به گزارش سافت گذر، چند تصویر گرفته شده توسط ابزار IDC ناسا که توانسته لحظه طلوع و غروب خورشید را از مریخ به ثبت برساند، اخیراً منتشر شده است.
فضاپیمای InSight ناسا از ابزار IDC در دسته رباتی بهره برد تا این تصویر از طلوع خورشید را در تاریخ 24 آوریل 2019 (145مین روز مریخی) به ثبت برساند. ساعت این تصویر برداری، 5:30 صبح به وقت مریخ میباشد
گرفتن چنین تصاویری به یک رسم تبدیل شده به طوری که پیش از این و در سالهای 1997 توسط فضاپیماهای Viking 1 و Viking 2، 2008 توسط فضاپیمای Spirit Rover، 2010 توسط فضاپیمای Opportunity و 2015 توسط Curiosity لحظه طلوع و غروب خورشید به ثبت رسیده بود.
جاستین ماکی، تحلیلگر InSight و مدیر تیم Propulsion Laboratory در پاسادنا میگوید:«« گرفتن تصاویر از لحظه طلوع و غروب خورشید دیگر یک رسم شده است. حالا که برنامههای عکسبرداری اصلی ما به پایان رسیده، تصمیم گرفتیم این لحظه زیبا را از دنیایی دیگر به ثبت برسانیم»».
از آن جایی که فاصله خورشید با مریخ نسبت به زمین بیشتر است، وقتی آن را از مریخ مشاهده میکنید، اندازه آن تقریباً یک سوم چیزی میشود که آن را در زمین میبینیم.
فضاپیمای InSight ناسا از ابزار IDC در دسته رباتی بهره برد تا این تصویر از غروب خورشید را در تاریخ 25 آوریل 2019 (145مین روز مریخی) به ثبت برساند. ساعت این تصویر برداری، 6:30 بعد از ظهر به وقت مریخ میباشد
علاوه بر تصاویری از طلوع و غروب خورشید، InSight لحظه جابهجایی ابرها را نیز از زاویه سپر حرارتی خود به ثبت رساند. این عکسها توسط ابزار ICC گرفته شدهاند که بیشتر سعی در بررسی محیط اطراف میکند.
فضاپیمای InSight ناسا از ابزار ICC زیر پایه آن بهره برد تا این تصاویر از لحظه عبور ابرها را در تاریخ 25 آوریل 2019 (145مین روز مریخی) به ثبت برساند. ساعت این تصویر برداری، 6:30 بعد از ظهر به وقت مریخ میباشد
منبع: digitaltrends.com