه اجرای این سیاست در چه مرحله‌ای باشد بحث دیگری است.
رئیس مرکز ملی فضای مجازی در پاسخ به میزان حمایت دولت از پیام‌رسان‌های داخلی و با اشاره به چالش ایجادشده بین وزارت ارتباطات و صدا و سیما اظهار کرد: این جنگ به نفع هیچ‌کس نیست. استقلال و تولید پلتفرم‌های بومی باید با همت و مشارکت همه‌ مردم، بخش خصوصی، دولت و تکنولوژیست‌های کشور صورت بگیرد. از اینگونه دعواها فقط مردم هستند که ضرر می‌کنند.

فیروزآبادی همچنین خاطرنشان کرد: ما از اینکه قوای مقننه، مجریه و قضاییه در حوزه فضای مجازی فعال شوند استقبال می‌کنیم.
وی با اشاره به نقش کسب‌وکارهای نوپا در برابر تحریم‌ها بیان کرد: کسب و کارهای نوپا ایجاد اشتغال می‌کنند و باعث رونق اقتصادی می‌شوند و بخش قابل توجهی از اقتصاد خواهند شد و می‌توانند مستقل از فشارهای خارجی به فعالیت خود ادامه دهند؛ بنابراین ما روی توسعه کسب‌وکارهای نوپا و اقتصاد دیجیتال تاکید داریم و رئیس جمهوری هم در موارد مختلف از آنها اعلام حمایت کردند.

همچنین سید ابوالحسن فیروزآبادی در مراسم امضای تفاهمنامه توسعه کسب‌وکارهای دیجیتالی و افتتاح مرکز نوآوری و شتاب‌دهی کسب‌وکارهای دیجیتالی توسکا، با اشاره به سهم اقتصاد دیجیتال اظهار کرد: در اوایل تولید دوره کشاورزی سرمایه و نیروی انسانی وجود داشت و در دوره صنعتی، تکنولوژی اضافه شد. در پایان دوره صنعتی یعنی دهه ۸۰ قرن ۲۰ به نظر آمد بازارهای صنعتی به اشباع رسیدند و قابل توسعه نیستند و در نهایت یک بحران جدی در اقتصاد سرمایه‌داری اتفاق افتاد و چیزی که به داد آنها رسید، ICT بود.

وی با بیان این‌که بزرگ کردن فضای واقعی از طریق فضای مجازی اتفاق می‌افتد، افزود: فضای مجازی باعث بسط سپرهای زندگی شد. توسعه سپرهای رسانه، اطلاع‌رسانی، بانکی، تجارتی، آموزشی، سلامت و بهداشت و حمل و نقل توسط فضای مجازی مبتنی بر تکنولوژی است. از سال ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۶ نیز پنج شرکت اول دنیا از لحاظ اندازه شرکت‌های مبتنی بر فضای مجازی یعنی اپل، گوگل، ماکروسافت، فیسبوک و آمازون هستند.

رییس مرکز ملی فضای مجازی با تاکید بر رشد اقتصاد دیجیتال بر پایه نظام اجتماعی – اقتصادی و تکنولوژی، اظهار کرد: این پدیده را باید به درستی در کشور درک کنیم و به بازیگران این فضا نقشی واقعی بدهیم. دولت، بخش خصوصی، تکنولوژی‌ها و جامعه مدنی بازیگرانی هستند که باید با هم تعامل کنند تا اندازه بازار اقتصاد دیجیتال بزرگ شود.

فیروزآبادی در ادامه با اشاره به مشکلات موجود بیان کرد: یکی از مشکلات این است که ما تناسب نداریم. در حال حاضر از ۴۰۰۰ میلیارد دلار درآمد ICT در دنیا سهم یک درصدی هم نداریم. البته این موضوع از این جهت خوب است یعنی اقتصاد دیجیتال ما جای توسعه دارد. مشکل دیگر این است ما توازن نداریم. ۶۲ درصد بخش اقتصاد دیجیتال در دست اپراتورهاست، در حالی که باید ۳۰ تا ۳۲ درصد باشد و جامعه مدنی در قالب استارت‌آپ‌ها باید به سمتی حرکت کند که این عدد متوازن شود، این استراتژی را اپراتورهای بزرگ دنیا هم پیش گرفته‌اند.
وی ادامه داد: مشکل دیگر عدم توازن از این جهت است که تمام اقتصاد ICT ما در تهران است. برخلاف صنایع سنگین که الزامات جغرافیایی دارد. فضای مجازی نیاز به فضای جغرافیایی ندارد. همچنین صنایع سنگین به پلت‌فرم‌های پرهزینه نیاز دارند، اما با توسعه اقتصاد دیجیتال ما دوباره از کارخانه‌ها به خانه برمی‌گردیم.

