به گزارش سافت گذر، علیرغم اینکه هوآوی در سال 2018 توسط دولت ایالات متحده تحریم شد ولی این کمپانی توانست 5405 تصویر آزمایشی یا اصطلاحاً پتنت را از وسایل مختلف تکنولوژی منتشر کند. البته اینکه یک شرکت پتنت طراحی نماید به معنای تولید همه آنها نیست. طبق آمار منتشر شده، تنها 21 درصد پتنتهایی که هوآوی طراحی کرد تبدیل به محصول شدند.

مؤسسه تحقیقاتی Patent Result از ژاپن کیفیت پتنتهای طراحی شده توسط شرکتهای مختلف را با توجه به سه فاکتور اصلیت، تنوع و کارکرد بررسی نمود و سپس آنها ردهبندی کرد. بر این اساس، تصاویری که دارای انحراف معیار 55 یا بیشتر بودند نوآورانه تلقی شدند. جالبتر آنکه تنها 21 درصد پتنتهای هوآوی در این دستهبندی قرار گرفتند ولی 44 درصد تصاویری که کووالکوم و 32 درصدی که اینتل طراحی کرده بود نوآورانه بودند.
هوآوی علاوه بر اینکه توانست پتنتهای مخصوص به خودش را تولید کند، موفق شد در ادارات ثبت حقوق معنوی خارج از چین نیز به موفقیت برسد. این شرکت 500 پتنت طراحی شده توسط کمپانیهای مختلف را از سرتاسر جهان خریداری کرد که نیمی از آنها به شرکتهای آمریکایی تعلق داشتند. بسیاری از این تصاویر به تکنولوژیهای زیرساختهای مخابراتی و شبکهای مربوط میشدند تا کاملاً به تخصص هوآوی ربط داشته باشند. در بین شرکتهای آمریکایی، IBM و یاهو به ترتیب با فروش 40 و 37 پتنت بیشترین سهم را در اختیار گرفتند.

میت ایکس؛ گوشی تاشو هوآوی
در کنار خرید پتنت از کمپانیهای مختلف، هوآوی مهندسان نرمافزاری و سختافزاری زیادی را نیز استخدام کرد که حالا همین افراد تیم تحقیقاتی او را تشکیل میدهند. Patent Result تعداد مهندسان کمپانی چینی را با توجه به پتنتهای منتشر شده رتبهبندی کرد و به این نتیجه رسید که از هر 30 مهندس، 17 نفر آنها از کشورهای آمریکای شمالی هستند و موفق شدهاند 370 تصویر آزمایشی برای محصولات هوآوی طراحی کنند. در این گزارش آمده که بسیاری از این افراد سابقه کار در شرکتهای آمریکایی نظیر موتورولا (با اصلیتی چینی) را در کارنامه دارند.
با وجود اینکه هوآوی از شرکتهای آمریکایی پتنت دریافت کرده ولی دولت ایالات متحده هنوز نتوانسته به این کمپانی اعتماد کند و او را همچنان یک تهدید برای امنیت ملی میداند زیرا معتقد است به خاطر قانون دولت چین، هوآوی میتواند اطلاعات کاربران را به او گزارش دهد. به همین دلیل، قانونگذاران آمریکایی بر این باورند که گوشیها و محصولات هوآوی حاوی تجهیزاتی هستند که دادههای شخصی افراد را به بیجینگ ارسال میکنند و برای اینکه فعالیتهای این کمپانی چینی را محدودتر نمایند، میخواهند طرحی را به تصویب برسانند که مانع خرید پتنت توسط این شرکت از همتایان آمریکاییاش میشود.

میت 30 پرو؛ پرچمدار فعلی هوآوی
در روزهای ابتدایی سال 2018 هم دولت آمریکا هوآوی را به بهانه نقض قوانین مختلف تحریم کرد و محدودیتهایی را نیز در زمینه فعالیتهای او با برخی اپراتورهای آمریکایی به وجود آورد و باعث شد کمپانی چینی جریمه چند میلیون دلاری بپردازد.
در پایان اشاره کنیم که علیرغم شرایط سخت موجود، هوآوی امیدوارست آمار فروش گوشیهای هوشمندش تنها 10 درصد نسبت به سال گذشته افت کند.
منبع: phonearena.com