رییس مرکز ملی فضای مجازی با بیان این‌که در اقتصاد دیجیتال همگرایی لازم وجود ندارد، اظهار کرد: در غرب این همگرایی توسط قدرت برتر چهار بازیگر صورت می‌گیرد. در کشور ما قدرت برتر دولت است و سه بازیگر دیگر خیلی هم‌وزن نیستند، اما دولت متاسفانه هنوز به فهم نهایی نرسیده که چگونه باید زنجیره اقتصاد دیجیتال را در کشور همگرا کند.

وی با بیان این‌که قدرت‌های برتر به دلیل کارکرد و کارایی و استقلال از جغرافیا به سمت انحصار و تصرف بازارهای جهانی می‌روند، افزود: اگر ۱۵ سال پیش به ما می‌گفتند ظرف پنج سال آینده ۵۰ درصد از فضای رسانه‌ای کشور و پلت‌فرم آن خارجی می‌شود، باورمان نمی‌شد. اکنون هم باید گفت اگر نگاه رو به آینده نداشته باشیم ظرف چند سال آینده ۵۰ درصد از پلت‌فرم نظام بهداشت ما هم به سمت خارجی شدن می‌رود.

رییس مرکز ملی فضای مجازی ادامه داد: پزشکی که به مقاله‌های جهانی دسترسی نداشته باشد و یا پلت‌فرم اینترنت اشیاء نداشته باشد، به حکیم‌باشی تبدیل می‌شود که بیمارش را از دست می‌دهد، زیرا بیمار روی پلت‌فرم‌های خارجی رفته است. پلت‌فرم‌های آموزشی هم به همین صورت هستند به همین دلیل باید به همگرا شدن زنجیره اقتصاد دیجیتال توجه شود.
فیروزآبادی خاطرنشان کرد: بحث بعدی این است که باید رابطه بخش خصوصی با این حوزه را مشخص کنیم، چون دولت به تنهایی نمی‌تواند این کار را انجام دهد، در حالی که بخش خصوصی می‌تواند هم باعث رشد کسب‌وکارهای خود شود و هم باعث سالم‌سازی زنجیره توسعه اقتصاد دیجیتال در کشور باشد.
نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 43583 گروه خبری: اخبار نرم افزار منبع خبر: ایتنا تاریخ خبر: 1397/09/11 تعداد مشاهده: 1971
اخبار مرتبط با این خبر
نظر های کاربران
سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
IDEA StatiCa 21.1.4.1568 (x64)

IDEA StatiCa 21.1.4.1568 (x64)

طراحی سازه

CITYCONOMY - Service for your City + Update v1.0.180

CITYCONOMY - Service for your City + Update v1.0.180

شبیه‌ساز خدمات شهری مکانیزه

آموزش ساخت تم با برنامه Carbide.ui Theme Edition

آموزش ساخت تم با برنامه Carbide.ui Theme Edition

آموزش ساخت تم با Carbide.ui Theme Edition

تلاوت مجلسی استاد محمد محمود الطبلاوی سوره مبارکه آل عمران

تلاوت مجلسی استاد محمد محمود الطبلاوی سوره مبارکه آل عمران

تلاوت محمد محمود الطبلاوی سوره آل عمران

Symantec PcAnywhere Corporate Edition 12.5.5.1086

Symantec PcAnywhere Corporate Edition 12.5.5.1086

بهترین برنامه برای اتصال به یک کامپیوتر دیگر و مشاهده دسکتاپ آن

آموزش کدایگنایتر

آموزش کدایگنایتر

CodeIgniter

اِکْمالُ الدّین و اِتْمامُ النّعمَة

اِکْمالُ الدّین و اِتْمامُ النّعمَة

کمال الدین و تمام النعمة شیخ صدوق

A Tale of Momentum & Inertia

A Tale of Momentum & Inertia

انیمیشن کوتاه سه بعدی

نمونه سوالات آمادگی برای آزمون ICDL

نمونه سوالات آمادگی برای آزمون ICDL

آزمون آی سی دل ال

Wordpress for Web Developers

Wordpress for Web Developers

وردپرس برای دولوپر

Unlimited Call Log 3.1.1 for Android +4.0

Unlimited Call Log 3.1.1 for Android +4.0

شماره گیر و گزارش تماس

قرآن صوتی حبل المتین نسخه 5.0.5 برای اندروید 2.2+

قرآن صوتی حبل المتین نسخه 5.0.5 برای اندروید 2.2+

نرم افزار قرآنی حبل المتین اندروید

Oil Rush 3D naval strategy 1.45 for Android

Oil Rush 3D naval strategy 1.45 for Android

بازی استراتژی دریایی

Galaxy Pack 1.4.0 for Android +2.1

Galaxy Pack 1.4.0 for Android +2.1

کهکشان های زیبا

Planescape Torment Enhanced Edition

Planescape Torment Enhanced Edition

نقش آفرینی

مداحی کربلایی حمید علیمی سال 99

مداحی کربلایی حمید علیمی سال 99

مداحی کربلایی حمید علیمی سال 99

سخنرانی حجت الاسلام قاسمیان با موضوع تفسیر سوره توبه

سخنرانی حجت الاسلام قاسمیان با موضوع تفسیر سوره توبه

سخنرانی حجت الاسلام قاسمیان با موضوع تفسیر سوره توبه

سخنرانی حجت الاسلام سید حسین مومنی با موضوع شرح صدر

سخنرانی حجت الاسلام سید حسین مومنی با موضوع شرح صدر

شرح صدر سخنران سید حسین مومنی

برنامه سازی پیشرفته

برنامه سازی پیشرفته

کتاب الکترونیکی برنامه سازی پیشرفته

Thing Thing 3

Thing Thing 3

مبارزه و حرکت به سمت جلو

ضرورت آشنایی با رخدادهای پس از رحلت رسول اکرم (ص) از حجت الاسلام والمسلمین علی نظری منفرد

ضرورت آشنایی با رخدادهای پس از رحلت رسول اکرم (ص) از حجت الاسلام والمسلمین علی نظری منفرد

حاج آقا علی نظری منفرد با موضوع ضرورت آشنایی با رخدادهای پس از رحلت

Teorex PhotoScissors 9.2.2

Teorex PhotoScissors 9.2.2

حذف پس زمینه عکس

Power Boat GT

Power Boat GT

رانندگی با قایق

MTX MotoTrax

MTX MotoTrax

انجام حرکات نمایشی و موتورسواری حرفه ای با موتورهای پرشی

Capture One Enterprise 16.8.6.3784

Capture One Enterprise 16.8.6.3784

ویرایش عکس

Ricochet Lost Worlds Recharged 1.1.29

Ricochet Lost Worlds Recharged 1.1.29

کمان تقویت شده (ممانعت از خروج توپ)

سخنرانی حجت الاسلام سید حسین مومنی با موضوع معرفت نسبت به وجود امام حسین علیه السلام

سخنرانی حجت الاسلام سید حسین مومنی با موضوع معرفت نسبت به وجود امام حسین علیه السلام

سخنرانی معرفت نسبت به وجود امام حسین علیه السلام با سید حسین مومنی

ProtaStructure Suite Enterprise 2026 v9.0.250

ProtaStructure Suite Enterprise 2026 v9.0.250

مدل سازی چند عنصره

Pluralsight - Building Apps with Azure Mobile Svcs, SignalR, MVC, Win 8 and WP8

Pluralsight - Building Apps with Azure Mobile Svcs, SignalR, MVC, Win 8 and WP8

فیلم آموزش ساختن برنامه‌ها با سرویس‌های آژور موبایل، سیگنال‌آر، ام‌وی‌سی، ویندوز 8 و ویندوز فون 8

کامپیوترت را چکش بزن

کامپیوترت را چکش بزن

کامپیوترت را چکش بزن

Chain3D Premium 1.2.6 for Android

Chain3D Premium 1.2.6 for Android

بازی مکعب سه بعدی

حکیم ابوالقاسم فردوسی

حکیم ابوالقاسم فردوسی

تاریخ و فرهنگ ایران

مستند تاریخچه و تخریب بقیع

مستند تاریخچه و تخریب بقیع

مستند قبرستان بقیع

آموزش کار با AdwCleaner

آموزش کار با AdwCleaner

آموزش AdwCleaner

Gears of War: Reloaded + Update v1.0.1.3741586

Gears of War: Reloaded + Update v1.0.1.3741586

گیرز آف وار

Total Commander 3.62d for Android +9.0

Total Commander 3.62d for Android +9.0

فایل منیجر توتال کامندر

آموزش رمزگذاری بر روی CD

آموزش رمزگذاری بر روی CD

آموزش رمزگذاری بر روی سی دی

Rohos Logon Key 5.3

Rohos Logon Key 5.3

قفل کامپیوتر با فلش مموری

آموزش 3DS MAX

آموزش 3DS MAX

آموزش تیری دی اس مکس

Hand of Fate 2

Hand of Fate 2

اکشن نقش آفرینی

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه، زودتر از همه باخبر باش!